reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no chyba cos mnie jednak bierze ... ale zastanawiam sie czy bardziej przeziebienie czy jasna cholera mnie bierze !! no bo by juz poszli zapalic w piecu ale NIE !!
jak nie to nie ja sie pod koldre laduje !! i mam wszystko gdzies !!
jak nie to nie ja sie pod koldre laduje !! i mam wszystko gdzies !!
aga6671
Mama Hani i Tomka
Mea skąd ja to znam z tym piecem
Jak byłam z Hanią w ciąży to do samego końca jak Arek był w pracy to ja musiałam chodzić i machać łopatą
A ojciec i brat w domu!
Na szczęście po urodzeniu i teraz brat trochę zmądrzał i jak nie jest w szkole to on chodzi!
Gorzej jak teraz urodzę, ich nie bedzie w domu to nie mam pojęcia jak pójdę do piwnicy....a muszę z piętra zlecieć i jeszcze dworem iść!!! Hanię to samą szło zostawić w łużeczku ale dwójkę
Maggie no nie wiem nawet co powiedzieć na takie zachowanie
Nic nie piszę bo nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła
Ale trzymaj się cieplutko... może jak się dzidzia urodzi to zmądrzeje?
Jak byłam z Hanią w ciąży to do samego końca jak Arek był w pracy to ja musiałam chodzić i machać łopatą
A ojciec i brat w domu!
Na szczęście po urodzeniu i teraz brat trochę zmądrzał i jak nie jest w szkole to on chodzi!
Gorzej jak teraz urodzę, ich nie bedzie w domu to nie mam pojęcia jak pójdę do piwnicy....a muszę z piętra zlecieć i jeszcze dworem iść!!! Hanię to samą szło zostawić w łużeczku ale dwójkę
Maggie no nie wiem nawet co powiedzieć na takie zachowanie
Nic nie piszę bo nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła
Ale trzymaj się cieplutko... może jak się dzidzia urodzi to zmądrzeje?
maggie_f
Fanka BB :)
maggie_f współczuję sytuacji, ale może jak się Maleństwo urodzi to Twój jakoś otrzeźwieje, weźmie się w garść i zacznie działać. Trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło!
Jakbym czytała o swoim męzu :/ sytuacja ciężka a on robi wszytsko tylko nie to co rzeba. Może to ich objawy przechodzenia ciąży. Ogarnie się
Jak się nie ogarnie to jego strata. My sobie jakoś damy rade. Najbardziej mnie boli że raz jest tak super i cudnie a 5 minut później równia pochyła w dół.
lajtway
Fanka BB :)
Ja mam termin na 28.12 chociaż z ostatniego usg wyszedł 2 stycznia;-) Więc jeszcze troche czasu mam. Tak mi się przynajniej wydaje:-)lajtway my poza kilkoma ubrankami i rożkiem też nic nie mamy. W tym miesiącu planujemy większe zakupy, bo termin mam na 1 grudnia, więc różnie to może być. Dobrze, że odłożyłam troszkę kasy na koncie, to jakoś powinniśmy dać radę finansowo.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja mam termin na 28.12 chociaż z ostatniego usg wyszedł 2 stycznia;-) Więc jeszcze troche czasu mam. Tak mi się przynajniej wydaje:-)
ja niby tyle samo ale jakos jestem spokojniejsza jak wiem ze juz wiekszosc mam poszykowane !! teraz musze zabrac sie za pranie i poprzegladanie przeczy pod kontem przydatnosci /czesc owszem popiore ale poodkladam bo raczej nie bede uzywac !!/
maggie_f wiem o czym mowisz, ja czasami sie zastanawiam czy w grudniu nie bede miala dwojki dzieci..
chociaz blizniakow nie nosze...
moj maz teraz mysli o zrobieniu sobie silowni, chociaz tyle wydatkow jest jeszcze przed nami...
zamiast myslec o zmainie auta z mysla o transporcie dziecka, to on oglada od tygodnia sprzet do cwiczen...
lajtway czasu troche jest co prawda, ja od sierpnia kupuje pomalu...w kazdym miesiacu wyjdzie jakis wydatek wozek, fotelik, wanienka i kosmetyki...
w tym miesiacu planuje lozeczko...ale ciezki wybor..
ma juz ktoras z was?? jak tak to sie pochwalcie jakie kupilyscie;-)
chociaz blizniakow nie nosze...
moj maz teraz mysli o zrobieniu sobie silowni, chociaz tyle wydatkow jest jeszcze przed nami...
zamiast myslec o zmainie auta z mysla o transporcie dziecka, to on oglada od tygodnia sprzet do cwiczen...
lajtway czasu troche jest co prawda, ja od sierpnia kupuje pomalu...w kazdym miesiacu wyjdzie jakis wydatek wozek, fotelik, wanienka i kosmetyki...
w tym miesiacu planuje lozeczko...ale ciezki wybor..
ma juz ktoras z was?? jak tak to sie pochwalcie jakie kupilyscie;-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kobietki ja was naprawde dobrze rozumiem ale przywyknijcie do tego ze mezczyzni z zasady sa jak dzieci i wlasciwie nie wymyslono jeszcze sposobu na pozbycie sie dziecka z chlopa !! nawet jak czasem zgrywa "mezczyzne" to i tak w ukryciu bedzie czyscil swoje zabawki i mimo wszystko bedzie wymagal od nas opieki i przytulenia od czasu do czasu !! a juz wogole jak pojawi sie na swiecie dziecko ktore bedzie bardziej bezbronne niz nasze duze dziecko ... jedni przejma sie na chwile rola zeby zaraz potem pod pretekstem prezentu dla syna kupic sobie model najnowszego Renault !! po prostu musicie przyjac do wiadomosci ze pewne meskie cechy sa niezmienne !!
kasia moj nie tak dawno kupil sobie PlayStation 3 pod pretekstem "ze jak bedzie miec syna to nauczy go grac w GrandTurismo !! nie wazne ze bedzie corka ... wazne ze tatus ma zabawke !!
kasia moj nie tak dawno kupil sobie PlayStation 3 pod pretekstem "ze jak bedzie miec syna to nauczy go grac w GrandTurismo !! nie wazne ze bedzie corka ... wazne ze tatus ma zabawke !!