reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jeszcze tu Aski nie było:szok::wściekła/y:normalnie ma juz lanie:tak:niech ona sie tylko pojawi.

Moja corka jak byla malutka nie mogla miec tych pamprow:no:zaraz dupsko bylo odparzone:-(ja na sam poczatek napewno Pampers.
Cicho cicho !!! :-D:-D Juz jestem i was staram sie nadrobic ,zanim sie doczlapalam !!!!!!!!!! Zanim malego ze szkoly odebralam ,zanim lekcje zrobilismy i zanim obiad sie zrobil ....nooooo to cicho !!!!!!!! :tak::tak:

NIE BIJCIE Mocno!!!!!!!!

co do dada mojemu podeszly tylko te wlansie ,az dziwne !

martus wyplakalam sie troche mezowi w rekawek i zostala mi tylko zlosc ... ta dla odmiany wyladowalam na tesciowej bo upralam sobie pieluchy i chcialam je suszyc na dworze /bardziej lubie/ a ona sie uparla ze je wywiesi na strychu ... wyrwalam jej to z reki i wrzasnelam tylko ze "zrobie to po swojemu!!" palnela ze jakos |"dziwnie sie zachowuje" na co mariusz powiedzial "jest w ciazy - ma prawo!! poza tym nie wtracaj sie w rzeczy zwiazane z dzieckiem!!" ha mialam chociaz sadysfakcje !!

aska nie bedzie miala zadnej corki tylko syna !! bez takich !!

NO bede miala syna i juz sie oswoilam z tym ze beda mnie otaczac jadra same !!!!!! I sie zaopatrzylam w wyprawke bardziej chlopieca wiec bez takich numerow !

a u mnie pogoda się pospuła:-(
a jak Aśka będzia miała córkę to rypnę ze śmiechu bo obie miałyśmy takie same obiawy, zachcianki i przeczucia:-)
NO ja nie tyle rypne ze smiechu co zalicze szok nie z tej ziemi ....Jak urodze dziewczyne to normalnie przestane wierzyc w te wzystkie sprzety usg itp !!!!!! :eek::eek::eek:

No nie zrobil usg bo sie durna pochwalilam ze jade na 3d w poniedzialek ,wiec uznal ze nie ma co dzisiaj robic - PORAZKA ahhahah :) Pewnie wiedzial ze bede napierac co miedzy nogami widzi ahahah .
Wyniki dobre mam ,wrecz super :) Waga troche nie teges bo 5 kg wiecej ,sie załamałam ....stwierdzil ze widzi u mnie obrzeki twarzy Qurwa i powiedzial ze mu sie to nie podoba ,i za 2 tygodnie kolejna wizyte zapowiedzial z odpowiednimi wynikami czy aby sie nie zaczynalo zatrucie ciezowe ...cisnienie jak nigdy mialam bdb hahahah az sama bylam w szoku 130/80 :szok::szok::szok: Jednak mimo to kazal mierzyc cisnienie czy nie ma skokow co by swiadczylo o poczatkach zatrucia ciazowego.Poskarzyalam sie na dusznosci wiec stwierdzil ze byc moze przez obrzeki ,wrrr i mam sie obserwowac.Macica w odpowiedniach rozmiarach ,nawet mały mu oddal jak mi zaczol brzuch uciskac :-D.
ZERO SOLI w mojej diecie ....qurwa pomidor bez soli juz tak nie smakuje ahahha !
LEZENIE koniecznie ,jedynie krotkie spacerki :) Wiec mezus juz nigdzie nie pojedzie i bedzie rozkrecal firme tutaj -decyzja podjeta !
Posiewu mi nie zrobil bo powiedzial ze na nastepnej wizycie zrobi .wrrrr wiec nie mam co zawiezc w poniedzialek do gina od 3d hahah.
Szyjka zamknieta i wsio ok ,wiec maly narazie sie nie spieszy - i dzieki bogu :)
Tylko zas zapalenie wrocilooooo ,powiedzial ze taka juz moja natura skonczy sie ciaza skoncza sie infekcje ( tak samo mialam z Patrykiem - FAJNIE) zrobil zasypke jaka mi i kazal przyjsc w poniedzialek na powtorke ! Powiedzial co bym sie nie wystraszyla ale po tej zasypce bedzie ze mnie woda ciekla ....no i cieknie !:wściekła/y:
Musialam zalozyc podpaske ( nawet w okres nie lubialam ich i wolalam tampony )
Dobrze ze powiedzial bo juz bym myslala ze wody mi odchopdza normalnie !

Wiec mam nadzieje ze zadne zatrucie ciazowe mi sie nie robi kurde ....i wylecze ta infekcje ....bo tak pozatym gin byl zadowolony !

A ja zyje poniedzialkiem teraz hahahaha :)

Jak dla mnie dziwne zeby bylo zatrucie bo wyniki mówisz ze sa dobre:eek:ja tez puchlam w pierwszej ciazy ale nic z zatrucia ciazowego nie bylo,byo tylko cisnienie.
Czekamy teraz na poniedzialek:tak:

wykituje tu zaraz! brzuch dalej mi się stawia, zaczyna boleć... gardło czerwone! i na dodatek sraczki dostałam
u-becze.gif

Ja bym chyba zadzwonila do gina:tak:

Ta napisalam ahhahaha ....lece po kolei wiecie ze ja musze nadrobic ( wiem to juz zboczenie ) bo uzalezniona od was :)

NO wage mam bombową !!!!!!!!! Kazal odstawic sol ...wiec reszte dalej zakanszammmmmmmm ! :cool:

Ja tez nie moglam sporzywac wogole soli ale przeciez jest to nie mozliwe:cool2:sól powoduje obrzeki wiec dlatego:tak:musisz pic jak najwiecej wody mineralnej:tak:

reklama
Do góry