G
Georgina
Gość
Judytka jest dostępna na NK! Mam nadzieję, że Laseczki już są w domciu Wypytałam Ją jak się czują to liczę, że odpisze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhh, nie mam najlepszych wiesci :-(
po pierwsze - przytylam w 6 tygodni 6 kg, i mam juz 10 kg na plusie. + obrzeki nog i rak - gin podejrzewa zatrucie ciazowe. cisnienie mialam ekstra - 120/70 ale kazal jak najszybciej zrobic badanie moczu i krwi pod katem zatrucia :-(
po drugie - znowu lezymy i to na powaznie - fenoterol, isoptin i nospa 3 razy dziennie, jesli skurcze beda bolesne to szpital. jesli skurcze nie beda przechodzic - szpital. szyjka rozpulchniona. powiedzial, ze najprawdopodobniej bedziemy rodzic wczesniej, nawet w 35 tygodniu :-(
i tak sie zdenerwowalam ze nawet nie wiem jak ulozona jest Mysia i ile wazy.
jestem teraz u rodzicow, ide lezec, odezwe sie jak wroce do domu.
ps. ale przesunal mi termin na 15 grudzien, wiec chyba ladnie Mala wazy.
słyszałyście-jutro zima
Judytka jest dostępna na NK! Mam nadzieję, że Laseczki już są w domciu Wypytałam Ją jak się czują to liczę, że odpisze.
Spoko tylko ze wiesz to nie jest jakis profesionalny przepisik tylko ja tak sobie zrobilam na szybko ale juz wklepie na odp watek a lososia robie zawsze w folii i w sumie suchy nie jest ale to tez od rybki zalezy.Cherie ale dobrze że malutka dobrze rośnie! A ty porob te badania, może nie bedzie tak zle i to nie zatrucie:-(
I leż jak najwięcej i odpoczywaj!!!
Jedyny wysiłek na jaki ci pozwalamy to stukanie w klawiaturę:-)
Karnitynko mogłabyś zapodać przepis na tego łososia bo dziś robiłam w piekarniku i mi wyszedł suchy jak nie wiem....
to wiem ale jutro ma być już nawet u mniejutro jak jutro ... w zakopcu juz jest snieg !!
mnie troche nie bylo bo przyjechala przyjaciolka i sie troche zajelysmy hania a ze hania jest agentka i na sekunde jej z oka nie mozna sposcic wiec komp poszedl w odstawke ale sie nasza agentka zmeczyla i pojechaly przed chwila do domku my szykujemy drugie danie a wieczorkiem mariusz jedzie do pracy ... ech szkoda ze nie bede go miala wieczorkiem ... w rocznice to by sie moze jakis seks przytrafil alboco
a tak btw to dzwonila juz chyba cala moja rodzinka z zyczeniami ... wszystkie siostry i wogole ... a tesciowa nawet nie pamietala ... ale pies jej morde gryzl ...
jak to co - gryz !!co pies robił????