reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mea Ja mam xp. A jak mam to przeskanowac online? Pokierujesz mnie jakos?
.

Przyjexzdzm do mamy w gosci a mamy nie ma ... dobrze ze ja - gosc - mam klucze to nie bede stala przed dzwiami !!!

z tym pokierowaniem to zrobimy tak
wlanczasz IE i wpisujesz adres: MKS - Producent oprogramowania antywirusowego mks_vir
tam szukasz na stronie gdzie jest przycisk "Skaner onlline" i naciskasz go
bedzie sie chcial instalowac wiec mu na to pozwol to zupelnie bezpoieczne urzadzenie, musisz zaznaczyc wszystkie dyski twarde jakiemasz (C, D ... ) i dac skanowanie ... troche trwa zanim to poinstaluje,sciagnie bazy wirusow i takie tamale poczekaj i potempilnuj skanowania bo moze chciec usunac wirusy ...

reklama
witam się i ja. dopijam kawę i idę włosy wysuszyć. muszę jakimś cudem pojechać na zakupy (tylko że dzidzia kopie jak siedzę, szczególnie za kierownicą :-D). no ale myślę, że ten kawałek wytrzyma(my).

witam się i ja. dopijam kawę i idę włosy wysuszyć. muszę jakimś cudem pojechać na zakupy (tylko że dzidzia kopie jak siedzę, szczególnie za kierownicą :-D). no ale myślę, że ten kawałek wytrzyma(my).
Moja Dzidzia to samo ma jak siedzę przy kompie.. Musisz się dogadać - tu 15 minut posiedzi spokojnie a za to 5 krówek jej podrzucisz do brzuszka.. Może pójdzie na słodkie.. :-D:-D

PIERWSZA :baffled::baffled::baffled:

Matko Boska spac nie moglam ,jak mi cholernie ciezko pozycje znalezc w ktorej mi sie zasnie !!!!! Glodnam jak cholera.
Trzeba malego budzic do szkoly ,szykowac sie zeby go odprowadzic - coraz bardziej jestem zmeczona :-D.

Odezwe sie jak wroce :) Buziaki SPIOCHY:-D
No ja miałam najlepiej nad rankiem kiedy to chciałam na lewym boczku pospać, ale nie mogłam bo Myszka mnie w ten bok kopała, chciałam na prawy - to samo. I jak kłoda na plecach spałam:-)

z tym pokierowaniem to zrobimy tak
wlanczasz IE i wpisujesz adres: MKS - Producent oprogramowania antywirusowego mks_vir
tam szukasz na stronie gdzie jest przycisk "Skaner onlline" i naciskasz go
bedzie sie chcial instalowac wiec mu na to pozwol to zupelnie bezpoieczne urzadzenie, musisz zaznaczyc wszystkie dyski twarde jakiemasz (C, D ... ) i dac skanowanie ... troche trwa zanim to poinstaluje,sciagnie bazy wirusow i takie tamale poczekaj i potempilnuj skanowania bo moze chciec usunac wirusy ...

Dzięki. Już się robi. Oby to coś dało.
A wyniki badań dopiero jutro lub w poniedziałek.

ja tez juz wstalam i za chwile znikam do mojej mami :D jade na kawke bo pogoda pod zdechlym azorem i trzeba sobie jakos umilic dzien a tesciowa raczej sie do tego nie nadaje :D, pewnie przyjazde z workiem roznosci dla mojej niuni :D w koncu wyprawa na strych sie szykuje :D
Czekamy na fotki ubranek:-) Mój szczęśliwy bo dziś odbieramy auto od gazownika i wreszcie będzie miał gaz w samochodzie:-p A ja szczęśliwa bo po gazowniku jedziemy kupić mi bluzkę:-)

reklama
Ja teraz depilację sobie odpierniczę i się pobalsamuję, mam wreszcie czasik dla siebie bo tej ekipy nie ma:) Wiecie co? Wstałam i kompletnie nic nie musiałam z włosami zrobić - idealnie się same ułożyły:) Cóż za wygoda:) Kupię sobie dziś małego Sprite - mam strasznego smaka na gazowane! Myślę, że taka ilość to mi nie zaszkodzi bo nie piję teraz od ponad tyg. niczego słodkiego.

Do góry