reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja juz niewie co mam robic. Meczy mnie zgaga od kilku dni. Na dodatek jak siedze to mi sie ciezko oddycha wiec klade sie na boczku i juz mi lepiej - ale tylko przez moment bo jak leze to znow ta zgaga i tak w kolko. Zwariowac mozna.

Niestety mam to samo:-(

A dzisiaj jeszcze na dodatek cos mi często brzuszek twardnieje:-(

Mea, pewnie już masz dość, ale proszę podaj mi link do twojego fotela sako :-)
To był model mega sako? za 175zł? Chcę duży rozmiar, żeby i Stasiek mógł na nim spać.

Ostatnia edycja:
mój mąż gotował makaron
w tym celu ubrudził :
trzy garnki różnej wielkości
kubek
łyżkę
durszlak
miseczkę
pokrywkę
ręce opadają same:-D
Haha mój gotował pomidorową więc nie pytaj co mam w kuchni :szok:

Jasne że się boję a im bliżej porodu tym więcej mam wątpliwości:-):-):-)
Ale po pierwsze wolę przez pieluchy przejść ciągiem:tak:
Po drugie jak podrosną to razem będą się bawić i mamusia będie miała trochę spokoju:-):-):-) Cicho niedowiarki....ja w to wierzę;-)
:-)

Kochana ja mam rok i 7 mieś różnicy między moimi i bawią się razem. W ogóle momentami jakby dzieci w domu nie było a jedno za drugim w ogień pójdzie :tak:

No a pościel absolutnie cudowna :-D sama bym kupiła ale nas nie stać :tak:

Nadgoniłam was a teraz idę spać, tzn jeszcze hausa zobaczę i spać :-D
Jutro Amelka ma badanie słuchu, więc 3majcie kciukasy. Buziaczki

Facet postanowił wybrać się z żółwiem do kina. Trzyma zwierzątko pod pachą, podchodzi do kasjerki i prosi o bilet.
- Poproszę jeden normalny i jeden ulgowy, dla żółwia.
- Przykro mi, ale to nie jest zoo, nie może pan wejść z żółwiem!
- Ależ to mały żółw, zachowuje się cichutko, przecież nikomu nie będzie przeszkadzał.
- To porządne kino, proszę nie blokować kolejki!
- Ależ proszę pani, kupię dwa normalne...
- Nie i już. Następny!
Facet odszedł jak niepyszny, za zakrętem wsadził sobie żółwia w spodnie i po chwili wrócił do kasy - pod pachą miał już tylko pudełko z popcornem i colę. Tym razem dostał normalny bilet bez większych problemów.
W środku seansu postanowił pozwolić biednemu zwierzęciu pooddychać trochę świeżym powietrzem - rozpiął więc rozporek, aby żółw mógł w końcu wychylić szyję...
Rozmowa w tym samym rzędzie - kilka siedzeń dalej:
- Stary - widziałeś?
- Co?
- Ten facet ma ptaszka na wierzchu!
- No i co z tego? To erotyczny film - ty też prawie masz.
- No... ale mój nie wpieprza popcornu!

reklama
Do góry