reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no a ja dzis wstalam w troche lepszym nastroju ... wymyslilam jak rozegrac sprawe z fotelikiem /wysla sms z informacja ze wysylam i chce zwrot pieniedzy bez jakis zbednych dyskusji z gosciem/ musze tez podzwonic gdzie jest moja druga paczka z posciela bo juz minal tydzien a ja paczki nie widze ... i jeszcze pare spraw mam na miescie do pozalatwiania ... jakos to wszystko bedzie ...

tym czasem sniadanie jest koniecznoscia !!

Witam .. :)
Plan na dzis. - zamierzam wyciagnąć Bartka po pracy do moich kochanych dziadków i odebrać osobiście alimenty. !
A później jechac na usg.. bo jak pomyśle że ma mi to koło nosa śmignąć z powodu mojej mamy która musiała wsadzić swoje 3 grosze to mnie krew zaleje..
oby się nam udało..
a teraz idę dospac troche bo pół noc z nerwów spac nie mogłam.. i głowa mi peknie zaraz na pół..

Mam nadzieję, że się wszystko ułoży :-(i że ustabilizuje Ci się sytuacja materialna :(

o spaniu z dzieckiem przy moim mezulku nie ma szans ... mala zostalaby znokautowana jedym ruchem !! ja juz nie raz oberwalam w nocy :)

Ja mam to samo ........ w dodatku strasznie chrapie, boję się, że bedzie mi dziecko budził co chwilę :/

ja mam tylko 140 / 200 i o spaniu z dzieckiem przy moim mezulku nie ma szans ... mala zostalaby znokautowana jedym ruchem !! ja juz nie raz oberwalam w nocy :)
ja jak raz oberwałam w brzuch na początku ciąży to sie wydarłam w niebogłosy..
U mnie jest dokładnie tak samo! wpadam (zostaję zepchana) w luke między ścianą a łózkiem, nieraz spię na ramie!

W dodatku mój Shogun lubi zakładać na mnie swoje wielkie, cięzkie nogi!:crazy:
cos o tych nogach wiem..
mój to przewaznie ma takie dziwne spanie jak przyjdzie z nocki.. a że ja czasem spię do 10 to nie raz smyra mi ręka koło nosa i nogami koło moich nóg..
jak mi kiedyś powiedział że dzidzia będzie z nami spać to go wyśmiałam.. bo pewnie on by zasnął a ja bym czuwała żeby czegoś dziecku nie zrobił.. jak sie takie 85kg zywej wagi na takie małe stworzonko zwali to koniec..

Hej Dziewczyny,

Ja na chwilę bo nie mam dostępu do neta. Zostałam w poniedziałek porwana :-D:-D:-D i się releksuję wdychając jod. Dzięki wszystkim za życzonka. Mam nadzieję że u Was wszystko wporządku. :tak:

Buziaki od Nas

ja jak raz oberwałam w brzuch na początku ciąży to sie wydarłam w niebogłosy..

Ja dostałam 2 x z łokcia :/ tez narobiłam rabanu o 2 w nocy :) teraz to przed nim brzunio osłaniam ...

cos o tych nogach wiem..
mój to przewaznie ma takie dziwne spanie jak przyjdzie z nocki.. a że ja czasem spię do 10 to nie raz smyra mi ręka koło nosa i nogami koło moich nóg..
jak mi kiedyś powiedział że dzidzia będzie z nami spać to go wyśmiałam.. bo pewnie on by zasnął a ja bym czuwała żeby czegoś dziecku nie zrobił.. jak sie takie 85kg zywej wagi na takie małe stworzonko zwali to koniec..

mój wazy ponad 100 :/

reklama
Do góry