reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny, czy wy też macie takiego mega lenia dzisiaj jak ja? Nic mi się nie chce, zanudzę się na śmierć!!!!:eek::eek::eek: Nawet na spacer nie chce mi się tyłka dźwignąć.:wściekła/y:
NO to witam w klubie tez sie zaraz zanudze i wyjsc mi sie nie chce bo po prostu nie mam z kim jeszcze 5 tyg sama:( NO ale juz oko pomalowalam i pojde na sile chociaz na godzinke sie przejsc bo zwariuje hehe wymecze sie i mi przejdzie handra;)

reklama
to ciekawe bo septolete nie mozna brac w ciazy ... mi lekarz mowil ze tylko tantum w tabletkach mozna spokojnie brac ...
Jak widać każdy lekarz mówi co innego a z drugiej strony gdybym miała patrzeć jakie leki wolno mi brać w ciąży na kamicę nerkową to wyszłoby,że żadnych nie mogę.
Wybacz ale ja ufam swojemu lekarzowi i skoro on tak mówi to znaczy,że ma podstawy.
Dużo choruję w ciąży i do tej pory żaden z przepisanych mi leków nie zrobił krzywdy ani mi ani dziecku a 90% z nich jest podobno zabronionych

NO to witam w klubie tez sie zaraz zanudze i wyjsc mi sie nie chce bo po prostu nie mam z kim jeszcze 5 tyg sama:( NO ale juz oko pomalowalam i pojde na sile chociaz na godzinke sie przejsc bo zwariuje hehe wymecze sie i mi przejdzie handra;)
to może wyskoczymy gdzieś razem tak wirtualnie bo ja też cały dzień sama i w dodatku mam smaka na pizzę a mąż zostawił swoją kartę do bankomatu w kuchni a w portfelu ma 10 zł więc muszę się obejść smakiem:-(

kopciuszek2107 masy rowerowe to takie zorganizowane przejazdy dużej ilości ludzi przez miasto - organizowane przez stowarzyszenia rowerowe pod nadzorem policji, straży miejskiej (u nas nawet straż się zaopatrzyła w rowery :-D) i ratowników (w razie kolizji). Organizowane (w ładą pogodę) raz na miesiąc.
fajna zabawa, a przy okazji promocja jazdy na rowerze i zdrowego stylu życia. Mój T jest 'zamieszany:-D' w to wszstko, bo jest wiceprezesem takiego stowarzyszenia, a ja wiceprezesowa jestem:-D:-D:-D:-D

Dziś Dzień bez samochodu! Mój T pojechał na rajd rowerowy, a przed chwilą dzwonił, że jest na pikniku z okazji tego dnia.
Ma mi grześka przywieść, bo rozdają:-)

to może wyskoczymy gdzieś razem tak wirtualnie bo ja też cały dzień sama i w dodatku mam smaka na pizzę a mąż zostawił swoją kartę do bankomatu w kuchni a w portfelu ma 10 zł więc muszę się obejść smakiem:-(
Hehe pewnie mozemy wyskoczyc kiedy tylko chcesz;) Ja wlasnie ze spacerku wrocilam zrobilam ponad 5 km wiec jak wrocilam do domku to od razu humor lepszy hehe a o pizzy mi nie mow ja w ciazy mam ciagle na nia ochote no ale nie jem za czesto bo pulpet ze mnie straszny;/

dziewczyny robię sernik, ale w przepisie napisane jest, że potrzeba 800g serka homo, a ja mam tylko 360...co robić?
może bez serka zrobic?

hej hej

Poczytałam i widze że temat porodów nadal aktualny - ja się staram jeszcze o tym nie myśleć.

Mea - super rozeznanie zrobiłaś wśród wózków. A nie natknęłaś się czasem gdzieś na tego Mikado Bostona?

Jeżeli ktoś jeszcze nie pił glukozy to tragedii nie ma. Ja miałam 75 - wypiłam szybko i z cytrynką i luzik. Troche słodkie ale posmak cytrynki mniam. Tylko mi się masakrycznie chciało spaaaaaać po, no i krew pobierana 3 razy.

Ja dziś byłam na obiadku w knajpie z rodzicami - zabrali mnie z okazji urodzin, które wypadają jutro. Nawet fajnie było i jedzonko pycha. :tak:

reklama
Do góry