A
AnOoLa88
Gość
właśnie się nim już upijamhmm kuszaca propozycja ... moze cos z procentami ?? - proponuje 3,2% takie biale![]()
ale czemu by nie..
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie się nim już upijamhmm kuszaca propozycja ... moze cos z procentami ?? - proponuje 3,2% takie biale![]()
witam w poniedzialkowe ranowlasnie szamam sniadanko i czytam wasze wspominki
u mnie to sie wszyscy smieja ze staralismy sie tak dluuuuugo a zaszlismy w ciaze dopiero jak zlamalam noge - akurat od 1 kwietnia mialam noge w gipsiewszyscy sie smiali ze nie mialam jak uciekac i w koncu i mnie dopadlo
a tak na serio to moj lekarz sukces przypisywal lekom na rozrzedzenie krwii i wlasnie temu ze mialam na maj ustawiony zabieg i kompletnie sie nie staralismy bo wyszlismy z zalozenia ze i tak sie nie uda, no i ta noga
a jak zrobilam test w niedziele rano to mojego meza nie bylo - pojechal z kumplem na gielde - no i jak wrocil to zauwazyl ze jakas jestem dziwna ... "uswiergolona jak po naszym pierwszym razie" no i jak mu powiedzialam ze zrobilam test to siadl na fotelu i patrzyl na mnie takimi ogromnymi oczami !! byl w 100 razy wiekszym szoku niz japotem sie caly czas pytal czy juz sie moze cieszyc ?? czy to na 100% ?? doiero po jakims czasie sie przyznal ze sie straszliwie bal ze to jakas pomylka ... bo wiedzial ze bym to okropnie przezyla ... ale jak zrobilam bete to mi kazal do pracay /na dol na kopalnie/ dzwonic zeby mu powiedziec jaki jest wynik bo nie bedzie umial nic zrobic !!!
Ja rowniez zycze wszytkiego najlpeszego z okazji urodzinek !!!!Maggie wszystkiego naj z okazji urodzin:-):-)
Kopciuszku jestem w tobaDzieki:-)ty wiesz co to znaczy czekacdzis musze jechac wczesniej bo skoro nie przyjmowal w czwartek to pewnie bedzie masakryczna kolejka:-(napewno zaklepe sobie kolejeczke i pójde na miasto
popatrze za sukienka na wesele,moze cos upoluje.
moja to cały czas wypina cos po prawej stronie..a ja idę się wysuszyć i na jakieś zakupy skoczyć. mam takiego lenia że masakra.
balsamowaliśmy mnie przed chwilą z małżem, ja smarowałam brzuch Fissanem i nagle Krzysiek krzyczy "o kurde" - Myszka się tak ułożyła, że po prawej stronie brzucha, pod moimi żebrami odznaczyła się taka duża bula - chyba główka
pogłaskałam, to uciekła :-(
Ja tez hahahahahahh widzial pecherzyk ale jeszcze nie bylo zarodka - to se narobilam bo se pozniej wrecilam ze moze to "pusta ciaza" itp ...kazal przyjsc na nastepna wizyte za 2 - 3 tyg a miedzy czasi robilam chyba z tysiace testow i na kazdym byly 2 krechy !!!!