reklama
G
Georgina
Gość
Ja to nawet do ginekologa nie lubię jeździć tam łysa. Nie wiem czemu:-) A ja myślałam, że przed porodem to się goliłoA wiecie co babka na szkole rodzenia powiedziala ze mamy nie przyjezdzac do szpitala ogolone bo wtedy skora jest podrazniona i moze sie wdac infekcja.
W
wika_20
Gość
bedziemy biegac jak male helikoptery wokol tych naszych skarbow i jak usna wreszcie to bedziemy padac razem z nimi
Niom heheh niby zdajemy sobie sprawe że nie przespane noce itd ale wiadomo dla takiego cuda dla takiego skarbka zrobi się dosłownie wszystko.... nie bedziemy mialy juz czasu tak duzo pisac,,,, ale to i nadrabiania nie bedzie az tyle hehe
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A wiecie co babka na szkole rodzenia powiedziala ze mamy nie przyjezdzac do szpitala ogolone bo wtedy skora jest podrazniona i moze sie wdac infekcja.
co kraj to obyczaj!!
Pauluś89
Grudzień 2009
No ja już wróciłam z wyprawy po Urzędach... Masakra.
No ale wpadłam w lekki szok bo dziś w markecie kobitka mi miejsca w kolejce ustąpiła, w urzędzie facet no i urzędniczki jakoś wyjątkowo miłe heh mój brzuszek czyni cuuuuda hah!!!;-)
A no i nie wieim dlaczego mam manie, że jak sama gdzieś jestem to jeszcze zacznę rodzić i co hah taki głupol ze mnie
No ale wpadłam w lekki szok bo dziś w markecie kobitka mi miejsca w kolejce ustąpiła, w urzędzie facet no i urzędniczki jakoś wyjątkowo miłe heh mój brzuszek czyni cuuuuda hah!!!;-)
A no i nie wieim dlaczego mam manie, że jak sama gdzieś jestem to jeszcze zacznę rodzić i co hah taki głupol ze mnie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Niom heheh niby zdajemy sobie sprawe że nie przespane noce itd ale wiadomo dla takiego cuda dla takiego skarbka zrobi się dosłownie wszystko.... nie bedziemy mialy juz czasu tak duzo pisac,,,, ale to i nadrabiania nie bedzie az tyle hehe
bedziemy wpadac raz na dzien i zdawac relacje z zycia
Pauluś89
Grudzień 2009
A mi własnie głupio jechać jeśli nie byłabym ogolonaJa to nawet do ginekologa nie lubię jeździć tam łysa. Nie wiem czemu:-) A ja myślałam, że przed porodem to się goliło
W
wika_20
Gość
to napewno chociaz 1 post ..... napisac jak sie czujemy jak malenstwa jakie postepy dzis zrobiły :-):-):-)bedziemy wpadac raz na dzien i zdawac relacje z zycia
reklama
W
wika_20
Gość
No ja już wróciłam z wyprawy po Urzędach... Masakra.
ja tez tak mam dlatego siedze w domu ,.... w tych 4 -scianach i sama boje sie wyskoczyc gdzies hehe tylko z męzem albo z kims innym a tak nawet do sklepu niechce mi sie isc a mam tez jechac do urzedu podpic ubezpieczenie ale mi sie niechve i tak zwlekam i moze meza poprosze to po pracy podjedzie i mi podbije o ile tak mozna ,.....