reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Heh świńską grypę to ma moja siostra-taka świnia się z niej zrobiłaA może ja mam świńską grypę![]()

Jakaś infekcja, przeziębienie dziwne
NO przeciez po to jest to forum aby wlasnie kazda "wyjezdzala " ze swoim punktem widzenia !Litosci dziewczyno ,matki bardziej doswiadczone probowaly ci cos doradzic i wydaje mi sie ze maja wieksze pojecie od ciebie bo juz przez to przeszyly.I nie pisaly aby zrobic ci na zlosc ,a ty sie unosisz ! Nie chcesz nie czytaj rad ,zrobisz jak uwazasz - ja zycze powodzenia ! Sama zrobilam ten blad i maly spal z nami ! Najwieksza bliskosc dasz dziecku jak dasz piers lub butle ! A nie biorac do wyra jak i tak ono spi !dzieki, chociaż jedna odpowiedziała mi na to co chciałam, bo reszta wyjeżdża ze swoim punktem widzenia - a nie o to pytałam. Każdy robi jak chce, ja chce tak i sama zobacze czy będzie dobrze.
NO ale nikt ci tego nie broni !Chcialy ci tylko pomoc !
Pauluś89
Grudzień 2009
Wiecie w jakim terminie przeważnie przeprowadza się cesarki?
D
daffodill
Gość
A może ja mam świńską grypę![]()
Oj tak źle to nie będzie zwłaszcza że teraz panuje jakieś choróbsko, ja miałam mocne zapalenie gardła ale mnóstwo ludzi łapie grypę czy zapalenie oskrzeli. Najlepiej iść do lekarza, ja też zwlekałam 6 dni i leczyłam się domowymi sposobami ale bez lekarza się nie obeszło a na dzień dzisiejszy nie wiem co to ból gardła, temperatura, ból wszystkich kości, kaszel i katar!! Czasami niestety bez leków sie nie obejdzie a nawroty chorób nie wyleczonych są jeszcze gorsze.
Ja mam teraz trochę inny problem i już nie wiem jak sobie z nim radzić hehe ale o takich fuj rzeczach to lepiej nie pisać

D
daffodill
Gość
Kochana nie chcę Cię wprowadzić w błąd bo sama dobrze się nie orientuję ale gdzieś wyczytałam że cesarkę planują w 38 tyg ciązy.
Jak skończysz 38 tydz

I nie ma się czego bać,ja na drugi dzien po już wstałam, nie było źle.... bardzo szybko do siebie doszłam, problem to ja miałam ale z pokarmem:-(
Dla porównania moja szwagierka miała bardzo ciężki poród, taki za wszelką cene, mała 4500 wazyła i tak ją porozrywało,że przez tydz wstać nie mogła.Więc te kwestie trzeba zostawić i się nie zastanawiac nad tym, jak poród przejdzie pomyślnie to bedzie wszystko dobrze!!!!
Ostatnia edycja:
NO przeciez po to jest to forum aby wlasnie kazda "wyjezdzala " ze swoim punktem widzenia !Litosci dziewczyno ,matki bardziej doswiadczone probowaly ci cos doradzic i wydaje mi sie ze maja wieksze pojecie od ciebie bo juz przez to przeszyly.I nie pisaly aby zrobic ci na zlosc ,a ty sie unosisz ! Nie chcesz nie czytaj rad ,zrobisz jak uwazasz - ja zycze powodzenia ! Sama zrobilam ten blad i maly spal z nami ! Najwieksza bliskosc dasz dziecku jak dasz piers lub butle ! A nie biorac do wyra jak i tak ono spi !
NO ale nikt ci tego nie broni !Chcialy ci tylko pomoc !
Widzisz Asiu, nie każda rozumie do czego służy forum! Ja będe tzrymac kciuki za każdą z nas, żeby się żadna nie poddawała;-)
NeSSi do lekarza!!!!
D
daffodill
Gość
A jednak dobrze wyczytałam:-)
Chociaż raz coś mi się udało

Chociaż raz coś mi się udało

reklama
a jak i tego sie trzymamy !!!!!!!!!!!!!!! a jak wrocisz pochwalisz sie nam !Ja Kochana:-) Mam na 14 usg 3D. Oczywiście się potwierdzi, że dziewczynka poraz 5ty, Maleńka się cudnie da obejrzeć, będą przepiękne fotki i fajny filmik!:-) A jak!