mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea kiedy masz rocznicę???
najadłam się i idę spać![]()
13 pazdziernika !! /chyba sie powtarzam ... /
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea kiedy masz rocznicę???
najadłam się i idę spać![]()
Witam Nową Mamusię:-) U mnie z humorami różnie, ale ostatnio w większości właśnie negatywne emocjeDzięki joanna82 :-)
mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcjapytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)
Aga w markusi sa stelaże za 50 zł :0 są też i takie za ponad 100zł
ale ja jestem zdecydowana na ten za 50 zł.. i wanienki sa od 20zł zalezy od rozmiaru ofc.. i co wam powiem..
W markusi wcale tak drogo nie jest..![]()
owszem i sąa nie wiesz czy sa wanienki z odplywem wody ?? bo ja taka chce i duza ...
owszem i są
i to całkiem ładne.. ale ceny Ci nie powiem bo nie pamietam.. wydaję mi się że w okolicy 50zł ale głowy obciąc sobie nie dam.. wczoraj akurat patrzałam na te z odpływem.. ; )
byłaś tam i nie popatrzałas Oj MEA, MEA..![]()
Skusiłam się juz na malutki polarkowy dresik 62, ale chyba nie ma jak kombinezonik bo zawsze to cieplej, lapki przysloniete dobrze...Jeśli chcesz do 3 mieś a nie rodziły się jakieś olbrzymki w twojej rodzinie to 62-68 wystarczy w zupełności.![]()
Dziękuje za wszystkie miłe powitaniaWitam Nową Mamusię:-) U mnie z humorami różnie, ale ostatnio w większości właśnie negatywne emocjeJakoś wsjo mnie wnerwia.
widziałam.. włąśnie dlatego ja wybrałam się do mamy gdy bartek ma na południe bo jak z nim bylismy to doooopa taka blada, O!bylam bylam ... ale nie wiem czy zauwazylas ze BYLAM Z MEZEM ... a na dodatek z GLODNYM MEZEM !! i ciagle slyszalam "JUZ JEDZIEMY BO UMIERAM Z GLODU!!!"