reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
az tak zle ze do szpitala trzeba ?? to az tak niebezieczne ??
Wczesniej pisałam, że w piatek na wizycie u gina dostałam znowu skierowanie do szpitala:-( miałam bardzo złe wyniki badań, a poza tym ciągle jakieś plamy na łożysku mam:-(
Gin powiedział,ze to aż takie pilne nie jest, mogę w niedzielę lub w pon rano sie położyć.
Gin powiedział,ze to aż takie pilne nie jest, mogę w niedzielę lub w pon rano sie położyć.
Witajcie kobietki! Poczytałam to co wczoraj pisałyście na forum.
agnieszka0240 ja miałam pierwsze USG genetyczne w 12 tygodniu (przezierność karkowa itp..) drugie mam mieć po 20 tyg ja płacę za wszystkie ponieważ chodzę prywatnie do lekarza. W szpitalu jest kiepskie USG i wolę po prostu zapłacić i być spokojniejsza. Niektórzy lekarze mierzą wszystkie parametry ale nie mówią o tym że to usg genetyczne.
mea_osi trudno powiedzieć jak się jest w ciąży pierwszy raz co jest fanaberią a co nie bo wszystko jest nowe i ja czuję się tym wszystkim lekko oszołomiona. U mojej gin to badanie jest normą. Jeśli można to sprawdzić i o czymś nas to informuje to czemu nie...
emwu76 bardzo mi przykro z powodu waszej straty, na pewno długo na to wszystko pracowaliście, nie jest wcale tak prosto się nie przejmować ale jak to mówią czas lekarstwem na wszystko, moja kolizja drogowa to przy waszym nieszczęściu nic. Pozdrawiam was serdecznie i życzę aby wszystko powoli się poukładało na nowo.
maarta100 będzie nam ciebie brakować wracajcie szybko do zdrowia i do nas. My chyba mamy taki sam wiek ciąży.... Pozdrawiam cieplutko
agnieszka0240 ja miałam pierwsze USG genetyczne w 12 tygodniu (przezierność karkowa itp..) drugie mam mieć po 20 tyg ja płacę za wszystkie ponieważ chodzę prywatnie do lekarza. W szpitalu jest kiepskie USG i wolę po prostu zapłacić i być spokojniejsza. Niektórzy lekarze mierzą wszystkie parametry ale nie mówią o tym że to usg genetyczne.
mea_osi trudno powiedzieć jak się jest w ciąży pierwszy raz co jest fanaberią a co nie bo wszystko jest nowe i ja czuję się tym wszystkim lekko oszołomiona. U mojej gin to badanie jest normą. Jeśli można to sprawdzić i o czymś nas to informuje to czemu nie...
emwu76 bardzo mi przykro z powodu waszej straty, na pewno długo na to wszystko pracowaliście, nie jest wcale tak prosto się nie przejmować ale jak to mówią czas lekarstwem na wszystko, moja kolizja drogowa to przy waszym nieszczęściu nic. Pozdrawiam was serdecznie i życzę aby wszystko powoli się poukładało na nowo.
maarta100 będzie nam ciebie brakować wracajcie szybko do zdrowia i do nas. My chyba mamy taki sam wiek ciąży.... Pozdrawiam cieplutko
emwu76
Fanka BB :)
Ojej Marta.
Trzymaj sie. Gdybys mala zostac w szpitalu na dluzej to niech Ci maz koniecznie zalatwi dostep do int bezprzewodowego. Np.z heya czy cos takiego. Kupilam to mamie i dziala normalnie jak karta do telefonu na doladowania. Wcale sie mocno nie zuzywa srodkow jak sie niczego nie sciaga a jedynie przeglada strony. Nie bedzie Ci sie nudzilo a i nam bedzie milo pogadac z Toba.
Okropna , mokra niedziela. M od rana nie spi i robi plan A , plan B i chyba doszedl juz do planu Z. Jest niedziela wiec niewiele moze zdzialac w tej chwili. Niby dzisiaj nie wszytko wyglada tak zle jak wczoraj bo i umysl lekko odsapnal od stresu wiec zaczelismy racjonalniej myslec. Jego firma dziala mniej wiecej tak jakby mial 6 sklepow w ktorym sprzedaje sie bulki i jedna piekarnie . Piekarnia splonela wiec czym handlowac w tych sklepach ? Ubezpieczenie pokryje sporo (jak sie nie beda wypierali) ale odbudowa produkcji to nie jeden miesiac czy dwa. To dluzszy proces. Jak sie straci klientow to juz dupa. Nie beda czekac. Trzeba wiec brac bulki z innej piekarni a to wiadomo ze koszta. Bedzie lekka wegetacja ale na szczescie ufam swojemu partnerowi. Wiem,ze cos wymysli.Martwie sie teraz o niego bo glowa mu peka. No ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Prawda?
Czasu sie nie cofnie a od jutra trzeba sie brac do roboty.
Obiecuje ,ze juz nie bede tu na ten temat marudzic.
