reklama
Chérie
Mama Danielka
Teraz wiem, że to były lampiony weselne, taka nowa moda, ale stracha napędziły mi niezłego
ahahaha, te japońskie latawce czy jakoś tak? też kiedyś się zastanawiałam co to cholera lata po niebie
Chérie
Mama Danielka
idę pod prysznic i na pocztę lecę wysłać jedno podanie bo z drugim się wstrzymam narazie - pogadam ze swoim gin, coby napisał mi zaświadczenie, że pacjentka musi leżeć i dołączę do drugiego podania.
zimno, strasznie padało w nocy. ani się nie chce nosa wystawiać z domu
zimno, strasznie padało w nocy. ani się nie chce nosa wystawiać z domu
NeSSi
Moderatorka
ahahaha, te japońskie latawce czy jakoś tak? też kiedyś się zastanawiałam co to cholera lata po niebie
Ło takie cuś: Beautiful flying lanterns. [VIDEO]
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ło takie cuś: Beautiful flying lanterns. [VIDEO]
suuuper podoba mi sie to !!! ale efekt toma wtedy jak jest tego duzo
my na weselu mielismy takiego ogromnego balona w ktorym byla setka malusich i mialo to wystrzelic na pierwszym tancu ale niestety cos poszlo nie tak
Ja tez czuje sie dziwnie jakos z brzuszkiem przez ostatnie dni ,niby mam brzuch twardy a jakos nie czuje co by twardnial ...cos mnie kulo z lewej strony na wysokosci lozyska ....biegalam do kibelka bo byslalam ze wciaz mi sie siku chceee , no i po poludniu zaczely mnie bolec pachwinyyyyyy ale tak ze trudno bylo mi normalnie chodzic ...az promieniowalo na prawy posladekkkk czy to juz plecy byly ...no masakra jakas ! Myslalam ze zaczynam rodzic ahhahahahW ogóle dziwnie się czuję na brzuszku. Boli mnie lekko jakby na @. Ale brzuszek twardy nie jest, więc może to macica się rozciąga??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja tez czuje sie dziwnie jakos z brzuszkiem przez ostatnie dni ,niby mam brzuch twardy a jakos nie czuje co by twardnial ...cos mnie kulo z lewej strony na wysokosci lozyska ....biegalam do kibelka bo byslalam ze wciaz mi sie siku chceee , no i po poludniu zaczely mnie bolec pachwinyyyyyy ale tak ze trudno bylo mi normalnie chodzic ...az promieniowalo na prawy posladekkkk czy to juz plecy byly ...no masakra jakas ! Myslalam ze zaczynam rodzic ahhahahah
bez takich kolezanki !! jeszcze na rodzenie macie troche czasu !!!
NeSSi
Moderatorka
Ja byłam wczoraj z moim na zakupach w Piasecznie w outlecie Wy to nawet nie wiecie jak się na mnie małolaty gapiły, no może nie tyle na mnie co na brzuch ....było mi przyznam trochę głupio bo ja młodo wyglądam, obraczki nie noszę (paluchy puchną). Mój obraczka na palcu a ja z brzuchem obok pewnie niezłe spekulacje chodziły, lepsze jak na giełdzie )
A
AnOoLa88
Gość
hahahahaha bo się dba o linięhehe mi pere sekund zajelo zeby cie skojarzyc wiec szacuneczek
ale najlepszy byl moj mezus pyta sie kto to jest ?? ja mowie "ze to kumpela z forum to co ma termin tak jak ja na sylwka" a on sie obrocil zmierzyc cie wzrokiem i sru na zewnatrz "nie pierdziel ze ona ma taki termin jak ty bo ona ma polowe tego brzucha co ty!!"
no to chwal sie laska co pokupowalas albo posciagalas od mamy
mi się tam jakoś oxford nie podoba.. ja mama klapki na oczach na tako i musiałabym iść gdzieś do sklepu żeby tako nie było.. hahahaanka a widzialas cene ox-forda w markusi ?? 715 zl !! tylko taki kolor jak tam stal ... ja chyba sobie zamowie jednak bostona na dmuchanych metalexach i chyba blekitnego albo szarego ... jeszcze nei zdecydowalismy jaki ma miec kolorek ...
co bym se mogła porownać.. to jest cos takiego jak miłośc od pierwszego wejrzenia..
no a mój tatus mi mówil że jest nowa wersja jumpera jakaś lżejsza o 2kg i to ma jego znajomy jakiś czy coś.. i pojedziemy se go obejrzeć..
w końcu za wózek placi dziadek
reklama
hahahahah niczym krowka dojnaa ja mam dylemat czy wogole kupowac laktator
przy pierwszym dziecku doilam sie recznie:-). jakos nigdy nie bylo dla mnie problemem zrobic to bez maszynki. a teraz to juz sama nie wiem. Skoro wszyscy kupuja to moze i ja powinnam. Ale jak to dziala , hi hi. Jakos dziwnie sie bede pewnie czula jak mnie bedzie maszyna ssala