emwu76
Fanka BB :)
O - taki latwy przepis to ja sobie poradzeowoce jakie masz pod reka kroisz i jesz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O - taki latwy przepis to ja sobie poradzeowoce jakie masz pod reka kroisz i jesz![]()
ja juz niewie co mam robic. Meczy mnie zgaga od kilku dni. Na dodatek jak siedze to mi sie ciezko oddycha wiec klade sie na boczku i juz mi lepiej - ale tylko przez moment bo jak leze to znow ta zgaga i tak w kolko. Zwariowac mozna.
owoce jakie masz pod reka kroisz i jesz![]()
Mój oznajmił wieczorem- Miś jest głodny;-) Dobrze że zostało trochę zupy z obiadu. Normalnie kura domowa pełnoetatowa się ze mnie zrobiłamój mąż gotował makaron
w tym celu ubrudził :
trzy garnki różnej wielkości
kubek
łyżkę
durszlak
miseczkę
pokrywkę
ręce opadają same![]()
Haha mój gotował pomidorową więc nie pytaj co mam w kuchnimój mąż gotował makaron
w tym celu ubrudził :
trzy garnki różnej wielkości
kubek
łyżkę
durszlak
miseczkę
pokrywkę
ręce opadają same![]()
Jasne że się boję a im bliżej porodu tym więcej mam wątpliwości:-):-):-)
Ale po pierwsze wolę przez pieluchy przejść ciągiem
Po drugie jak podrosną to razem będą się bawić i mamusia będie miała trochę spokoju:-):-):-) Cicho niedowiarki....ja w to wierzę;-)
:-)
Mea, pewnie już masz dość, ale proszę podaj mi link do twojego fotela sako :-)
To był model mega sako? za 175zł? Chcę duży rozmiar, żeby i Stasiek mógł na nim spać.