reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

asko skoro by to mialo byc na 3 tyg przed to w sumie i tak niezle :) fifi donoszony :)

ja sie dodzwonilam do ginka i bedzie od 14 :) wiec jade na szybka herbatke do przyjaciolki kolo poludnia a potem do poczekalnie odsiedziec swoje :)

reklama
to czy bedziesz miala pokarm nie zal od cesarki !! sa kobietki ktore maja po prostu nawal na samym poczatku i sa takie ktore musza o niego powalczyc :) wiec to bardziej zalezy od ciebie :D

To prawda ale ja miałam problemy z pokarmem przez cesarkę, bo miałam umówiony termin i się położyłam do szpitala. co innego jak organizm sam zaczyna akcje porodową;-);-) No ale to nie problem bo powalczyłam 2 doby i pokarm już był. A później oczywiście mega nawał:tak:

Witajcie kobietki ja miałam ciężką noc, serce waliło, gorąco mi było,to chyba stres... zapodałam sobie na noc clotrimazolum na moją infekcję miałam wrażenie pieczenia w pochwie, nie wiem czy to normalne?:confused:

Trzymam kciuki aby było tylko dobrze:tak: A czemu taka data 19.11?

Ginka stwierdziła że zacznie się 38tydzień więc było by superowo.

asko skoro by to mialo byc na 3 tyg przed to w sumie i tak niezle :) fifi donoszony :)

ja sie dodzwonilam do ginka i bedzie od 14 :) wiec jade na szybka herbatke do przyjaciolki kolo poludnia a potem do poczekalnie odsiedziec swoje :)

NO tez mi to odpowiada :) hahahaha taki 38 tydzien ! Oby Fifi sie nie pchal za szybko !Ciezko,zle mi sie spi ,seksu juz brakuje itp ,no ale nie koniecznie Fifi juz sie musi pchac !

Czekam na bartowa ,rodzila w maju wiec wsio wypytam ,na swiezo to sie lepiej pamieta !Mowi ze jeszcze ja pipka boli jak pomysli o porodzie - wiec jest na bierzaco ahahah !

NO wlasnie ja tez dzisiaj leze nie ma co ! Chociaz zas jakos dziwie czuje sie !:eek:
Plecy mnie nie bola ( to znaczy bola ale nie zeby ciagle),wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze! Tylko ze to twardnienie jak mnie chwycilo to trwalo dobrych kilka minut ! a puszczalo na moze 2 minutki ! I zas akcja ! od 16-20 w kolko to samo choc w roznych odstepach czasowych ,puszczalo jak bralam cieply prysznic !:dry:Wczoraj sie wymoczylam za wszystkie czasy :-D

witam
ja takie dolegliwosci mam dzis trzeci dzien brzuch tak ciagnie az pachwiny bola :sorry2: ale najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest lezenie chcialabym dotrwac do czwartkowej wizyty wiec wykorzystuje kazda wolna chwile i małej mi szkoda bo jak brzuch taki twardy to bidulinka nie moze sie wyciagnac porzdanie
a nospa i podwojna dawka magnezu juz mi nie pomaga
wydaje mi sie ze nasze macice zaczynaja sie coraz bardziej przygotowywac do godziny zero

reklama
Do góry