Mea- jeszcze jedna sprawa- tylko pobieżnie przeczytałam, ale miałam kiedyś taką przygodę, że zamówiłam towar, który przychodzi zawsze kurierem, po tygodniu dzwonię do firmy i mówię, że jeszcze nic nie dostałam, a oni twierdzą, że wysłali, i okazało się, że ja odebrałam - była godzina odbioru i podpis i że zapewne moi pracownicy coś z nią zrobili- nie dałam za wygraną, bo wtedy na zmianie akurat były osoby bardzo rzetelne i zaufane i wierzyłam im. Podpis trudny do odczytania ale kazałam przesłać mi kopie ( dodam, że towar był na termin- czyli nie zapłacony ) i po 1 godzinie przyjeżdża kurier i przywozi przesyłkę-
Mojemu mężowi regularnie okradali przesyłki, nie było widać śladów otwierania przesyłki- oklejone były taśmą firmową i obfotografowane przed wysyłką i co i tak potrafili się do niej dobrać bez zostawiania śladów.
Mojemu mężowi regularnie okradali przesyłki, nie było widać śladów otwierania przesyłki- oklejone były taśmą firmową i obfotografowane przed wysyłką i co i tak potrafili się do niej dobrać bez zostawiania śladów.