reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
NO i oczywiscie witam sie z ranka chociaz u mnie paskudnie deszcz i ciemnica:( Kupilam wczoraj plaszczyk w koncu!!!!! Jak mi brzucho urosnie to mozna przeszyc guziki w jedna a jak urodze w druga wiec pochodze do marca spokojnie:) NO i taki dlugi sweterek jeszcze sobie kupilam ladny i pizamke do szpitala od razu humor sie poprawil.
Asia z takim fajowym brzusiem to bedziesz dopiero wymiatala na tym weselu i Kopciuszek tez!!!!!
Dagmar zycze szybkiego powrotu do zdrowia maluszkom trzymam kciuki!!!

Ja równiez sie witam:-)juz fryzurka gotowa wiec jest juz pol sukcesu;-):-)nawet jestem zadowolona:-)
Cora ma juz zalozone papilotki wiec tez sie kreci;-)teraz musze wziasc sie za swoje paznokcie:tak:nie wiem sama co z nimi wymyslic:-(krótkie i do dupy:wściekła/y:
aaaa bo ty jutro na weselicho idziesz !! fajnie ci ... chociaz raczej na parkiecie nie poskaczesz ...

No raczej nie poszaleje ale cos tam zawsze zatancze:tak:a o pojedzeniu juz nie wspomne:-D

hej, witam sie wczesnym rankiem,
nie mialam netu 3 dni:wściekła/y:
wczoraj zaliczylam wizyte u lekarki na szczescie szyjka stoi i rozwarcie sie nie robi..ufff kamien spadl mi z serca...teraz tylko konsultacje bo szukaja szpitala...
a co gorza wrocilam od lekarza i ni stad ni z owad zlapala mnie jakas grypa zoladkowa....
nie wiedzialam ktora strona sie nastawic bo kibla...
cala noc wymiotowania nawet wody nie trawilam...
i myslalam ze dzis bedzie juz lepiej a tu chyba zaczyna sie od nowa...:wściekła/y:

Oj kochana to niedobrze ze masz takie przejscia:-(musisz bardzo duzo pic zeby sie nie odwodnic.

Ja rowniez witam sie z rana :)
Maz pojechal umowic mnie do fryzjera ,bo oczywiscie nie dosc ze gruba jestem i brzydka to wlosy tez mam bombowe ,dol od rana !
Biedny nie mial zamiaru wysluchiwac jak marudze i pojechal umowic mnie na gwałt do fryza co by mi humor poprawic ...ta jasna jak koncepcji zadnej na fryza i gorzej jak wyjde niezadowolona - a babie w ciazy ciezko dogodzic ahhaahh !

Sasiady juz chata przystrojona ...no patrzcie chodzilismy razem do jednej klasy w podstawowce ,pozniej oni dalej w jednej klasie w szkole sredniej ,a dzis biora slub ..:)

Chociaz sie nawpierdzielam !!!!!!!!! Bo o tancach moge zapomiec ,czasami sie zabujam z wolnego z Jarkiem a tak to co mi pozostalo ??? Jesc !
Wogole to co kupilam na wesele juz calkiem mi sie nie podoba ....i marudze ze po ...**uj sie ludzie chajtaja jak ja ciezarna ahahhah !

To tak opitymistycznie z rana :)

ASKA nic sie nie martw;-)ja tez mam takie chwile ze czuje sie jak brzydula:tak:ale jak sie odstroimy,wypindrujemy to dopiero bedziemy blyszczec na parkiecie;-):-)przeciez mamy piekne brzuszki ktore trzeba pokazywac calemu swiatu:-);-)

dziewczyny powiedzcie mi czy mozna wziac cos w stylu urinaru abo czego na oczyszczenie pecherza??
kurde wyniki moczu mialam dobre, ale dzis przy tym zatruciu cos piecze..;/

Z tego co ja wiem to chyba raczej nie:no:ale nie jestem pewna.

Ja rowniez witam sie z rana :)
Maz pojechal umowic mnie do fryzjera ,bo oczywiscie nie dosc ze gruba jestem i brzydka to wlosy tez mam bombowe ,dol od rana !
Biedny nie mial zamiaru wysluchiwac jak marudze i pojechal umowic mnie na gwałt do fryza co by mi humor poprawic ...ta jasna jak koncepcji zadnej na fryza i gorzej jak wyjde niezadowolona - a babie w ciazy ciezko dogodzic ahhaahh !

Sasiady juz chata przystrojona ...no patrzcie chodzilismy razem do jednej klasy w podstawowce ,pozniej oni dalej w jednej klasie w szkole sredniej ,a dzis biora slub ..:)

Chociaz sie nawpierdzielam !!!!!!!!! Bo o tancach moge zapomiec ,czasami sie zabujam z wolnego z Jarkiem a tak to co mi pozostalo ??? Jesc !
Wogole to co kupilam na wesele juz calkiem mi sie nie podoba ....i marudze ze po ...**uj sie ludzie chajtaja jak ja ciezarna ahahhah !

To tak opitymistycznie z rana :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jaki optymistyczny poranek;-)

Kopciuszku a nacykaj dużo zdjęć i pochwal się potem;-)

Ojej, weselnie się zrobiło. My mieliśmy zaproszenie na lub w październiku ale odpuściliśmy- jakoś wieczorami nie mam ochoty na wygibasy- bardzij fotel, herbatka i kopmuterek;-) Taki leniuch ze mnie. Kurcze, chciałam się Wam brzuszkiem pochwalić ale nijak nie mogę zdjecia wkleić. Wrrr... Powalcze jeszcze troszkę, może się uda
Mea współczuję takiej teściowej która zawsze i wszędzie z Wami, no ja bym cholery dostała. Ale Ty bojowa dziewczyna jesteś, poradzisz sobie;-)
Dziś u mnie w planach gołąbki, ciasto i może znajomych sie odwiedzi....

dobra dziewczynki ... kto sie ma bawic niech sie bawi i naje na zapas :) a ja po malu zbieram sie na dzialeczke /jeszce nie wyjechalam a juz mnie tesciowa wqrwila :) baba ma talent/ dobrze ze pogoda jest taka w miare sensowna to pobede troche na powietrzu :)

Mea współczuję takiej teściowej która zawsze i wszędzie z Wami, no ja bym cholery dostała. Ale Ty bojowa dziewczyna jesteś, poradzisz sobie;-)
Dziś u mnie w planach gołąbki, ciasto i może znajomych sie odwiedzi....

ja tam sobie jakos z nia radze ... ostatnio coraz bardziej ja odsuwam od nas bo mam juz serdecznie dosc ciaglego wtykania nochala w nasze zycie !!

reklama
Mea- trzymam kciuki :)

A ja jestem u swojej ''mami'' zrobiłyśmy duży gar bigosu, mój chłopina zadzwonił z pracy, że juz wraca do domu, kazałam mu się nagrać na konsoli póki mnie nie ma bo jak wrócę jutro to juz mu grać nie dam :D

Siedze i się w sumie nudze, nawet nie bardzo na necie chce mi się siedzieć, chyba wybęde gdzies do znajomych hmm ...

Do góry