reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja dostałam od ginki 2 opakowania 0.5kg Jelpa - jakaś próbka większa hehe. No i w tym popiorę ciuszki Małej. Jak się nie uczuli to w tym prać już będę. Ale to chyba niezbyt tanie.

wszystkie te dzieciece proszki sa drogie jak diabli !! lovella u mnie 2 zl taniej za mala paczke w por z jelpem a jelp ponoc lepszy wiec ja ten kupilam

reklama
CO???? Jakis nienormalny! Postrasz go ze zglaszasz to do allegro ! za nieuczciwe opisanie aukcji i w sumie przez to kupilas rzecz ktora wogole ci sie nie przyda! IDIOTA!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widze ze cie nie dziwi moje dzisiejsze wqrwienie ... najpierw granatowy spiworek okazal sie brazowy /ale chyba go zostawie bo tani byl a jest dobry jakosciowo - kolor rzecz wzgledna/ a teraz fotelik i gosc milutko wypina dupe !!! zebys wiedziala jaki on jest slodziutki przez telefon !!!

A tak pytanie z innej beczki - czy drugie imię jest ważne???
Mój T twierdzi, że skoro ja nie mam, on nie ma, to i Alan nie będzie miał

ja mam drugie imię, mój też ma, i nasza Niunia także będzie miała, ale tylko dlatego, że dawno dawno temu sobie postanowiłam, że będzie mieć imię po mojej kochanej babci - zatem Kalina Maria.
dla chłopczyka mieliśmy tylko jedno imię - Daniel.

ja mam lovellę
seriale-pierwsza miłość od wczoraj bo zobaczyłam u teściowej jak mariolka się na zaręczyny szykowała:-D
ale Wy produkujecie a mi się komp zawiesza
gdybym miała synka to też byłby Alanek:tak:

Luuuzna pytałam już skąd pomysł na imię dla synusia?:)

Hahaha nawet nie czytałam Twojego posta zanim swojego na temat imienia napisałam:-D Czytam Ci w myslach kochana
Skąd imię? Wstałam w słoneczny poranek, podeszlam do balkonu, w tle słychac było wrzaski z przedszkola i nagle mi to imię wpadło do głowy - tak o. - i wiedziałam już, że będzie mały Aluś. nawet się nie zdziwiłam jak mojemu T się spodobało imię - byłam tego podswiadomie pewna

ja mam lovellę
seriale-pierwsza miłość od wczoraj bo zobaczyłam u teściowej jak mariolka się na zaręczyny szykowała:-D
ale Wy produkujecie a mi się komp zawiesza
gdybym miała synka to też byłby Alanek:tak:
Emilka:-) Nie lubię tego serialu, ale akurat jestem w temacie bo o 14 jem obiad i lecą powtórki:-)

reklama
Do góry