reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Tez bylam tam zapisana ale dziewczyny tam sa jakies nie teges:no:niemila atmosfera,zeby dostac sie do watku zamknietego to musisz naprawde dobrze lizac dupe:tak:ale mimo to zycze zeby bylo ci tam milo;-)
ja tylko podczytywałam.. ale nawet jesli urodze w styczniu - a wszystko na to wskazuje to zostaję z Wami :)
a cooo!
siedze gdzie mi dobrze ;)

łeee, ja się zapisałam ale nijak mnie tam nie ciągnie :) tu wrosłam i nawet jak się rozpakuję w styczniu to Wam się będe chwalić :D

a atmosfera taka bo może więcej młodych dziewczyn ?;) zauwazyłam

Mea- miłego wypadu. U nas dziś pogoda nie bardzo zachęcająca do wychodzenia gdziekolwiek. Ha, udało mi się nawet zdjęcie dodać- jak się okazuje za dużo wczoraj kombinowałam i dlatemu nie wychodziło;-)
Mleczko na karmel w garnuszku a mi się tak chce czegoś słodkiego.... Chyba idę do sklepu na snikersa:-)

Ostatecznie kupiłam twixa ale po 2 gryzach już mi nie smakował. Ostatnio pije za to litrami sok grapefruitowy- nigdy nie wiem jak to sie pisze;-) Ja tez do 4 m. c. nie mogłam patrzec na słodkie a teraz mam takie nagłe zachcianki czasem

reklama
Do góry