reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mataka - szacuneczek. :tak: Laska tupet niezły miała ... he he ... ale jej dobrze przygadałaś. Ja bym ją jeszcze pewnie piwkiem oblała przypadkiem... chociaż troche piwka szkoda.

reklama
idę pod prysznic i na pocztę lecę wysłać jedno podanie bo z drugim się wstrzymam narazie - pogadam ze swoim gin, coby napisał mi zaświadczenie, że pacjentka musi leżeć :-p i dołączę do drugiego podania.

zimno, strasznie padało w nocy. ani się nie chce nosa wystawiać z domu :confused2:

W ogóle dziwnie się czuję na brzuszku. Boli mnie lekko jakby na @. Ale brzuszek twardy nie jest, więc może to macica się rozciąga??
Ja tez czuje sie dziwnie jakos z brzuszkiem przez ostatnie dni ,niby mam brzuch twardy a jakos nie czuje co by twardnial ...cos mnie kulo z lewej strony na wysokosci lozyska ....biegalam do kibelka bo byslalam ze wciaz mi sie siku chceee , no i po poludniu zaczely mnie bolec pachwinyyyyyy ale tak ze trudno bylo mi normalnie chodzic ...az promieniowalo na prawy posladekkkk czy to juz plecy byly ...no masakra jakas ! Myslalam ze zaczynam rodzic ahhahahah :)

Ja tez czuje sie dziwnie jakos z brzuszkiem przez ostatnie dni ,niby mam brzuch twardy a jakos nie czuje co by twardnial ...cos mnie kulo z lewej strony na wysokosci lozyska ....biegalam do kibelka bo byslalam ze wciaz mi sie siku chceee , no i po poludniu zaczely mnie bolec pachwinyyyyyy ale tak ze trudno bylo mi normalnie chodzic ...az promieniowalo na prawy posladekkkk czy to juz plecy byly ...no masakra jakas ! Myslalam ze zaczynam rodzic ahhahahah :)

bez takich kolezanki !! jeszcze na rodzenie macie troche czasu !!!

Ja byłam wczoraj z moim na zakupach w Piasecznie w outlecie :szok: Wy to nawet nie wiecie jak się na mnie małolaty gapiły, no może nie tyle na mnie co na brzuch ....było mi przyznam trochę głupio bo ja młodo wyglądam, obraczki nie noszę (paluchy puchną). Mój obraczka na palcu a ja z brzuchem obok :-D pewnie niezłe spekulacje chodziły, lepsze jak na giełdzie :))

hehe mi pere sekund zajelo zeby cie skojarzyc wiec szacuneczek :D
ale najlepszy byl moj mezus :) pyta sie kto to jest ?? ja mowie "ze to kumpela z forum to co ma termin tak jak ja na sylwka" a on sie obrocil zmierzyc cie wzrokiem i sru na zewnatrz "nie pierdziel ze ona ma taki termin jak ty bo ona ma polowe tego brzucha co ty!!"

no to chwal sie laska co pokupowalas albo posciagalas od mamy :D
hahahahaha bo się dba o linię :-D
anka a widzialas cene ox-forda w markusi ?? 715 zl !! tylko taki kolor jak tam stal ... ja chyba sobie zamowie jednak bostona na dmuchanych metalexach i chyba blekitnego albo szarego ... jeszcze nei zdecydowalismy jaki ma miec kolorek ...
mi się tam jakoś oxford nie podoba.. ja mama klapki na oczach na tako i musiałabym iść gdzieś do sklepu żeby tako nie było.. hahaha :-D
co bym se mogła porownać.. to jest cos takiego jak miłośc od pierwszego wejrzenia..
no a mój tatus mi mówil że jest nowa wersja jumpera jakaś lżejsza o 2kg i to ma jego znajomy jakiś czy coś.. i pojedziemy se go obejrzeć.. :p
w końcu za wózek placi dziadek :-D

reklama
a ja mam dylemat czy wogole kupowac laktator :)
przy pierwszym dziecku doilam sie recznie:-). jakos nigdy nie bylo dla mnie problemem zrobic to bez maszynki. a teraz to juz sama nie wiem. Skoro wszyscy kupuja to moze i ja powinnam. Ale jak to dziala , hi hi. Jakos dziwnie sie bede pewnie czula jak mnie bedzie maszyna ssala :szok:
hahahahah niczym krowka dojna :-D:-D:-D

Do góry