reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja posprzątałam wczoraj, także dziś leniuc h u je. małż do 18 w pracy, a później na 60-te urodziny ciotki - będzie wyżerka :laugh2:

A mi mąż posprzatał :-p

Fajnie miec takiego chłopa co lubi sprzatać, fakt - faktem, że trzeba po Nim poprawiac zwłaszcza pomyć naczynia bo nie jest dokładny :p

reklama
u nas po SN puszczają w 3 dobie po porodzie, a po CC w 6-7 dobie :tak:

ale norma to 200-400tysiecy...
najniższa norma to 150 ;-) u mnie w szpitalu 140...

helcia super :-D:-D

nessi ale ważne że sprząta :-):-) bo jak będzie dziecko to ci nie będzie zależało żeby były na glancuś wyszorowane, tylko żeby po prostu ktoś je umył :tak::-p

Pytanie: Moja żona urodziła tydzień temu. Kiedy znowu zacznie czuć się i wszystko robic normalnie ?
Odpowiedz: Kiedy dziecko założy własna rodzinę i wyprowadzi się z domu ;)

A mi mąż posprzatał :-p

Fajnie miec takiego chłopa co lubi sprzatać, fakt - faktem, że trzeba po Nim poprawiac zwłaszcza pomyć naczynia bo nie jest dokładny :p

moj to lubi jak jest posprzatane :D ale zagonic go do roboty to ciezko ... ja sie dzis musze za to wszystko wziac ale kurna cos sie nieteges czuje ... znowu pikawa mi wali /puls mam 98 uderzen/min !!/

Ja tez sie witam,sniadanko zjedzone,kakao wypite,tabletki połkniete wiec trzeba wziasc sie za jakas robote:tak:dzis tez mam sprzatanie,obiadek i chyba pomysle nad praniem.
Marta, masz racje, pomieszałam,teraz sprawdziłam w książeczce - są to testy przesiewowe na hipotyreozę i fenyloketonurie i nalepka z nr pobrania jest wklejona do książeczki- nie mniej robi to się po skończeniu 3 doby i kują dziecko w piętę. Z tego co ja pamiętam Misiek urodził się o 17,45 - ja dostałam wypis o 15 ale czekałam do godziny 17,45 na to ukucie- było to 10 lat temu więc mogło się zmienić

U mnie 3 lata temu tez tak wlasnie bylo:tak:musialo sie lezec minimum 3 doby:tak:

reklama
Ja tez sie witam slonecznym przedpoludniem:cool2: dzisiaj siedze ostatni dzien w pracy:-D:-D a mezus domek szoruje bo dzis jedzie do spodka na siatke!!

Mea ty wal porzadek, do lozeczka i brzuszkiem do gory wypoczywac, a jak mezus bedzie sie upierac przy shreku to powiedz, ze mu bedziesz wskazowek a on niech upiecze:-):-) napewno mu sie odechce:-D:-D:-D:-D

Do góry