reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jako aktorki tzn jako Emilki jej nie lubię:) Taka naiwna, wiecznie zapłakana;-);-) Ale ten ojczulek miał śliczny krawat:-)
wejdź na nk do mnie i zobacz jaki krawat miał mój mąż na imprezie w lutym-cały różowy:-D bo ja miałam takie dodatki
myślałam,że mnie zabije jak go zobaczył ale w końcu ubrał:tak: i zrobił furorę choć cała rodzina mówiła na niego tinki-winki:laugh2:

Ja to dopiero sie bojeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jak dzis sie dowiedzialam ze moj gin jest za porodem naturalnym na dzien dzisiejszy!
Jezeli zatrucie ciazowe nie bedzie zatruciem i nie bedzie musial ciac szybciej !
Jezeli infekcje wylecze tez nie bedzie przeciwskazan do naturalnego !

Choc powiedzial ze w ostatnich tygodniach ciazy juz to ustalimy na 100 % Na dzisiaj stawia na naturalny porod! :szok: A ja bylam caly czas pewna cc ! Bo zpierwszym tez!
Moj prog bolu jest zerowy ,doslownie boli mnie koszmarnie pobieranie krwi itp a co dopiero naturalny porod! :szok:

A ja nie mam pojęcia o czym mówicie z tymi serialami :-( Żadnego nie oglądam z tych :-( W ogóle TV nie oglądam, tylko filmy jakieś i seriale z płyt... Ostatnio zakochałam się w "Hustle", ale nie wiem nawet czy w Polsce to jest znane. Poza tym oczywiście "House", "Dexter", kretyński "Arrested Development" i jeszcze kilka podobnych. I nadganiam trochę z polskimi filmami, ostatnio "Futro" (ależ to głupie), "Ile waży koń trojański" po raz kolejny, "Ranczo Wilkowyje" czy jakoś tak... Polećcie coś jeszcze fajnego polskiego może?

To ja na odwrót - znoszę dzielnie ból i nastawiam się optymistycznie na poród naturalny, bo innego sobie nie wyobrażam po prostu...prędzej dojdę do siebie i dzidzia też;-)

Ja to dopiero sie bojeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jak dzis sie dowiedzialam ze moj gin jest za porodem naturalnym na dzien dzisiejszy!
Jezeli zatrucie ciazowe nie bedzie zatruciem i nie bedzie musial ciac szybciej !
Jezeli infekcje wylecze tez nie bedzie przeciwskazan do naturalnego !

Choc powiedzial ze w ostatnich tygodniach ciazy juz to ustalimy na 100 % Na dzisiaj stawia na naturalny porod! :szok: A ja bylam caly czas pewna cc ! Bo zpierwszym tez!
Moj prog bolu jest zerowy ,doslownie boli mnie koszmarnie pobieranie krwi itp a co dopiero naturalny porod! :szok:
Infekcje nie pozwalają na naturalny poród? Ja miałam parę razy infekcje co brałam globulki dopochwowe, teraz mam spokój, ale w ciąży chyba mam tendencję do infekcji.

reklama
My wciąż czekamy na decyzję ze szpitala. Ma być do końca tygodnia, więc pewnie w przyszłym tygodniu przyjdzie list i powiedzą czy cc czy natura. W Polsce byłoby cc bez gadania, tu myślą i myślą... Sama nie wiem co bym wolała...

Do góry