reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny, pewnie już mnie nie pamiętacie! Czytam w miarę regularnie, ale nie wyrabiam z pisaniem.
Wczoraj byłam u gina. Dzidzia ma już prawie 1 kg i jest śliczna!

reklama
Joanna dzięki za dostęp do wątku zamkniętego :-) Jeszcze tylko pytanko gdzie on jest jak odpalam grudzień 2009 i są wszystkie wątki?
Desmont poradziłaś sobie z wirusem? Mnie już pod postem link nie wyskakuje, ale komp się maxymalnie pierniczy, non stop się wiesza, nic nie mogę na nim zrobić. M wściekły na mnie strasznie:wściekła/y:. Mea może ty coś poradzisz?
I ja też mam ostatnio długotrwały dołek. :-(Jestem wiecznie smutna i nieszczęśliwa. Czytając wasze posty pocieszam się, że to pewnie hormony, skoro nie ja jedna w takim stanie. Aż się boję depresji poporodowej.:no:

Joanna dzięki za dostęp do wątku zamkniętego :-) Jeszcze tylko pytanko gdzie on jest jak odpalam grudzień 2009 i są wszystkie wątki?
Desmont poradziłaś sobie z wirusem? Mnie już pod postem link nie wyskakuje, ale komp się maxymalnie pierniczy, non stop się wiesza, nic nie mogę na nim zrobić. M wściekły na mnie strasznie:wściekła/y:. Mea może ty coś poradzisz?
I ja też mam ostatnio długotrwały dołek. :-(Jestem wiecznie smutna i nieszczęśliwa. Czytając wasze posty pocieszam się, że to pewnie hormony, skoro nie ja jedna w takim stanie. Aż się boję depresji poporodowej.:no:
Mozesz wejsc na swoj profil i tam bedziesz miala grupy do ktorych nalezysz ! klikasz na nasz grupke i po klopocie :)

monia słyszałam, że to szwedzka firma, jedna z nielicznych, które składają wózki ręcznie. A spacerówkę mają podobno największą z dostępnych. My się zdecydowaliśmy na Jedo Bartatina.
No nic uciekam spać! Dobrej nocki!

Też niezły, ja znalazłam model klasyczny i wyglądem jest bardzo zbliżony do emmaljunga, muszę poszukać hurtowni w sz-nie która je sprzedaje, bo chciałabym przed kupnem wypróbować go osobiście.Ale fajny, fajny:-)
A tak w ogóle dziewczyny to dziękuje bardzo za pomoc,

PIERWSZA :baffled::baffled::baffled:

Matko Boska spac nie moglam ,jak mi cholernie ciezko pozycje znalezc w ktorej mi sie zasnie !!!!! Glodnam jak cholera.
Trzeba malego budzic do szkoly ,szykowac sie zeby go odprowadzic - coraz bardziej jestem zmeczona :-D.

Odezwe sie jak wroce :) Buziaki SPIOCHY:-D

A teraz mogę się wypłakać:hmm::hmm::hmm:
Goście niedawno pojechali, ledwo wyrobiłam się ze sprzątaniem i choć myślałam że umrę bo mnie tak wszystko bolało a w szczególności plecy , to byłam taka szczęśliwa że po imprezie powkładam sobie naczynia do nowej zmywarki!!!!
I co???????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chciałam umyć front więc oderwałam naklejki sklepowe a tu ZONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarna dziurka pod naklejką:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja ich jutro zabiję jak wpadnę do tego sklepu!
A jeszcze baba powiedziała że jak ją przywiozą to dokładnie obejrzeć i jakby co to nie przyjąć towaru!
Ale chyba nikt nie odrywa takich naklejek z danymi technicznymi przed domem jak przywiozą sprzęt??????????

Idę spać bo się zapłaczę:-(
Jutro na 8 do doktora a potem zabić sprzedawców!
Mea ty byś mi się tam przydała:-)

a ktory to sklep ?? w koncu nie mam daleko :D

I ja wstałam, dziecko wyprawiłam do szkoły i tatuś właśnie odwozi, zmywarkę wyładowałam, załadowałam, załączyłam, przeczytałam co u Was i idę spać, czas zadbać o siebie- bo tyram jak głupie i nikt tego nie zauważa, miłego dnia Wam życzę.

Spójrzcie na mój suwaczek, zasuwa, że ho ho, tu się świętuje studniówki a mi zostało ich tylko 80

I tylko proszę Was- nie stwórzcie przez ten czas 20 stron :)

Ostatnia edycja:
reklama

Jesli idzie o grupe nasza to wchodzisz w ustawienia->Grupy Spolecznosciowe-> i tam jest lista grup do ktorych nalezysz :) czyli wlasciwie nasza grupa :D

Jeli idzie o komputra to polecam skanowanie kasperskym onlline i mksem olline /obowiazkowo za pomoca internet explorera bo tylko tam dzialaja prawidlowo/ i zycze powodzenia ... ja tego syfka nie lapnelam jeszcze ale wole nie testowac na swoim kompie :D

Do góry