reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Świetne wieści:tak: Oj ja jutro odbieram wynik morfologii, boję się jak tam moja hemoglobinka;-)

Napewno sie poprawi;-)trzymam kciuki za piekny przyrost:-)

MEA w takim razie zycze milych przygotowan do jutrzejszej wizyty;-)dla mnie golenie dzisiaj bylo lada wyczynem:-Da ile sie przy tym nastekalam to mala glowa:-Dco to bedzie do grudnia?:-)

reklama
Napewno sie poprawi;-)trzymam kciuki za piekny przyrost:-)

MEA w takim razie zycze milych przygotowan do jutrzejszej wizyty;-)dla mnie golenie dzisiaj bylo lada wyczynem:-Da ile sie przy tym nastekalam to mala glowa:-Dco to bedzie do grudnia?:-)

ja myslalam ze to dzisiaj zrobie ale jakos sie nei zebralam ... pomecze sie pewnie jutro rano ...
teraz mowie dobranoc :D

kopciuszek2107 widze ze u ciebie wszystko ok po wizycie u gina a juz sie obawialam o twoja szyjke bo miałas sie oszczedzac ale ci to zbytnio nie wychodziło;-) ciagle cos robisz...
u mnie po wizycie równiez bez zmian szyjka trzyma kolejne 3 kilo do przodu a kolejna wizyta za miesiac no chyba zeby sie cos po drodze wydarzyło... ale jestem dobrej mysli
mea_osi trzymam kciuki jutro za ciebie
jeszcze was trochę poczytam i tez ide lulu

Hej Laseczki,
mea powodzenia u lekarza...
ja dzis wstalam i cos mnie krzyze bola...narazie brzunio miekki ale mam nadzieje ze nie zlapia mnie skurrcze...
chce jeszcze troche polezec w domu...

Witam,
małż mnie obudził telefonem, a młody jeszcze śpi, więc szybko wskoczyłam zobaczyć co u was. Tyle ostatnio piszecie, że boję się narobić sobie zaległości ;-)
Ale mam ostatnio ciężki sen, jakbym wogóle nie spała, kontroluję każdy wydany w domu dźwięk, jakbym już była po porodzie, nasłu****ę. Zostało mi 10 tyg i chciałam jeszcze pospać w tym czasie, a już nie mogę. Do tego chore sny mam. M mnie wkurza więc go oddelegowałam z łóżka, ale nawet samej mi nie wygodnie. Ratunku!

Czesc Dziewczyny :-) i znów piątek i znów kochany piątek jak ja czekam na piątki bo zaczyna sie kolejny tydzien ciazy :) uwielbiam to i zaczynamy 31 tydzien ciąży =):-):-):-)i znów weekend wiecej czasu się spędzi z mężusiem wiec troche bede miala do podgonienia was po weekendzie . a pozatym chciałam was wypytac bo na wątku wyprawki nikt nic nie pisze jak tam z waszymi wyprawkami ??? czy juz macie komplet czy tylko najgłowniejszych rzeczy wam brakuje ... pozdrawiam wszystkie zycze z gory milego dzionka ...:-)

Czesc Dziewczyny :-) i znów piątek i znów kochany piątek jak ja czekam na piątki bo zaczyna sie kolejny tydzien ciazy :) uwielbiam to i zaczynamy 31 tydzien ciąży =):-):-):-)i znów weekend wiecej czasu się spędzi z mężusiem wiec troche bede miala do podgonienia was po weekendzie . a pozatym chciałam was wypytac bo na wątku wyprawki nikt nic nie pisze jak tam z waszymi wyprawkami ??? czy juz macie komplet czy tylko najgłowniejszych rzeczy wam brakuje ... pozdrawiam wszystkie zycze z gory milego dzionka ...:-)
ja ze wzgledu na moj brak szyjki i pochwe o dl 5 cm juz mam wszystko brakuje mi gazikow jalowych i pirytusu do pepka;-)
musze byc przygotowana bo nie wiadomo kiedy maly wyskoczy;-)

reklama
Kopciuszku fajne ze wsio gra :):)
Mea daj szybko znac jak tam z Agatką :)
Martuchna główka do góry kochana .. :* ale przezycia masz niesamowite..

Ja se wczoraj u mamusi byłam a co! ..
posiedziałam pogadałam.. wózki ogladałam.. - w katalogu .. a z tego co wiem to znajomy mojego taty otwiera sklep gdzies na wodziu ale zapomniałam gdzie :-D
wiem ze przezbicie cenowe jest bo niektóre wózki będę o 100zł nawet tańsze niż na allegro czy w innych sklepach..
a jeśli mowa o wózkach.. w tym katalogu spodobał mi sie adbor arte 3x3 ale musze go zobaczyc bo te przednie kółka mnie jakoś martwią że są za małe..no i troche wazy... ;/ sam stelazł 9,5kg a gondola 5,5kg

Do góry