reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

cos tam was rano poczytalam ale poszlam sie kapac ... mowilam juz ze nienawidze golenia ?? znowu zapomnialam ze mialam meza wczoraj przypilic ... teraz mnie boli brzuch i plery !! ech musze isc zmajstrowac jakies sniadanko bo pora na tabletki ... cul8r

reklama
Oj tak źle to nie będzie zwłaszcza że teraz panuje jakieś choróbsko, ja miałam mocne zapalenie gardła ale mnóstwo ludzi łapie grypę czy zapalenie oskrzeli. Najlepiej iść do lekarza, ja też zwlekałam 6 dni i leczyłam się domowymi sposobami ale bez lekarza się nie obeszło a na dzień dzisiejszy nie wiem co to ból gardła, temperatura, ból wszystkich kości, kaszel i katar!! Czasami niestety bez leków sie nie obejdzie a nawroty chorób nie wyleczonych są jeszcze gorsze.
Ja mam teraz trochę inny problem i już nie wiem jak sobie z nim radzić hehe ale o takich fuj rzeczach to lepiej nie pisać:-D
No dalej gadaj o co chodzi:tak: o różnych sprawach się tu pisze

hehehe tak przed śniadaniem???? dziewczyny mnie zabiją:tak:
od 2 dni mam ostrą biegunkę... praktycznie gorzej niż kaczki mój organizm reaguje, co zjem to....... i w postaci samej wody. a nie jadlam nic co mogloby to spowodować. i tak sie troszke zastanawiam co moze byc tego przyczyną.... całe dnie okupuje wc :zawstydzona/y:

Hej laski;-) dziś mam wizytę u gina po południu więc pewnie co i jak napiszę jutro. Ale jak narazie to mam info jak po wizycie u okulisty...:sorry:
A więc będę musiała mieć CESARKĘ:wściekła/y::no:. Ja nie cem!!!!!
Pani doktor mi wyjaśniła, że wg książek przeciwskazania zaczynają się od wady (-10 dioptrii) ale gdybym była jej córką to by nie chciała, żebym ryzykowała utraty albo znacznego pogorszenia wzroku. A no i jeszcze pogorszył mi się wzrok...:-:)-:)-( ale to dlatego, że w ciąży grubieje rogówka i wzrok wróci do poprzedniego stanu do pół roku po porodzie.
Od wczoraj przeżywam tę diagnozę, mąż też bo chciał być przy porodzie a tu lipa.... No i tyle leżenia w szpitalu...:dry::eek: no załamka totalna:-:)-:)-:)-(

Spokojnie ! Cesarka nie jest taka zla ,jak trzeba to trzeba nic nie poradzisz !

Ja w dalszym ciagu niewiem jak bede rodzic :shocked2:

od 2 dni mam ostrą biegunkę... praktycznie gorzej niż kaczki mój organizm reaguje, co zjem to....... i w postaci samej wody. a nie jadlam nic co mogloby to spowodować. i tak sie troszke zastanawiam co moze byc tego przyczyną.... całe dnie okupuje wc :zawstydzona/y:
A może zjadłaś coś nieświeżego????
Ja mam odwrotny problem i dlatego wcinam jabłuszka, żeby pomóc sobie. Jak to tak potrwa to możesz się przecież odwodnić....:-:)szok:

Uzupełniaj elektrolity, bo organizm zaczyna się odwadniać ... po prostu pij dużo, i postaraj sie przegłodzic :tak: dziecku to nie zaszkodzi, najlepsze są jagody z ryżem, cola, czekolada, i suchy prowiant

reklama
Do góry