reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczynki jestem padnieta caly dzien za wozkiem latamy i za lozeczkiem i innymi pierdolkami nie mam sily na kupowanie pierdolek wiec wszystko z neta zamowilam od tych sprzedawcow co Mea dalas linki no i dzis w sklepie widzialam polowe tego ale kazdy produkt od 5 do 10 zl drozej niz na allegro wiec jestem zadowolona. Dostalam w lumpiku nowiutki kombinezonik fiiolecik za 15 zeta sliczny hihi i szlafrok czerwony z reniferem jak dla malego bonssa hihi a teraz Was ponadrabiam.
Monia chodze do lekarza na polskich marynarzy do babki super a usg w darmedzie na bogurodzicy:)
Jeżeli chodzi o temperaturze to my w domku trzymamy 21.5 stopnia w dzien a na noc ustawiamy na 19 i jest dobrze ale jak się maly urodzi ( nie mala hehe jeszcze się z tym nie oswoiłam) to 21 caly czas będzie bo to niby najzdrowiej dla dzidzi
Marta 23 szok był wielki bo byliśmy pewni ze dziewczynka na 99 % no i sukieneczki dalej dzis oglądałam w sklepie ale mój T mnie pogonil hihi

Hehehe a jakie imie dacie synkowi ???:-)

ja mam lozeczko turystyczna na kolkach :) w porywach moge je sobie przyciagnac do swojego :) poza tym nasze lozko jest dosc waskie bo tylko 140/200 i w trojke nie damy rady !! we 2 sie ledwie miescimy !!

Mea jak sie ma takie turystyczne do zycia .... bo jak ja patrze na takie to mam wrazenie ze jakby dziecko siedzialo to normalnie moglo by przechylic takie lozeczko ale to tylko moja wyobraznia ....

NO tez mi to odpowiada :) hahahaha taki 38 tydzien ! Oby Fifi sie nie pchal za szybko !Ciezko,zle mi sie spi ,seksu juz brakuje itp ,no ale nie koniecznie Fifi juz sie musi pchac !

Czekam na bartowa ,rodzila w maju wiec wsio wypytam ,na swiezo to sie lepiej pamieta !Mowi ze jeszcze ja pipka boli jak pomysli o porodzie - wiec jest na bierzaco ahahah !

jeszcze boli .......:-D... hehe o nie to dlugo juz :-D

reklama
Dziewczyny, zauważyłam, że jak byłyśmy na początku ciąży to z każdym objawem od razu biegłyśmy do lekarza/szpitala. A teraz odwlekamy jak możemy :-) Objawy są, boleści a my czekamy na wizytę u gina. Co jest grane?

witam
ja takie dolegliwosci mam dzis trzeci dzien brzuch tak ciagnie az pachwiny bola :sorry2: ale najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest lezenie chcialabym dotrwac do czwartkowej wizyty wiec wykorzystuje kazda wolna chwile i małej mi szkoda bo jak brzuch taki twardy to bidulinka nie moze sie wyciagnac porzdanie
a nospa i podwojna dawka magnezu juz mi nie pomaga
wydaje mi sie ze nasze macice zaczynaja sie coraz bardziej przygotowywac do godziny zero

NO ja tez tak mysle ,choc wierze mocno ze wcale to nie zapowiada naglego porodu.NIby takie przgotowanie moze byc nawet na 3-4 tyg przed porodem ,wiec ja wierze mocno ze jeszcze te 3 tyg dam rade !:sorry2:

wika wbrew pozorom ono jest mega stabilne !! ja sama bylam w szoku jak widzialam jak 3 letnia prawie siostrzenica przelazila przez porecz a lozeczko nawet sie nie przechylilo ... poza tym jak by nawet na nia spadlo to jest to plastik i w zwiazku z tym leciutki !! nie to co deski !!

wika wbrew pozorom ono jest mega stabilne !! ja sama bylam w szoku jak widzialam jak 3 letnia prawie siostrzenica przelazila przez porecz a lozeczko nawet sie nie przechylilo ... poza tym jak by nawet na nia spadlo to jest to plastik i w zwiazku z tym leciutki !! nie to co deski !!
baaaa moje 8 letnie dziecko wisialo na poreczy i tez nic sie nie stalo ahahhaha ( ciekawy byl bardzo )

reklama
Do góry