reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja tez juz bym chciała miec dawno wszystko po 1 sprawia mi to ogromna przyjemnosc kupowanie a po 2 zawsze mam i juz nie musze sie kłopotac jakbym wczesniej zaczela rodzic czy cos ze nie mam jeszcze tylu rzeczy no ale postanowilam ze sprzatne do konca cale mieszkanie i zaczne kupowac te najgłowniejsze lozeczko wozek wanienke bo teraz nie mam za bardzo gdzie skladac tak to jest wynajmujemy z mezem kawalerke. a reszte rzeczy ytez mam prawie wszystkie ":):-)i mimo ze walczylam z całym swiatem bo kazy z rodziny ze to jeszcze za wczesnie "jeszcze jest czas " to zdanie mnie zabijalo tak jakby chcieli powiedziec za wczesnie kupisz to cos sie stanie zamiast wspierac:-(ale ja wierze ze wszystko bedzie dobrze mussssssssiiiii bo juz sie nie moge doczekac naszego szkrabka:-)

reklama
Kopciuszku fajne ze wsio gra :):)
Mea daj szybko znac jak tam z Agatką :)
Martuchna główka do góry kochana .. :* ale przezycia masz niesamowite..

Ja se wczoraj u mamusi byłam a co! ..
posiedziałam pogadałam.. wózki ogladałam.. - w katalogu .. a z tego co wiem to znajomy mojego taty otwiera sklep gdzies na wodziu ale zapomniałam gdzie :-D
wiem ze przezbicie cenowe jest bo niektóre wózki będę o 100zł nawet tańsze niż na allegro czy w innych sklepach..
a jeśli mowa o wózkach.. w tym katalogu spodobał mi sie adbor arte 3x3 ale musze go zobaczyc bo te przednie kółka mnie jakoś martwią że są za małe..no i troche wazy... ;/ sam stelazł 9,5kg a gondola 5,5kg

no waga to tez sie liczy kto jak kto ja z 4 pietra bede musiala tachac dobrze ze moja kolezanka rodzi niedlugo i tez bedzie z malym chodzila na spacerki to bede mogla jej malego zniesc a potem jeszcze raz wozek :-( troche lipa ale nie ma co zawsze czekac na meza skoro wraca popoludniami a w zimie slonce najlepsze w poludnie

ja sie zabobonami nie sugerowalam i wozek kupilam na poczatku sierpnia..i co jakies dwa tygodnie kupywalam cos wiekszego (czyt. kosztowniejszego) bo sumujac torszke to wszystko kosztowalo...

ja sie zabobonami nie sugerowalam i wozek kupilam na poczatku sierpnia..i co jakies dwa tygodnie kupywalam cos wiekszego (czyt. kosztowniejszego) bo sumujac torszke to wszystko kosztowalo...
\\

ja tez sie nie przejmowalam tylko wogole jak ktos tak moze mowic :-( my mate edukacyjna kupilsmy bo byla akurat okazja w 4 m c :-):-):-)

no waga to tez sie liczy kto jak kto ja z 4 pietra bede musiala tachac dobrze ze moja kolezanka rodzi niedlugo i tez bedzie z malym chodzila na spacerki to bede mogla jej malego zniesc a potem jeszcze raz wozek :-( troche lipa ale nie ma co zawsze czekac na meza skoro wraca popoludniami a w zimie slonce najlepsze w poludnie
my mieszkamy w domu ale i tak wózek taszczyc bedziemy na góre i to najlepiej jeszcze do pokoju.. bo teściowa pali jak smok teść tak samo.. ogolnie jak dam na hol suszarke z praniem zeby kolo grzejnika mogla schnac to potem musialabym wszystko na nowo prac co taj wali papierochami.. oO
więc waga też sie liczy..

my juz mielibysmy łóżeczko ale moja mam w przyszłym tyg idzie zamówić.. :) chyba że bedzie posciel która mi sie podoba to od razu pakujemy.. :)
przy okazji zakupimy wanienkę.. o wózek tez sie nie martwimy bo z kolei moj tata sie zaiferował.. ; )

AnOola ja mam tak samo..tzn u mnie nie pala...ale tez bede tachala zeby mi nikt tam nie grzebal:-D
i nie mam zamiaru sie prosic o pomoc bo jak slysze jak mowia o kuzynkach co "dzieci nie zaznaly", "dzieci babki wychowuja" i sranie w banie za przeproszeniem to nawet dziecka nie dam na rece zeby potem o mnie nie gadali ze leniwa jestem...

ja tez!! a jak to potem przeczytalam mezowi to on taka zdziwiona mine zrobil i sie zapytal "co w tym smiesznego!?!?" - kocham mojego meza :D
Ja tez sie poryczylam ahahahha i tez pokazalam swojemu a on dokladnie to co twoj " co w tym smiesznego" hahah ahahah FACECI!!!!!!!!!!!!
Ja swojego meza tez kocham !!!!!!!!!!!!!!

my juz mielibysmy łóżeczko ale moja mam w przyszłym tyg idzie zamówić.. :) chyba że bedzie posciel która mi sie podoba to od razu pakujemy.. :)
przy okazji zakupimy wanienkę.. o wózek tez sie nie martwimy bo z kolei moj tata sie zaiferował.. ; )
ale Ci dobrze;-) mi rodzice kupili fotelik do auta i troszke ubran..
reszte sama musialam kupic...
ale z drugiej strony (wiadomo o kim pisze:)) nie ma zadnej pomocy....
i teraz nawet juz sie ciesze ze jej nie ma bo nie musze byc za nic wdzieczna..

reklama
Do góry