reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
bedziemy biegac jak male helikoptery wokol tych naszych skarbow i jak usna wreszcie to bedziemy padac razem z nimi :D

Niom :tak: heheh niby zdajemy sobie sprawe że nie przespane noce itd ale wiadomo dla takiego cuda dla takiego skarbka zrobi się dosłownie wszystko.... nie bedziemy mialy juz czasu tak duzo pisac,,,, ale to i nadrabiania nie bedzie az tyle:-D hehe

No ja już wróciłam z wyprawy po Urzędach... Masakra.
No ale wpadłam w lekki szok bo dziś w markecie kobitka mi miejsca w kolejce ustąpiła, w urzędzie facet no i urzędniczki jakoś wyjątkowo miłe:szok::-D heh mój brzuszek czyni cuuuuda hah!!!;-)
A no i nie wieim dlaczego mam manie, że jak sama gdzieś jestem to jeszcze zacznę rodzić i co:eek::eek::eek: hah taki głupol ze mnie

u mnie w szpitalu jest obowiązkowa lewatywa no i golenie, ale same położne zaznaczają, że lepiej jak kobieta już przyjedzie wygolona. :sorry:
im bym się nie dała... ja to w ogóle muszę mieć krem do depilacji a nie żyletką!

reklama
:eek:
No ja już wróciłam z wyprawy po Urzędach... Masakra.
No ale wpadłam w lekki szok bo dziś w markecie kobitka mi miejsca w kolejce ustąpiła, w urzędzie facet no i urzędniczki jakoś wyjątkowo miłe:szok::-D heh mój brzuszek czyni cuuuuda hah!!!;-)
A no i nie wieim dlaczego mam manie, że jak sama gdzieś jestem to jeszcze zacznę rodzić i co:eek::eek::eek: hah taki głupol ze mnie

ja tez tak mam dlatego siedze w domu ,.... w tych 4 -scianach i sama boje sie wyskoczyc gdzies hehe :eek: tylko z męzem albo z kims innym a tak nawet do sklepu niechce mi sie isc:rofl2: a mam tez jechac do urzedu podpic ubezpieczenie ale mi sie niechve i tak zwlekam i moze meza poprosze to po pracy podjedzie i mi podbije o ile tak mozna ,.....

Do góry