reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja nie wiem, kto siedzi w moim brzuszku, ale obstawiam chłopczyka (chociaż chciałabym córcię). Najważniejsze, żeby było zdrowe. Powiem Wam, że taka niepewność ma swoje uroki i o ile lekarz nie wygada się niechcący to do porodu, będziemy czekać na niespodziankę:)
madziara-kr witaj wśród nas!
Asia o tych melonach to pierwszy raz słyszę.

reklama
1sze słyszę o tych melonach.
Pooglądałam cudeńka, ale tam są bryki, fiu fiu :tak:
Laseczki zapomniałam napisać Jonasz szmerów nie ma tylko jakąś nie równość oddechową albo coś podobnego. Chodzi o to, że jak powietrza nabiera i trzyma to coś serduszka inaczej działa niż powinno, ale tak może mieć w tym wieku.
Może Marta się połapie o co chodzi to nam napisze ?

Zapomialam sie pozalic ze wczoraj zauwazylam ze dupa mi sie popsuła !!!!!!! Dostalam rozstepów :wściekła/y:. Dzieki Bogu ze jak narazie nie mam na brzuchu i cyckach nic ....ale dupe zas mi dopadlo w tej ciazy !!!!!!! Stringow i tak na plazy nigdy bym sie nie odwazyla zalozyc ale ...kurde wcale nie musiala mie dopadac znowu dziadostwo ! A nie posmarowalam sie 3 dni przez weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDU !!!!!!!!!!!!
witam w klubie
u mnie też pojawiły się bardzo niespodziewanie
i zostały do dziś
czuję się trochę z tego powodu mniej atrakcyjna chociaż mąż przekonuje mnie,że jest inaczej:tak:

Też nie słyszałam żeby melony gasiły zgagę ale w moim przypadku byłoby chyba na odwrót bo tak uwielbiam melony że całego za jednym razem potrafię wchłonąć:zawstydzona/y:;-)

Mąż zabrał mnie dziś na zakupy i kupiłam już jeden biustonosz ciążowy, czarny 80 f:szok: 34 zł:-D
Jeszcze biały i to mi starczy!
I tak będę w nich tylko po domu chodzić bo nienawidzę takich miękkich staników:wściekła/y:

Oglądałam też stelaże pod wanienkę....60 zł to dużo czy mało za sam stelaż?

yhm, a mi się psują biodra, tzn skóra wokół kości biodrowych :confused2: ale smaruję fissanem, może sobie poradzi... bo te wcześniejsze (już białe) tak jakby blakły.

Witam nowa mamuske z nami :) kurde chyba sie nas troche nazbieralo co nie :-)? jak fajnie !

Anoola - ty se tak nie wkrecaj hahahahah !!!! Wazne ze malenstwo zdrowe !!!!!! A z reszta se poradzimy ot co ! Mnie same nabiały beda otaczac :cool2:.

Czy ktoras wiedziala ze " ŚWIEŻE MELONY mogą ugasić nieprzyjemne palenie wywołane zgagą, często występujące podczas ciąży. Poza tym, że są przepyszne, mają mnóstwo witaminy C." ?????

Hymmm ja uwielbiam melony !!!!!!!!!! ale jakos zgagi nie mam za czesto wiec niewiem czy to pomaga

jak znajde melona to ci powiem :D

reklama
idę na Ricore do teściowej (przy okazji jej się dostanie ochrzan za próbę uwędzenia! cały strych mam w dymie bo jej się zachciało przepalić komin! moje pięknie pachnące pranie w suszarni już nie pachnie tak pięknie...)

Do góry