reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
ehhh, nie mam najlepszych wiesci :-(
po pierwsze - przytylam w 6 tygodni 6 kg, i mam juz 10 kg na plusie. + obrzeki nog i rak - gin podejrzewa zatrucie ciazowe. cisnienie mialam ekstra - 120/70 ale kazal jak najszybciej zrobic badanie moczu i krwi pod katem zatrucia :-(
po drugie - znowu lezymy i to na powaznie - fenoterol, isoptin i nospa 3 razy dziennie, jesli skurcze beda bolesne to szpital. jesli skurcze nie beda przechodzic - szpital. szyjka rozpulchniona. powiedzial, ze najprawdopodobniej bedziemy rodzic wczesniej, nawet w 35 tygodniu :-(

i tak sie zdenerwowalam ze nawet nie wiem jak ulozona jest Mysia i ile wazy.
jestem teraz u rodzicow, ide lezec, odezwe sie jak wroce do domu.

ps. ale przesunal mi termin na 15 grudzien, wiec chyba ladnie Mala wazy.

no no to ostroznie !!! a fenoterolu ci nie zazdroszcze !!!! zeby nam kalinka sie w grudniu przynajmniej urodzila !!!

mnie troche nie bylo bo przyjechala przyjaciolka i sie troche zajelysmy hania :) a ze hania jest agentka i na sekunde jej z oka nie mozna sposcic wiec komp poszedl w odstawke :D ale sie nasza agentka zmeczyla i pojechaly przed chwila do domku :) my szykujemy drugie danie a wieczorkiem mariusz jedzie do pracy ... ech szkoda ze nie bede go miala wieczorkiem ... w rocznice to by sie moze jakis seks przytrafil alboco :)

a tak btw to dzwonila juz chyba cala moja rodzinka z zyczeniami ... wszystkie siostry i wogole ... a tesciowa nawet nie pamietala ... ale pies jej morde gryzl ...

Cherie ale dobrze że malutka dobrze rośnie! A ty porob te badania, może nie bedzie tak zle i to nie zatrucie:-(
I leż jak najwięcej i odpoczywaj!!!
Jedyny wysiłek na jaki ci pozwalamy to stukanie w klawiaturę:-)

Karnitynko mogłabyś zapodać przepis na tego łososia bo dziś robiłam w piekarniku i mi wyszedł suchy jak nie wiem....
Spoko tylko ze wiesz to nie jest jakis profesionalny przepisik tylko ja tak sobie zrobilam na szybko ale juz wklepie na odp watek ;) a lososia robie zawsze w folii i w sumie suchy nie jest ale to tez od rybki zalezy.

mnie troche nie bylo bo przyjechala przyjaciolka i sie troche zajelysmy hania :) a ze hania jest agentka i na sekunde jej z oka nie mozna sposcic wiec komp poszedl w odstawke :D ale sie nasza agentka zmeczyla i pojechaly przed chwila do domku :) my szykujemy drugie danie a wieczorkiem mariusz jedzie do pracy ... ech szkoda ze nie bede go miala wieczorkiem ... w rocznice to by sie moze jakis seks przytrafil alboco :)

a tak btw to dzwonila juz chyba cala moja rodzinka z zyczeniami ... wszystkie siostry i wogole ... a tesciowa nawet nie pamietala ... ale pies jej morde gryzl ...

co pies robił????:-D

reklama
Do góry