Witajcie z rana u nas brzydko, mokro i biało... Ja w nocy spać nie mogłam, mały szalał do pólnocy, potem o 7 rano pobudka i od nowa. Kości łonowe po nocy trochę mniej pobolewają ale czuje je cały czas. Jestem dosyć szczupła w biodrach może dlatego. Ja niestety też nie mam nikogo znajomego w Opolu co by mógł Jutkę przygarnąć a pomysł ze składką uważam to zawsze jakaś pomoc dla niej i miejmy nadzieję że ją przyjmie.
reklama
A
AnOoLa88
Gość
malutkie słoniąteńkaJa już przekroczyłam;-) Ale żałować sobie nie zamierzam. Oj tam słoniątka z nas są co najwyżej, hihi
taka zła jestem :9 bo za 2 tyg dopiero zobacze mojego skarbeńka małego..
Mama Stacha
&Franka&Janka
Aha, no moja waga na ostatniej wizycie, czyli w 30 tyg. to +11kg.
Ze Stasiem na tym etapie miałam +9kg (w sumie przez całą ciążę przytyłam 15kg).
Ze Stasiem na tym etapie miałam +9kg (w sumie przez całą ciążę przytyłam 15kg).
Witam sie i ja
ja wstalam rano wyszykowalam meza i udalam sie do labolatorium na krew i m.in. obciazenie glukoza... bo jutro mam wizyte...
a pani w okienku mowi ze niestety glukoze mi nie pobiora bo jest 7:15 , wiec 3 pomiar wypadlby na 9:15, a oni pobieraja krew tylko do 9:00...
a co do Jutki ja tez z checia dorzuce pare groszy... oby sie udalo ja przekonac ze to dobry pomysl....
moj brzuchol ciagle twardy ja juz nie wiem co sie dzieje...obym jutro nie dostala znow skierowania do szpitala...chce jeszcze kilka tyg w domu wytrzymac...
ja wstalam rano wyszykowalam meza i udalam sie do labolatorium na krew i m.in. obciazenie glukoza... bo jutro mam wizyte...
a pani w okienku mowi ze niestety glukoze mi nie pobiora bo jest 7:15 , wiec 3 pomiar wypadlby na 9:15, a oni pobieraja krew tylko do 9:00...
a co do Jutki ja tez z checia dorzuce pare groszy... oby sie udalo ja przekonac ze to dobry pomysl....
moj brzuchol ciagle twardy ja juz nie wiem co sie dzieje...obym jutro nie dostala znow skierowania do szpitala...chce jeszcze kilka tyg w domu wytrzymac...
A
AnOoLa88
Gość
a zbawi ich te 15 min?Witam sie i ja
co za banda.. ;/
leż, leż i jeszcze raz leż dziewucho
leze leze i leze...a zbawi ich te 15 min?
co za banda.. ;/
leż, leż i jeszcze raz leż dziewucho
jej ale lupi temat w dzien dobry tvn...
nie wiedzialam ze dzis dzien straconego dziecka..
A
AnOoLa88
Gość
to na postanowieniach się skończyłoA ja 33 tydzień i 11,5 kg na plusie- a postanowiłam, przytyć w całej ciąży 11 kg :--(
lajtway
Fanka BB :)
Oj to się chyba tak nie da sobie postanowić;-) Mnie moja waga odpowiada, byleby maluszek ładnie rósł.A ja 33 tydzień i 11,5 kg na plusie- a postanowiłam, przytyć w całej ciąży 11 kg :--(
Anoola- ja tez nie obejrzałam dzidzi na wizycie:-( Ale z ta laską to niezła akcja....
reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Hej Laski,
To się wkurzyłam. Wczoraj od 11 cały dzień bez prądu. Zimno, ciemno ...... wrrrrrrrrr.
Nie wiem co się tu dzieje a średnio mam czas nadrabiać.
I jeszcze wczoraj rozmowa z Moim przez tel. - skończyło się płaczem i masakrycznym bólem głowy.
To się wkurzyłam. Wczoraj od 11 cały dzień bez prądu. Zimno, ciemno ...... wrrrrrrrrr.
Nie wiem co się tu dzieje a średnio mam czas nadrabiać.
I jeszcze wczoraj rozmowa z Moim przez tel. - skończyło się płaczem i masakrycznym bólem głowy.