reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam,
mam już chwilę dla siebie, młody w przedszkolu, dom ogarnięty, śniadanko zjedzone, pozwoliłam sobie na wizytę u kosmetyczki i pączka a teraz relaksuję się czytając was :-)
Ja ciuszki mam po Stasiu, gdy z nich wyrastał ja prałam w proszku dla niemowląt, prasowałam i chowałam do reklamówek. Tak przeleżały w szafie prawie 3 lata. I teraz moje pytanie: czy powinnam je od nowa prać i prasować czy wystarczy je jakoś odświeżyć? I jak?

reklama
Witam,
mam już chwilę dla siebie, młody w przedszkolu, dom ogarnięty, śniadanko zjedzone, pozwoliłam sobie na wizytę u kosmetyczki i pączka a teraz relaksuję się czytając was :-)
Ja ciuszki mam po Stasiu, gdy z nich wyrastał ja prałam w proszku dla niemowląt, prasowałam i chowałam do reklamówek. Tak przeleżały w szafie prawie 3 lata. I teraz moje pytanie: czy powinnam je od nowa prać i prasować czy wystarczy je jakoś odświeżyć? I jak?

ja tez mam niby prane i prasowane ale bede prala wszystko bo po takim lezeniu w reklamowkach na strychu to roznie to moze byc ... a na 100% sa pokurzone i wogole ...

Witam,
Ja wolałabym wyprac ! Odswiezyc trzeba :tak:

Mea - ja pakuje narazie w worki proznosciowe czy jak to sie zwie ! Popakuj w jakies worki itp ,zostalo nam jeszcze 2 miesiace i pewnie jeszzce sie zakurza !

dzień dobry!
wkońcu się dzisiaj wyspałam trochę wstałam o 6, ale za nic w świecie nie mogę spać na lewym boku, tylko na prawym albo na plecach. kilka razy obudziłam się w wielkim szoku na brzuchu :szok:
kieckę zakupiłam, teraz muszę pomyśleć o dodatkach do niej a przedewszystkim o wielkim biustonoszu! mój aktualny rozmiar 75F/ FF tragedia! biust 104cm, większy niż brzuch! nigdy nie był mały(75 D), ale taki to już dużo za duży!

lecę do banku i na jakieś zakupki. dziś na obiad polecam parowaną rybkę z warzywkami.

miłego dnia

witam się z Wami. no to mnie rozłożyło... stan podgorączkowy, gardło wygląda jak piekło, zatoki zatkane, żeby to jakaś angina nie była... :eek: wieczorem ma moja mama przyjechać i mnie posłuchać i pooglądać. póki co wysłałam męża do apteki i po wyniki badań.
ja ciuszki też pakuję w woreczki.

a moze jednak niech sobie pani nie pozwala co ?? jak ktoras z nas bedzie zainteresowana kupnem to wiemy jak poslugiwac sie allegro !!
czy tylko mnie szlak trafia przy takich reklamach czy was tez ??

nie jesteś sama bo mnie to też strasznie wkurza jak ktoś się wcina na wątek
kup to albo tamto...
oddaj głos na moje dziecko...
porażka:no:

a tak poza tym to cześć:-D

a moze jednak niech sobie pani nie pozwala co ?? jak ktoras z nas bedzie zainteresowana kupnem to wiemy jak poslugiwac sie allegro !!
czy tylko mnie szlak trafia przy takich reklamach czy was tez ??

Mnie równiez, to takie namolne wciskanie, fakt faktem forum zezwala na reklamy ale w odpowiednich do tego działach a nie zaśmiecaniu kazdego tematu:crazy: won spamerom! mówię ...

glukoza na czczo - 92
po obciążeniu 50g - 123 (chyba dobrze, nie?)

badanie moczu też wyszło dobrze.

a z apteki mam Homeogene 9 i Oscillococcinum.

reklama
Ja jeszcze nie zabrałam się za ciuszki :no: , mam ich już troszkę, ale wszystkie leżą w reklamówce z metkami, nie mam łóżeczka, komody, :no: jak Was czytam to zaczynam troszkę panikować, ale z drugiej strony troszkę czasu mam- zostało mi przecież 2 m-ce (albo 73 dni:szok::szok:)

eee nie ma co panikowac...ja tez mialam taki okres ,ze musialam kupic przynajmniej wyprawke na poczatek ,bo wpadalm w jakas dziwna panike ,ze nic nie mam:-D...ale teraz jak juz mam kupione cokolwiek jestem spokojniejsza i wszytsko lezy w reklamowkach z metkami:tak:
Mamy jeszcze czas na pranie i prasowanie..moim zdaniem robiąc to teraz zdązy sie wszytsko zakurzyć ;-)
W razie czego ja łózeczko i wózek mam wybrane ...jedno klikniecie i w ciągu 48h będzie w domu, więc nie mam ptrzeby kupowania w moim przypadku 3 miesiace wczesniej:tak:

Do góry