reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

uhum u mnie Bartka zagonić do sprzatania to cud jakiś .. więcej przy tym pewnie szkody by było..
ale dzisiaj mu powierze umycie okna.. :-D bo mnie wczoraj tak siekło w krzyzu że ledwo chodze..
NIe no ja na mojego to nie moge narzekac bo nie dosc ze jak sprzata to naprawde sie wczuwa w role i robi to dokladnie :eek: , to jeszcze pogotuje obiadki ,kolacyjki i sniadanka ....baaaa nawet naczynia pozmywa na koniec ! Oczywiscie jak jest w domu !!:cool: Teraz ma pecha bo bedzie siedzial na stale a jak nie to napewno dlugo w domu ahahahha !!!!!

reklama
NO wlasnie do ciebie zapisalam number !!! Wiec why not ? zapodam ci esa zaraz po wizycie i dasz znac laska co by nerwa zas na mnie nie mialy ahahahahah !!!!!
no no ja mam nadzieje :p
NIe no ja na mojego to nie moge narzekac bo nie dosc ze jak sprzata to naprawde sie wczuwa w role i robi to dokladnie :eek: , to jeszcze pogotuje obiadki ,kolacyjki i sniadanka ....baaaa nawet naczynia pozmywa na koniec ! Oczywiscie jak jest w domu !!:cool: Teraz ma pecha bo bedzie siedzial na stale a jak nie to napewno dlugo w domu ahahahha !!!!!
pozazdrościc..
mi jeszcze o remoncie sprzed ponad tygodnia przypomina duza puszka farby stojąca w kuchni w kącie..:-D takie ten mój Bartek jest szybki..
jak strus pędziwiatr :-D
o dziwo w pracy go wychwalaja.. a w domu to jak ostatni osioł :-D i niezdara :-D a zawsze jak mu tak mowie to mi dopowiada
'ale kochana niezdara' :laugh2::laugh2::laugh2:

idę jeść obiad (ach, ta teściowa... za dobrze mi :laugh2:) i muszę zagonić mojego do sprzątania, bo od rana siedzi i albo TV ogląda albo gra... :confused2:

idę jeść obiad (ach, ta teściowa... za dobrze mi :laugh2:) i muszę zagonić mojego do sprzątania, bo od rana siedzi i albo TV ogląda albo gra... :confused2:
ja dzisiaj zarządziłam spaghetti bo już od dawna po mnie chodzi.. :-D ino zapomniałam sosu.. i musiałam do lubego dzwonic żeby po drodze z pracy zakupił..
ot lenia mam i nie chce mi sie mordowac nad czymś innym :p

NO moja tez sie dzisiaj popisała z tesciem :eek::eek::eek::szok::szok::szok:
Przywiozła mi sosik z podsmazanych grzybkow z cebulka ,cyckami z kury i smietanka !!!!!!!!!!!! ( stekalam im od miesiaca ze mi sie grzybow chce ,to pogodnila tescia co by chociaz dla mnie nazbieral ,jeszcze sama oczyscila i posmazyla wsio ,bo mnie plecki bola hahah )
No tylko ugotowalam makaron i niebo w gebie!!!!!!!!
MNIAM - zaraz zapodam sobie dokladke !

Ja się dziś wybyczyłam za wszystkie czasy- dawno tak długo nie spałam:-) Zaraz do pracy smigam a potem szybkie dokończenie pakowania i do mężusia jadę.
Oj mnie też czeka w poniedziałek mega sprzątanie- od lipca nasze olsztyńskie mieszkanie stoi puste- więc będzie co odkurzać;-) Ale moje kochanie przejęło odkurzacz od momentu kiedy tylko go kupiliśmy- chyba mu się te wszystkie bajery podobają;-) No i okien to ja w domku nie myje bo nie moja broszka, Misiek dużo lepiej sobie z tym radzi. Za to uwielbiam zmywać i prać, jakiś taki schiz mam, hehe.
Ale Wam zazdroszczę tych usg- ja ostatnie miałam połówkowe i teraz dopiero 13.10 mam wizytę- ale tez pewnie bez usg bo dawno nie byłam u mojego pana doktora. A on zawsze umawiał się ze mną na usg na wizycie. Kurcze, powinnam chyba częściej mieć te wizyty a tu dupa blada, za długie kolejki i nic się nie da zrobić:-(

ja tez ja tez :) dolaczam sie do gratulacji :) Imie wybrane?
No własnie nie wiem, byłam przekonana, że będzie chłopiec :) Mąż jak zobaczył to mówi "I kto będzie grał ze mną w piłkę :(" hehe mój Asior kochany. Marcin chce żeby była Hania albo Kasia a ja ... już sama się gubię :) teraz musimy troszkę pomyśleć :) Kurczę 10 kg mi przybyło od początku ciąży !!! Masakra :) no ale co, jak ja ciągle jem :) hehe zrzuci się później, teraz najważniejsze, że moja księżniczka się dobrze rozwija !!!
Dzięki dziewczynki za gratulacje !!! Kochane jesteście :) Ja jeszcze w pracy, jak wrócę to może coś skrobnę :) buziaki !

reklama
ja dzisiaj zarządziłam spaghetti bo już od dawna po mnie chodzi.. :-D ino zapomniałam sosu.. i musiałam do lubego dzwonic żeby po drodze z pracy zakupił..
ot lenia mam i nie chce mi sie mordowac nad czymś innym :p

ani mi nie mow ... juz mam takiego smaka ze szok !! ja robie bolonese z woreczka ale baaardzo je lubie i mariusz tez :D

Do góry