reklama
Pewnie ze pamietamy !Dziewczyny, pewnie już mnie nie pamiętacie! Czytam w miarę regularnie, ale nie wyrabiam z pisaniem.
Wczoraj byłam u gina. Dzidzia ma już prawie 1 kg i jest śliczna!
Super ze dzidzia ma sie dobrze I ze wszystko wporzadku u Was
Mama Stacha
&Franka&Janka
Joanna dzięki za dostęp do wątku zamkniętego :-) Jeszcze tylko pytanko gdzie on jest jak odpalam grudzień 2009 i są wszystkie wątki?
Desmont poradziłaś sobie z wirusem? Mnie już pod postem link nie wyskakuje, ale komp się maxymalnie pierniczy, non stop się wiesza, nic nie mogę na nim zrobić. M wściekły na mnie strasznie. Mea może ty coś poradzisz?
I ja też mam ostatnio długotrwały dołek. :-(Jestem wiecznie smutna i nieszczęśliwa. Czytając wasze posty pocieszam się, że to pewnie hormony, skoro nie ja jedna w takim stanie. Aż się boję depresji poporodowej.
Desmont poradziłaś sobie z wirusem? Mnie już pod postem link nie wyskakuje, ale komp się maxymalnie pierniczy, non stop się wiesza, nic nie mogę na nim zrobić. M wściekły na mnie strasznie. Mea może ty coś poradzisz?
I ja też mam ostatnio długotrwały dołek. :-(Jestem wiecznie smutna i nieszczęśliwa. Czytając wasze posty pocieszam się, że to pewnie hormony, skoro nie ja jedna w takim stanie. Aż się boję depresji poporodowej.
Mozesz wejsc na swoj profil i tam bedziesz miala grupy do ktorych nalezysz ! klikasz na nasz grupke i po klopocieJoanna dzięki za dostęp do wątku zamkniętego :-) Jeszcze tylko pytanko gdzie on jest jak odpalam grudzień 2009 i są wszystkie wątki?
monia słyszałam, że to szwedzka firma, jedna z nielicznych, które składają wózki ręcznie. A spacerówkę mają podobno największą z dostępnych. My się zdecydowaliśmy na Jedo Bartatina.
No nic uciekam spać! Dobrej nocki!
Też niezły, ja znalazłam model klasyczny i wyglądem jest bardzo zbliżony do emmaljunga, muszę poszukać hurtowni w sz-nie która je sprzedaje, bo chciałabym przed kupnem wypróbować go osobiście.Ale fajny, fajny:-)
A tak w ogóle dziewczyny to dziękuje bardzo za pomoc,
PIERWSZA
Matko Boska spac nie moglam ,jak mi cholernie ciezko pozycje znalezc w ktorej mi sie zasnie !!!!! Glodnam jak cholera.
Trzeba malego budzic do szkoly ,szykowac sie zeby go odprowadzic - coraz bardziej jestem zmeczona .
Odezwe sie jak wroce Buziaki SPIOCHY
Matko Boska spac nie moglam ,jak mi cholernie ciezko pozycje znalezc w ktorej mi sie zasnie !!!!! Glodnam jak cholera.
Trzeba malego budzic do szkoly ,szykowac sie zeby go odprowadzic - coraz bardziej jestem zmeczona .
Odezwe sie jak wroce Buziaki SPIOCHY
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A teraz mogę się wypłakać
Goście niedawno pojechali, ledwo wyrobiłam się ze sprzątaniem i choć myślałam że umrę bo mnie tak wszystko bolało a w szczególności plecy , to byłam taka szczęśliwa że po imprezie powkładam sobie naczynia do nowej zmywarki!!!!
I co???????????????
Chciałam umyć front więc oderwałam naklejki sklepowe a tu ZONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarna dziurka pod naklejką
Ja ich jutro zabiję jak wpadnę do tego sklepu!
A jeszcze baba powiedziała że jak ją przywiozą to dokładnie obejrzeć i jakby co to nie przyjąć towaru!
Ale chyba nikt nie odrywa takich naklejek z danymi technicznymi przed domem jak przywiozą sprzęt??????????
Idę spać bo się zapłaczę:-(
Jutro na 8 do doktora a potem zabić sprzedawców!
Mea ty byś mi się tam przydała:-)
a ktory to sklep ?? w koncu nie mam daleko
I ja wstałam, dziecko wyprawiłam do szkoły i tatuś właśnie odwozi, zmywarkę wyładowałam, załadowałam, załączyłam, przeczytałam co u Was i idę spać, czas zadbać o siebie- bo tyram jak głupie i nikt tego nie zauważa, miłego dnia Wam życzę.
Spójrzcie na mój suwaczek, zasuwa, że ho ho, tu się świętuje studniówki a mi zostało ich tylko 80
I tylko proszę Was- nie stwórzcie przez ten czas 20 stron
Spójrzcie na mój suwaczek, zasuwa, że ho ho, tu się świętuje studniówki a mi zostało ich tylko 80
I tylko proszę Was- nie stwórzcie przez ten czas 20 stron
Ostatnia edycja:
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Joanna dzięki za dostęp do wątku zamkniętego :-) Jeszcze tylko pytanko gdzie on jest jak odpalam grudzień 2009 i są wszystkie wątki?
Jesli idzie o grupe nasza to wchodzisz w ustawienia->Grupy Spolecznosciowe-> i tam jest lista grup do ktorych nalezysz czyli wlasciwie nasza grupa
Jeli idzie o komputra to polecam skanowanie kasperskym onlline i mksem olline /obowiazkowo za pomoca internet explorera bo tylko tam dzialaja prawidlowo/ i zycze powodzenia ... ja tego syfka nie lapnelam jeszcze ale wole nie testowac na swoim kompie