A
AnOoLa88
Gość
moja se tak te żebra ulubowała ze zejsc nie chce .. ;\ale Mała dziś niegrzeczna - od rana wierci mi dziurę w brzuchu...
a ja do gina swojego za 2 tyg dopiero..
eh co zrobić..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja se tak te żebra ulubowała ze zejsc nie chce .. ;\ale Mała dziś niegrzeczna - od rana wierci mi dziurę w brzuchu...
moja se tak te żebra ulubowała ze zejsc nie chce .. ;\
a ja do gina swojego za 2 tyg dopiero..
eh co zrobić..
Mea zapodam ktorejs z was wrazie wu smsa w skrocie ,a cala wizyte streszcze z wieczora jak wrocimy !!!!!!!licze ze tym razem nie kazesz nam na wiesci czekac dwa dni !!
uhum u mnie Bartka zagonić do sprzatania to cud jakiś .. więcej przy tym pewnie szkody by było..U mnie to samo !!!! Ja kibel i kurze a moj kuchnie i podlogi odkurzanie i mycie !!!!!!!!!!!A teraz to juz wogole nie bede sprzatc ,Jarek bedzie niestety musial objac moja działke rowniez jezeli chodzi o sprzatanie.
no nie byłam.na tym 3d w koncu nie bylas co ?
mi możeszMea zapodam ktorejs z was wrazie wu smsa w skrocie ,a cala wizyte streszcze z wieczora jak wrocimy !!!!!!!![]()
NO wlasnie do ciebie zapisalam number !!! Wiec why not ? zapodam ci esa zaraz po wizycie i dasz znac laska co by nerwa zas na mnie nie mialy ahahahahah !!!!!mi możeszha a coooo
i tak pewnie bedę w domu jak już bedziesz wszystko wiedziała więc zaraz tu skrobnę![]()
hello! właśnie wróciłam z glukozy. Eeeee spoko to było nawettylko że babka co mi robiła tą miksture..rozpuściła to w POŁOWIE plastikowego kubeczka.. a tam pisze że w szklance wody..no i tym sposobem stężenie było większe i słodsze
ale z cytryną da sie przeżyć, gryzło w gardło, wypiłam z litra wody po tym heh. No i muli troszeczke, ale ogólnie pozytywne badanie
nie wolno po tym chodzić nigdzie, tyko niby siedzieć.. jak któraś z was jeszcze tego nie miała, to nie ma się czego bać, z cytryną smakuje jak bardzo słodki soczek
mały zaczął troche po tym skakać, pewnie go też zemdliło![]()
wczoraj to chciałam wieczorem do lekarza dzwonić - jeszcze tak się nie ruszał wieczorem - bez przerwy z 5 minut ale to tak, że na wszystkie strony, bardzo gwałtownie, aż się tego bałam.. gdzieś pisało że w razie jak się nie czuje ruchów, albo jak te ruchy są za intensywne to trzeba do lekarza bo coś może dziecku się stać..no ale uspokoił się później... AHDH może ma
miłego dzionka
piłaś po glukozie???
ja już chyba zgupiałam
mi powiedział lekarz i laborantki,że nie wolno pić,jeść, chodzić...
Anoola-trzymam kciuki,żeby udało się to jakoś załatwić
Georgina-chyba Ty pisałaś o tym,że nóżki widziałaśdzisiaj leżałam na plecach i mała tak wypychała piętki jakby chciała wyjść a jak tylko dotknęłam ją to zaraz zabierała-ale miałyśmy zabawę:-)
madziarena-gratulacje![]()