G
Georgina
Gość
Hehe. No, ale jak ktoś do tego ma duże piersi to są opadnięte.w ogóle okropność, nawet dla tych mniejszych mnie zawsze wkurzało to, że mi sutki widać w tych materiałowych
Jutro wpadam w 8 kratkę;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe. No, ale jak ktoś do tego ma duże piersi to są opadnięte.w ogóle okropność, nawet dla tych mniejszych mnie zawsze wkurzało to, że mi sutki widać w tych materiałowych
Hehe. No, ale jak ktoś do tego ma duże piersi to są opadnięte.
No masakra, że te staniki nie są usztywniane. Okropność jak ktoś ma duży biust!
To ja przed ciążą. Mam nadzieję, że uda mi się po ciąży wrócić do tej figury, ale teraz skoro mam tylko 3.6kg na plusie to może się uda W co wierzę
Imageshack - cimg4306
Imageshack - cimg4307
mi mowil lekarz ze jesli cisnienie bedzie wzrastac i przestane reagowac na leki to moze byc sytuacja ze bedzie trzeba rodzic wczesniej ale narazie jest dobrej mysli bo na dzien dzisiejszy wyglada to zupelnie niezle
To ja przed ciążą. Mam nadzieję, że uda mi się po ciąży wrócić do tej figury, ale teraz skoro mam tylko 3.6kg na plusie to może się uda W co wierzę
Imageshack - cimg4306
Imageshack - cimg4307
hehe ja dzis do lekarza ubralam buty na wyzszym obcasie i stwierdzilam ze NIE UMIEM CHODZIC W TAKICH WYSOKICH !! ale jak stanelam przed lustrem to az mi bylo lzej jak to fajnie moc przynajmniej na moment wygladac jak normalna kobieta !!
Hmmmm...........jak by to powiedzieć;-) Tak to ja moze wyglądałam przed dojrzewaniem.....bo potem to mi w biust i w dupke poszło......a po ciąży brzuszek został:-)
Moje marzenie to ważyć choć 59-60 kg bo wtedy sama z sobą się dobrze czułam......a wiem że przez cycki nigdy nie będę super chudo wyglądać
byle jak, ale ważne, że skurczy nie mam. przeraża mnie to rozwarcie i anemia, ale jak będę leżeć to może uda się donosić ciążę...
Aaaa ja wlasnie ogladam pierwszy raz bo jak dotad tylko pierwsza czesc ogladalam i byla super wogole jestem padnieta doczytalam Was ale dzis nie mam sily pisac nalazilam sie i wszystko mnie boli
No ja też przeważnie na samych fiszbinach, ale Kochana one unoszą biust i nie ma się oklapniętych piersi. A w tych całkiem miękkich to masakra. Takie to ja używałam jak miałam miseczkę A Jeden mam usztywniany całkiem i to mój ulub., push up i całe piersi zakryte. Nieczęsto zdarza mi się tak dobry biustonosz kupić a kupuję za niecałe 20zł.ja mam duzy biust i cale zycie nosze miekkie biustonosze !! tylko na fiszbinach !! w usztywnianych mam ciagle wrazenie ze mi cycki wyskocza !!