reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Wiem, wiem, że to dla ich dobra, ale serce mi peka jak widze co oni im robia:-(

Jak trzyma sie takie malenstwa? Hmm dla mnie cudownie:-) Na poczatku bylam przerazona jak ja mam to zrobic wogole, ale teraz juz wiem, ze poprostu wziasc i przytulic:tak:

Zdjecia jak obiecalam tak dodalam. Lece spac bo padam na twarz, a od rana w szpitalu.

Milych snow kochane:)

reklama
Georgina- gdzie Ty kupujesz takie staniki za taką cene?? Ja beż 80 zł nawet nie zaczynam szukać
Kurcze, mam dziś doła, czuję się gruba i brzydka ale to chyba takie ciążowe humorki. Dobrze że mężuś poszedł się spotkać z kolegami, przynajmniej nie będę go dręczyc
U mnie na targu:-) Jest możliwość przymierzania w przymierzalni, więc tak długo wybieram stanik aż coś super znajdę. Na długo wytrzymują. Kiedyś kupiłam w super firmowym sklepie stanik za 99zł i ani razu w nim nie byłam bo w przymierzalni wydawało mi się, że super leży a potem w domu już nie, oklapywał mi z moim ciężkim biustem. No i przyjaciółce dałam;-) Ale kasy było strasznie szkoda.

Wiem, wiem, że to dla ich dobra, ale serce mi peka jak widze co oni im robia:-(

Jak trzyma sie takie malenstwa? Hmm dla mnie cudownie:-) Na poczatku bylam przerazona jak ja mam to zrobic wogole, ale teraz juz wiem, ze poprostu wziasc i przytulic:tak:

Zdjecia jak obiecalam tak dodalam. Lece spac bo padam na twarz, a od rana w szpitalu.

Milych snow kochane:)

wyspij sie bo sily musisz miec za trzech :)

laski a co myslicie o takiej koszulce ??
http://www.allegro.pl/item785491718_koszula_dla_karmiacych_vienetta_secret_bawelna_xl.html#gallery

Nie pisałam Wam, ale jak mama dziś u mnie była to widziała fotki Amelki i Anastazji. Zaskoczyła mnie bo się wzruszyła na ich widok i powiedziała, że życzy powodzenia Maluszkom i siły Jutce.. Tzn zaskoczyła.. zawsze mama się wzruszała na takie sytuacje, ale tą syt. szczególnie przechodzi bo opowiadam mamie co u Jutki i jej dziewczynek, na każde wiadomości mama się bardzo cieszy.

bidulo ... a przypalone mleko tak smierdzi !!!! uch ...

Hej Dziewczynki,

Marzka łączę się z Tobą - ja właśnie spaliłam bułki.

A ja dzisiaj spaliłam ziemniaki.

laski tak z innej beczki ... kupowalyscie juz moze biustonosze do karmienia ?? jesli tak to jakiej firmy ??

Kupiłam z firmy Alles. Ale czy będą dobre to się dopiero okaże. Przedtem miałam z Triumpha i Naturany.

Zjadłam przed chwilą zupkę chińską, ser i pół słoika dyni w occie. Niedobrze mi teraz!

a ja zawsze byłam szeroka w dupie i w ramionach, z małym biustem i małym brzuchem. teraz to tylko cycki mam małe...
a moim atutem były zawsze długie nogi.

A ja zawsze miałam małe piersi(małe B), nieduzy tyłek, jestem niziutka (158cm), więc ogólnie wyglądam jak młode dziewcze:-( dlatego nawet się nie dziwie jak widzę zaskoczone spojrzenia którymi obdarzają mnie ludzie których mijam np na mieście, pewnie sobie myślą że biedna 17-stka zaciązyła;-)

reklama
Do góry