reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
troche nie wiem o czym piszesz w sprawie raczki skladanej !!dla mnie wystarczajaca jest regulacja wysokosci !!
co do paskow i kol to kilka modeli widzialam takich ale ja szukam czegos skrajnie innego bo chce skretne przednie kola a to sie z paskam wyklucza ... oczywiscie tez duze i pompowane
fotelik to tez mus ... teraz juz bardziej konkretnie szukam zeby byla mozliwosc wpiecia maxi-cosi bo taki kupilismy :) wiec interesuja nas adaptery :)
co to znaczy "fajny kolor" ?? bo to pojecie wzgledne ... dla mnie kolory musza byc zywe i w miare niezbyt agresywne ...

Ja miałam skrętne i ...... nie wiem, co powiedzieć, na kolana nie rzucają, został mi wózek- cały ok tylko te koła skaczą - niby można je blokować ale po jakimś czasie blokady się wyrabiają - a miałam dobry wózek
Znalazłam w necie na str www. bobowozki.com.pl Emmaljunga Smart Duo Combi z kolekcji 2010- fajny jako głęboki, spacerówki jeszcze nie rozpracowałam- jutro znowu podjadę do hurtowni i oblookam

A teraz mogę się wypłakać:hmm::hmm::hmm:
Goście niedawno pojechali, ledwo wyrobiłam się ze sprzątaniem i choć myślałam że umrę bo mnie tak wszystko bolało a w szczególności plecy , to byłam taka szczęśliwa że po imprezie powkładam sobie naczynia do nowej zmywarki!!!!
I co???????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chciałam umyć front więc oderwałam naklejki sklepowe a tu ZONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarna dziurka pod naklejką:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja ich jutro zabiję jak wpadnę do tego sklepu!
A jeszcze baba powiedziała że jak ją przywiozą to dokładnie obejrzeć i jakby co to nie przyjąć towaru!
Ale chyba nikt nie odrywa takich naklejek z danymi technicznymi przed domem jak przywiozą sprzęt??????????

Idę spać bo się zapłaczę:-(
Jutro na 8 do doktora a potem zabić sprzedawców!
Mea ty byś mi się tam przydała:-)

monia ta emaljungma to chyba dosyć droga prawda, u nas w lublinie bodajże ponad 2 tys.

No..., nie jest niestety tania, i niestety mało chodliwa na allegro:no::no::no:
Mutsy i Quinny też nie są tanie a nawet niektóre modele droższe a idą na allegro jak świeże bułeczki i ceny na rynku wtórnym są wysokie. A emmaljunga nie najlepiej ma rozwinięty rynek wtórny

reklama
monia słyszałam, że to szwedzka firma, jedna z nielicznych, które składają wózki ręcznie. A spacerówkę mają podobno największą z dostępnych. My się zdecydowaliśmy na Jedo Bartatina.
No nic uciekam spać! Dobrej nocki!

Do góry