reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
A i zapisałam się do styczniówek, bo moze mój bebzonek się w styczniu dopiero rozpakować
Tez bylam tam zapisana ale dziewczyny tam sa jakies nie tegesniemila atmosfera,zeby dostac sie do watku zamknietego to musisz naprawde dobrze lizac dupeale mimo to zycze zeby bylo ci tam milo;-)
A
AnOoLa88
Gość
ja tylko podczytywałam.. ale nawet jesli urodze w styczniu - a wszystko na to wskazuje to zostaję z WamiTez bylam tam zapisana ale dziewczyny tam sa jakies nie tegesniemila atmosfera,zeby dostac sie do watku zamknietego to musisz naprawde dobrze lizac dupeale mimo to zycze zeby bylo ci tam milo;-)
a cooo!
siedze gdzie mi dobrze
lajtway
Mea- miłego wypadu. U nas dziś pogoda nie bardzo zachęcająca do wychodzenia gdziekolwiek. Ha, udało mi się nawet zdjęcie dodać- jak się okazuje za dużo wczoraj kombinowałam i dlatemu nie wychodziło;-)
Mleczko na karmel w garnuszku a mi się tak chce czegoś słodkiego.... Chyba idę do sklepu na snikersa:-)
Mleczko na karmel w garnuszku a mi się tak chce czegoś słodkiego.... Chyba idę do sklepu na snikersa:-)
NeSSi
Moderatorka
do sklepu na snikersa:-)
Hmm.... a ja wcinam po 6 marsów dziennie
A
AnOoLa88
Gość
:O:OHmm.... a ja wcinam po 6 marsów dziennie
dobra jestes..
ja ostatnio wynalazłam coś w stylu snikersów w tesco.. sztuk chyba 8 i wszystkie pochłonęłam zanim Bartek się zorientował..
ale w tym tygodniu tylko czekoladę wsunęłam.. staram się jakoś ograniczać
NeSSi
Moderatorka
:O:O
dobra jestes..
Zapomniałam dodać: ''na 1 raz''
Do 4mc nie jadłam słodkiego w ogóle, ale teraz to moge pochłaniać jak kosiarka trawę
lajtway
Ostatecznie kupiłam twixa ale po 2 gryzach już mi nie smakował. Ostatnio pije za to litrami sok grapefruitowy- nigdy nie wiem jak to sie pisze;-) Ja tez do 4 m. c. nie mogłam patrzec na słodkie a teraz mam takie nagłe zachcianki czasem
reklama
karnitynka1982
Ja tez dzis na slodko zjadlam wlasnie princesse kokosowa a na pozniej kupilam sobie snikersika hihi w koncu weekendzik i pogoda do niczego trzeba sie doladowac