reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witajcie z rana u nas brzydko, mokro i biało... Ja w nocy spać nie mogłam, mały szalał do pólnocy, potem o 7 rano pobudka i od nowa. Kości łonowe po nocy trochę mniej pobolewają ale czuje je cały czas. Jestem dosyć szczupła w biodrach może dlatego. Ja niestety też nie mam nikogo znajomego w Opolu co by mógł Jutkę przygarnąć a pomysł ze składką uważam to zawsze jakaś pomoc dla niej i miejmy nadzieję że ją przyjmie.:tak:

reklama
Witam sie i ja:)
ja wstalam rano wyszykowalam meza i udalam sie do labolatorium na krew i m.in. obciazenie glukoza... bo jutro mam wizyte...
a pani w okienku mowi ze niestety glukoze mi nie pobiora bo jest 7:15 , wiec 3 pomiar wypadlby na 9:15, a oni pobieraja krew tylko do 9:00...

a co do Jutki ja tez z checia dorzuce pare groszy... oby sie udalo ja przekonac ze to dobry pomysl....

moj brzuchol ciagle twardy ja juz nie wiem co sie dzieje...obym jutro nie dostala znow skierowania do szpitala...chce jeszcze kilka tyg w domu wytrzymac...

Witam sie i ja:)
ja wstalam rano wyszykowalam meza i udalam sie do labolatorium na krew i m.in. obciazenie glukoza... bo jutro mam wizyte...
a pani w okienku mowi ze niestety glukoze mi nie pobiora bo jest 7:15 , wiec 3 pomiar wypadlby na 9:15, a oni pobieraja krew tylko do 9:00...

a co do Jutki ja tez z checia dorzuce pare groszy... oby sie udalo ja przekonac ze to dobry pomysl....

moj brzuchol ciagle twardy ja juz nie wiem co sie dzieje...obym jutro nie dostala znow skierowania do szpitala...chce jeszcze kilka tyg w domu wytrzymac...
a zbawi ich te 15 min?
co za banda.. ;/
leż, leż i jeszcze raz leż dziewucho :)

reklama
Hej Laski,

To się wkurzyłam. Wczoraj od 11 cały dzień bez prądu. Zimno, ciemno ...... wrrrrrrrrr.

Nie wiem co się tu dzieje a średnio mam czas nadrabiać.

I jeszcze wczoraj rozmowa z Moim przez tel. - skończyło się płaczem i masakrycznym bólem głowy.

Do góry