reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej kochane. Trzymać kciuki bo boje sie ze dzis urodze :dry: skurcze znow mocno bolace od rana ,wczoraj czyszczenie az do dzis skurcze coraz regularniejsze od kregoslupa az do brzucha jak przy okresie. Moze to byc spowodowane zwiekszona max dawka fenoterolu. Narazie mam poczekac do 10.30 na kolejna dawke fenka a jak nie minie po nim to jechac do szpitala:-:)-(

ojojojojoj nie strasz nawet !! poloz sie albo wez prysznic !! ponoc po prysznicu przechodza skurcze /tak gdzeis wyczytalam :)/

reklama
a ja se byłam odebrać wyniki i do lekarza popoludniu jednak ;/
morfologia ok.. mocz ok.. HBS ujemny i Alat mialam..też ok..
i co?
10 kg na plusie :(
gruuubas jestem i tyle :p
serduszka sobie posłuchałam.. ale moocne :)
wiec Monia bedziemy o jednej porze wysiadywac w oczekiwaniu na wizyte :p

no i jak wspomniałam
zaczynamy 8 mniesiąc :-D

Pauluś ja ktak o Tobie czytam to sama musze popedzic do okulisty.. .. ;/ ale prywatnie jednak ..

i co?

no i jak wspomniałam

Najważniejsze że wszystko jest ok oby tak do końca było.

hej kochane. Trzymać kciuki bo boje sie ze dzis urodze :dry: skurcze znow mocno bolace od rana ,wczoraj czyszczenie az do dzis skurcze coraz regularniejsze od kregoslupa az do brzucha jak przy okresie. Moze to byc spowodowane zwiekszona max dawka fenoterolu. Narazie mam poczekac do 10.30 na kolejna dawke fenka a jak nie minie po nim to jechac do szpitala:-:)-(
NO wez zaciskaj nogi ! Mam nadzieje ze bedzie dobrze kurcze ! Az mnie wystarszylas teraz !

i co?

no i jak wspomniałam

no to o ktorej idziesz ?? bo ja jeszcze sie do gina nie dodzwonilam ... dam mu pospac do 10 :)

A wiec opisze akcje u mnie !

2 dni temu pisalam ze maly sie jakos tak wypycha bardzo bolesnie ,zaczelo sie popoludniu ,przynajmniej ja to tak odebralam ze maly mi sie wypycha ,ale ze zaczelam miec problemy z siedzeniem lezeniem itp bo mi brzuchol sie zrobil twardy jak kamien ,zaczelam sie zastanwaiac czy to aby napewno maly ! Ciezko mi sie oddychalo i bolaly mnie zebra ! Doslownie! ale jakos przeszlo po jednej nospie ! Polozylam sie do wyra i zanselam szybko wieczorem!

Wczoraj po poludniu zas cos sie zaczelo dziac tak od 16 ,brzuch twardy ,poczyulam sie jak bym sie zatrula czyms ,myslama ze dostane biegunke ale nic takiego nie przyszlo,.Brzuszek twardy ze az zle sie oddychalo ,nie moglam siedziec bo nie mialam powietrza ,jak sie polozylam to czulam ze skora na brzuchu mi peknie i jakos tak nie naturalnie czylam sie z tym kamieniem w brzuchu ,ani na bok ani na drugi ,jak wstawalam to znowu czulam ze maly jakby byl midzy nogami itp.To nie bolalo mnie !!!! absolutnie ,ale bylam tym bardzo zmeczona bo to takie nienaturlane i nieprzyjemne bylo !
Lyklam nospe ,i gowno dalo ,po jakims czasi pusccilo i za jakis czas powtorka z rozrywki ,uczucie ze dostane biegunke ,zimno i zaraz za goraco i twardy brzuch ...itp ...zauwazylam ze maly ruszal sie jak tylko brzuch na wile miekl ,on nie kopal wtedy ale jak by sie przekrecal takie wrazneiem mialam !Dziwne!
Wzielam prysznic cieply na chwile pomoglo i zas to samo ....lyklam 2 nospe ,wzielam jeszcze 2 prysznice i co chwile mialam to samo ,a maly jak sie wypiol pod zebrami to az sie wystraszylam.
Wkazdym bardz razie lezalam dlugo i juz mi przeszlo nawet zrobilam sie glodna ,wstalam i zas twardy brzuch !Zasnelam o 21 ! i spalam do rana ,budzialam sie chyba z 2 razy aby sie przekrecic bo mnie BIODRA BOLALY jak sie przekrecalam to normalnie w kosciach pipka mi strzelala! a brzuszek byl co sie ruszylam twardy !
NO ale jak wspomialam nie bolalao mnie to ale czulam niesamowity dyskomfort !Acha jak mi sie brzuszek twrady robil to zaraz musialam siku robic bo mialam wrazenie ze mam za pelny pecherz i to dlatego ,jak siadalam na wc to tylko kilka kropel a brzuszek bez zmian !

Dzisiaj zas maly wypiety jest .I tez nie za bardzo tak lubie ! Zobaczymy ,maz oczywiscie juz chcial na pogotowie jechac ,ale dalam se siana ( niewiem czy dobrze zrobilam ) bo przeciez bolu jako bolu nie odczuwalam! Zobaczymy dzisiaj - niewiem ale czuje sie znowu dziwnie ! i oby sie akcja nie zaczela jak wczoraj !:eek:Bo mnie zaciagnie do szpitala !

Ostatnia edycja:
kurde wlasnie sie zwazylam i kolejne 3 kg do przodu ... w sumie tego juz sie 16 uzbieralo !! a zgode mam jeszcze tylko na 4 maksymalnie ... ciekawe ile z tego to woda z mojej opuchlizny !!

i co?

no i jak wspomniałam

Pauluś ja ktak o Tobie czytam to sama musze popedzic do okulisty.. .. ;/ ale prywatnie jednak ..
Kochana jaki grubas co? Ja pewnie już z 18 mam na plusie

reklama
Do góry