reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
my spalismy jak zabici i znow mi sie snil synek;-) i snilo mi sie ze byl taki sliczny, i ze potem urodzila moja szwagierka (ktora nawiasem mowiac rodzi zaraz po mnie) i ze jej corka miala wielka glowe i krotkie nogi i byla strasznie gruba...
a potem juz byla totalna bastrakcja:-D

sny w ciazy mam jak wariatka:-D
Oj mi się straszne pierdoły dziś śniły. A odkąd w ciąży jestem to prawie zawsze jakieś koszmarki mam. No a dziś mi się śniło, że taki znajomy robił kotlety z farszu ludzkiego:eek: Z rąk zmielonych, nóg, itp. Miałam w tym śnie ''przyjemność'' widzieć te rzeczy w kotlecie. Boziu Boziu:eek:

Witam w poludnie!!
Tunia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!
Mea z tymi katami to u nas tak nie do konca... zalezy na jaka wydre trafisz w rejestracj!!! znajoma ost o malo nie zostala przyjesta do szpitala w raciborzu jakby niemiala ksiazeczki!!

Wlasnie powiedzcie dziewczyny co ile trzeba ja podbijac, bo ja moja wyrobilam w 2005roku i od tego czasu przelezala w szafce, 3tyg temu ja podbilam ale dopiero pierwszy raz niewiem czy sie nie beda pluc w razie W

A tak wogole widze ze wszystkie na cos narzekaja to j tez:-( wczoraj mi pierszy raz nogi spuchly i generalnie czulam sie nie teges.... a dzis wstalam bardziej zmeczona niz wieczorkiem!!

Oj mi się straszne pierdoły dziś śniły. A odkąd w ciąży jestem to prawie zawsze jakieś koszmarki mam. No a dziś mi się śniło, że taki znajomy robił kotlety z farszu ludzkiego:eek: Z rąk zmielonych, nóg, itp. Miałam w tym śnie ''przyjemność'' widzieć te rzeczy w kotlecie. Boziu Boziu:eek:

Ojeju wspołczuje !!!! ja dlatego nie ogladam horrorów od kąd jestem w ciazy ,.,, a bardzo lubie ,,,, ale boje sie własnie potem takich snów okropnych ....:crazy:

dzień dobry!
witam Was po długasnej przerwie. poczytałam troszkę co się działo, ale niestety wiele wiele stron mi po prostu umknie.
Rozalcia bardzo mi chorowała, najpierw angina z gigantyczna gorączką, zaraz po niej jakaś jelitówka, po tym przez 3 dni wymioty, dwa tygodnie to trwało. później dopadło mnie.
dzisiaj już wkońcu Rozalka poszła do przedszkola, ale po takiej przerwie awanturowała się i płakała okropnie.
tydzień temu byłam na wizycie u pani gin, wszystko gra, dzieciątko ma się dobrze ważyła 1800g. niestety z moich planów porodu sn mogą być nici, bo pani dr podejrzewa ze stan mojego ucha jest raczej wskazaniem do cięcia, bo istnieje ryzyko ze moge stracić słuch. cholera jasna, nawet nie pomyślałam o tym. no coż w środę jade do wyroczni, do pani laryngolog.
w piątek bez przeszkód jak było w planach zmieniłam stan cywilny :-) wkleje później kilka fotek.
od 4 nie spię i właśnie chyba się chwilę kimnę!

pozdrawiam i zyczę miłego dnia!
Gratuluję zmiany stanu cywilnego. Nono:-) Dobrze, że choroby już za Wami! Pięknie Malutka waży!

reklama
Do góry