Milej niedzielki dziewczynki.
Jutro mam usg 4d -
Trzymaj sie. Gdybys mala zostac w szpitalu na dluzej to niech Ci maz koniecznie zalatwi dostep do int bezprzewodowego. Np.z heya czy cos takiego. Kupilam to mamie i dziala normalnie jak karta do telefonu na doladowania. Wcale sie mocno nie zuzywa srodkow jak sie niczego nie sciaga a jedynie przeglada strony. Nie bedzie Ci sie nudzilo a i nam bedzie milo pogadac z Toba.
Okropna , mokra niedziela. M od rana nie spi i robi plan A , plan B i chyba doszedl juz do planu Z. Jest niedziela wiec niewiele moze zdzialac w tej chwili. Niby dzisiaj nie wszytko wyglada tak zle jak wczoraj bo i umysl lekko odsapnal od stresu wiec zaczelismy racjonalniej myslec. Jego firma dziala mniej wiecej tak jakby mial 6 sklepow w ktorym sprzedaje sie bulki i jedna piekarnie . Piekarnia splonela wiec czym handlowac w tych sklepach ? Ubezpieczenie pokryje sporo (jak sie nie beda wypierali) ale odbudowa produkcji to nie jeden miesiac czy dwa. To dluzszy proces. Jak sie straci klientow to juz dupa. Nie beda czekac. Trzeba wiec brac bulki z innej piekarni a to wiadomo ze koszta. Bedzie lekka wegetacja ale na szczescie ufam swojemu partnerowi. Wiem,ze cos wymysli.Martwie sie teraz o niego bo glowa mu peka. No ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Prawda?
Czasu sie nie cofnie a od jutra trzeba sie brac do roboty.
Obiecuje ,ze juz nie bede tu na ten temat marudzic.
Milej niedzielki dziewczynki.
Jutro mam usg 4d -
G
Georgina
Gość
Emwu, ale super, że masz jutro USG 4D. Pewnie też i płeć poznasz jeśli Malec pozwoli.
Kurcze Emwu - dopiero przeczytałam.Kochana głowa do góy ,Twoj M to dzielny facet i napewno sobie poradzi.Masz racje co nie zabije to napewno wzmocni.Nie bede pisac NIE STRESUJ sie bo wierze ze wcale to takie proste nie jest. Napisze Staraj sie nie stresowac.Jakos sie poukłada ,a z czasem sloneczko zaswieci coraz mocniej.Buziaczki i dłowka do góy! Jestes dzielna kobietka Trzymam kciuki za jutrzejsze usg .....pochwal sie oczywiscie !!!!!
maarta- Trzymaj sie cieplutko ,wierze ze bedzie dobrze! Mam nadzieje ze wrocisz do nas szybko! Duzo zdrowka i dla ciebie i dla dzidzi.ps.Mam nadzieje ze Antos rozumie ze to dla zdrowia dzidziusia.
maarta- Trzymaj sie cieplutko ,wierze ze bedzie dobrze! Mam nadzieje ze wrocisz do nas szybko! Duzo zdrowka i dla ciebie i dla dzidzi.ps.Mam nadzieje ze Antos rozumie ze to dla zdrowia dzidziusia.
G
Georgina
Gość
Maarta na pewno wszystko będzie dobrze tylko trzeba dzielnie słuchać się lekarza. Poleżysz swoje a potem już z góreczki. Trzymajcie się z Dzidzią cieplutko i zdrowo;*
A mi się cholernie wyc chce ,ale łykam gule w gardle co by moj Patryk nie widział ze matka sie rozkleja. Wlasnie sie pozegnałam z mezem ,pojechał do tej zasranej Holandii.Pewnie w nocy zajedzie na miejsce.Za miesiac wroci ,bo musi papiery załatwic do auta ktore kupil tydzien temu ,niby miesiac to nie duzo a jednak mnie to przeraza.Niewiem jak to zniose.Samotnosc mnie dobija.Pocieszał mnie ze bede miała Patryka przy sobie i ze czas szybko zleci.W sierpniu planujemy wakacje we Włoszech ,tam mieszka dobrych kilka lat moj brat z rodzinka.Obiecał ze sobie odbijemy ten czas rozłąki ,ale chocby niewiadomo co mi dzisiaj mowił i tak mi strasznie smutno.A zauwazyłam ze w ciazy wszystko 1000 razy bardziej mnie rozczula i wszystko jest bardziej straszne dla mnie. Nie wyjezdza pierwszy raz ,dawalam sobie rade wczesniej i nigdy nie chciało mi sie płakac jak sie zegnalismy a dzisiaj masakra ,cały dzien ryczec mi sie chce.
NO i sie wyzaliłam ! Przepraszam ! Jutro bedzie lepiej !
NO i sie wyzaliłam ! Przepraszam ! Jutro bedzie lepiej !
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
tu mozesz sie spokojnie wyzalic po to tu jestesmy ... jakos postaramy sie zabic czas zeby ten miesiac szybko zlecial