reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja kupiłam termometr z zestawem kosmetycznym taki z miękką końcówką, ale chyba zaopatrzę się w ten co napisałaś :)

Dla niemowlaka wszytsko jedno jak zmierzysz temp:tak: ten szybki termometr do ucha sprawdza się przy troszke starszych dzieciach:tak:
Warto podpowiedzieć komuś zeby kupił teki termometr w prezencie:tak:

reklama
cześć Gaduły, ledwo Was nadrobiłam!
narazie uciekam pod prysznic, przygotować się na wizytę, ale jeszcze tu zaglądnę przed wyjściem... :tak:

A mam pytanie z innej beczki, czy kosmetyki nivea są dobre ?:) w sklepie gdzie byłam miałam do wyboru tylko to + jakies niemieckie, więc pomyślałam sobie, że Polskie lepsiejsze :))

A mam pytanie z innej beczki, czy kosmetyki nivea są dobre ?:) w sklepie gdzie byłam miałam do wyboru tylko to + jakies niemieckie, więc pomyślałam sobie, że Polskie lepsiejsze :))

jedne z najlepszych w tej kategorii cenowej uwazanej za normalna !!! sa jeszcze w aptekach ale ja narazie stawiam na nivee ... a takie one polskie jak ja wegierska ...

choc z ciekawosci sprawdze gdzei sa produkowane !!

Witam,
nadrobiłam was, więc coś napiszę od siebie, choć przysypia mi się.
Wika ja też bym zmieniła lekarza na Twoim miejscu. Swoją drogą zastanawia mnie ta akcja z grupą krwi. Ja miałam zrobioną w pierwszej ciąży i oryginał dostałam do ręki. Jak chodzę do lekarzy i to jest wymagane to tylko oglądają, sprawdzają oryginalność pieczątki szpitala, czasami kserują, ale zawsze mam go spowrotem. W razie wypadku przy sobie, kiedyś woziłam w dokumentach od samochodu, teraz z wynikami ciążowymi.
U mnie chyba ok. Brzuch mnie nie boli. Ponieważ zdarzyło mi się to trzeci raz, cyklicznie co drugi tydzień, zastanawiam się czy to nie jest związane z ciążą. Jak myślicie? Czy to może być jakaś bakteria? Bo chyba nie chodzi o to, że organizm oczyszcza się do porodu, na to u mnie za wcześnie.

reklama
Do góry