reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Też pamiętam świetnie test, betę a wcześniej te długie miesiące staranek i łzy przy nieudanych cyklach. Ależ jestem szczęśliwa, że się udało zajść:)) Warto było tyle się męczyć:)

Jak będzie Martynka to pewnie tak długo mu nie da pospać;) Ale ja też nie będę bez serca i wiem, że zmęczony wraca z pracy to mu nie każę ciągle wstawać do Małej. A to spanie po 12h mają rodzinne:p Jego rodzeństwo też tyle śpi:p W weekendy najczęściej bo w tygodniu to praca.

oby martynka po mim spanie odziedziczyla :D
ja z moja tez mam taka nadzieje :D bo np dzieci mojej siostry maja takie spanie jak oni :) wszystko by oddali za spanie !!

Natalka widzę niecierpliwa była:) Ale skąd ja to znam:p Ja miałam test czułości 10, zrobiłam go 2 dni przed dniem spodziewanej @ i wyszły II kreski. Potem było 2 dni siedzenie jak na szpilach i modlenie się by @ nie przyszedł........ Udało sięęę:) Po paru dniach betka dla potwierdzenia:)

ja robiłam chyba 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki ale że miałam cykle 40 dniowe to takie spóźnienie nie robiło na mnie wrażenia a robienie testów ciążowych co miesiąc weszło mi po pół roku w krew więc zrobiłam i w marcu-cały dzień się jakoś dziwnie czułam i jak jechaliśmy do pracy i mąż zapalił przy mnie papierosa to zwymiotowałam co zdarzyło mi się pierwszy raz dlatego zaczęłam się zastanawiać.
No i w trakcie pracy skoczyłam do apteki a że ciekawość mnie zżerała to poleciałam do kibelka i zrobiłam teścik a jak zobaczyłam dwie kreski to poleciałam po drugi i po 3 h go zrobiłam
rano po pracy trzeci dla potwierdzenia dla męża
a po 16:00 leżałam na leżance u gina i miałam już 100% pewności:tak:i l4 w ręce:-D

reklama
Natalka widzę niecierpliwa była:) Ale skąd ja to znam:p Ja miałam test czułości 10, zrobiłam go 2 dni przed dniem spodziewanej @ i wyszły II kreski. Potem było 2 dni siedzenie jak na szpilach i modlenie się by @ nie przyszedł........ Udało sięęę:) Po paru dniach betka dla potwierdzenia:)

ja robilam juz tydzien po planowanym okresie ale u mnie to sie roznie dzialo wiec bylam pelna obaw !! pamietam ze razem z kopciuszka w jednym dniu testowalysmy :) wyszly nam blade druge kreseczki ale jednak ... potem robilam bete i wyszlo 321 ... zostawilam na pamiatke :)

Do góry