G
Georgina
Gość
Luuuzna a dzienne czy zaoczne? Ja zaocznie, ale mimo wszystko na ręczny się zdecyduję, różnica w cenie dosyć ogromna a powinnam dać radę ręcznym. Wszystko zależy od organizacji myślę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama siebie tez rozwaliłam ahhahahahah ,Jak Boga kocham zapomiałam ze jeszcze poprawiny sa !!!!!!!!!! A ze az tak nie czekam teraz na tego typu imprezy bom ciezarna hahaha to mi wylecialo z glowy kurde.Poprawiny sa na bank !!!!!!
A ja nie mam w co sie odziac pieknie ! Maz sie smieje a za razem boi ze zas bedzie nerw i foch bo na ostatnia chwile bede sie ubierac ahahah !
Laski umieram!
Dostałam wczoraj antybiotyk-biorę 3x dziennie i jakoś specjalnie mi nie pomaga a od rana mam okropny ból na całej długości pleców i żeber jakby mi ktoś nastukał czymś ciężkim:-(
jutro jadę zrobić badania moczu i badanie crp
Dziewczynki melduję się po usg. Pan doktor wypatrzył co prawda tą plamkę na serduszku, ale stwierdził, że jak dla niego to niegroźne i że on by się tym nie przejmował)) Skoro drugi lekarz powiedział, że to nic poważnego to chyba trzeba im uwierzyć, prawda?
A teraz najlepsze: moje Maleństwo w 25 tyg było praktycznie najmniejsze na forum (ważyło 650gram), a teraz w 31 t i 2 dniu waży...uwaga Moje Panie 1750 gram!!! Ślicznie urosło, prawda? Według pomiarów termin wychodzi na 28-30 listopada, czyli zgadza się prawie z pierwszym wyznaczonym na 1 grudnia. Jak się cieszę, że wsio ok i że tak ładnie przybiera. W 25 tygodniu wychodziło o tydzień mniejsze, a teraz prawie wszystkie pomiary między 31 a 32 tygodniem. Nie mam niestety żadnych zdjęć, ale 12 października idę na wcześniej umówione usg to może dostanę jakieś zdjątka buziaka dzidzi. No i mam nadzieję, że Maleństwo nie zmniejszy się do tego czasu (muszę dostać potwierdzenie tej wagi, bo jakoś to do mnie nie dociera).
Natalka współczuję dolegliwości, oby jak najszybciej minęły!