reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mea- jeszcze jedna sprawa- tylko pobieżnie przeczytałam, ale miałam kiedyś taką przygodę, że zamówiłam towar, który przychodzi zawsze kurierem, po tygodniu dzwonię do firmy i mówię, że jeszcze nic nie dostałam, a oni twierdzą, że wysłali, i okazało się, że ja odebrałam - była godzina odbioru i podpis i że zapewne moi pracownicy coś z nią zrobili- nie dałam za wygraną, bo wtedy na zmianie akurat były osoby bardzo rzetelne i zaufane i wierzyłam im. Podpis trudny do odczytania ale kazałam przesłać mi kopie ( dodam, że towar był na termin- czyli nie zapłacony ) i po 1 godzinie przyjeżdża kurier i przywozi przesyłkę- :-D:-D:-D
Mojemu mężowi regularnie okradali przesyłki, nie było widać śladów otwierania przesyłki- oklejone były taśmą firmową i obfotografowane przed wysyłką i co i tak potrafili się do niej dobrać bez zostawiania śladów.

reklama
niby tak ale ja mam strasznie wrazliwe piersi,,,,,nawet mojemu nie bardzo daje je dotykac bo mam jakis uraz.... pomietosic jeszcze ok ale jakby chcial do ust to brrrrrrrrrrrr masakra... jakas inna jestem,,.,
kochana ale po co Ty się teraz tak nakręcasz?
masz jeszcze troszkę czasu do porodu a jak urodzisz i dostaniesz swoje dziecko zaraz po to instynkt sam zadziała i na 100% będziesz wiedziała co robić:tak:
ja zrobię wszystko,żeby karmić córę piersią

ech melancholia na 1000000% wlasnie przesluchalam sobie moje studyjne nagranie demo,,, sprzed jakichs 2 lat.... ech piekne czasy.... i jakie obfite w marzenia... szkoda ze nie wszystkie sa w stanie sie spelnic.....

zobaczysz co bedzie jak mala sie urodzi ... w koncu sama mozesz podjac decyzje czy chcesz karmic czy nie !! mamy takie czasy ze dzieciatko z glodu nie umrze bo jedzonek jest pod dostatkiem !!

Wiecie A. wrócił ostatnio z pracy i pyta, czy mam zamiar karmić.
ja, że oczywiście tak i to do roku jak się uda.
A. na to, że nic z tego, karmić nie będę, bo mi się cycki zepsują :szok::szok::szok:
No nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać, czujecie faze??
Co jest ważniejsze cyce jak nastka, czy zdrowie dziecka?
Już mu powiedziałam, że do 30stki dobijam i i tak z wiekiem opadną :-D
Stwierdził, że jak bardzo chcę karmić to 3 mieś wystarczy.
No nie mogę padłam:shocked2:

ech melancholia na 1000000% wlasnie przesluchalam sobie moje studyjne nagranie demo,,, sprzed jakichs 2 lat.... ech piekne czasy.... i jakie obfite w marzenia... szkoda ze nie wszystkie sa w stanie sie spelnic.....
uśmiechnij się:-D
jeszcze spełnisz wszystkie marzenia! zobaczysz!
trzeba być dobrej myśli-masz całe życie przed sobą:tak:
ja też miałam marzenia ale odkąd wyszłam za mąż moje marzenia zamieniły się w nasze marzenia i póki co dzielnie dążymy do ich realizacji-najpiękniejsze właśnie się spełnia-zostaniemy rodzicami-będziemy mieli wreszcie coś wspólnego-poza kredytem na mieszkanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie A. wrócił ostatnio z pracy i pyta, czy mam zamiar karmić.
ja, że oczywiście tak i to do roku jak się uda.
A. na to, że nic z tego, karmić nie będę, bo mi się cycki zepsują :szok::szok::szok:
No nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać, czujecie faze??
Co jest ważniejsze cyce jak nastka, czy zdrowie dziecka?
Już mu powiedziałam, że do 30stki dobijam i i tak z wiekiem opadną :-D
Stwierdził, że jak bardzo chcę karmić to 3 mieś wystarczy.
No nie mogę padłam:shocked2:

kolejny z cyklu "maż bezbłędny"
wczoraj mój m. mówi do mnie: wszystko cię boli jak mała cię kopie bo jesteś za chuda na to ja,że chyba by nie chciał żebym się spasła
on: no chciałbym bo miałbym ciebie więcej
ja: ale po ciąży to już byś nie chciał?
on: no nie-po ciąży masz być szczupła tylko niech ci troszkę tyłek urośnie
ja: no to tak to się nie da

Mam pytanko czy mozna farbowac wlosy w ciazy ??? Chyba tylko w 1 trymestrze z tego co wiem lepiej nie bo sie wszytsko rozwija itd zeby nie zaszkodzic ale teraz jak jestem w 31 tyg to chyba maluszkowi nie zagra to w niczym ????

reklama
Do góry