cale 50 min mniej czekaniano ja tez mam dosc pozno bo na 18.40
reklama
martus ostatnio w h&m byłam i był małe rozmiary spodni dzinsowych i byla obnizka -40 zł ja co prawda kupiłam materiałowe bo w dzisnach czuje sie mege wielka i w manufakturze jest wiekszy wybór niz w galeri tam tez jest c&a
o to spoko bo wlasnie jutro sie wybieram do manu, w ogole zwykle chodze tam bo mieszkalam blisko , treraz sie przeprowadzilismy ale i tak do manu blizej moze cos sie trafi na obnizce sasasa, ale jutro mam zalatwiania, administracja, gazownia, zakald energetyczny i jeszcze musimy sie zameldowac, mam nadzieje ze bede miala silemartus ostatnio w h&m byłam i był małe rozmiary spodni dzinsowych i byla obnizka -40 zł ja co prawda kupiłam materiałowe bo w dzisnach czuje sie mege wielka i w manufakturze jest wiekszy wybór niz w galeri tam tez jest c&a
helcia81
Fanka BB :)
Duomox jest bezpieczny. Ale to jest czysta amoksycylina bez kwasu klawulonowego. Jeszcze lepszy jest Amotaks DiS. Te antybiotyki, które mają kwas klawulonowy, np. Augumentin, nie są już tak bezpieczne i raczej się ich unika, lepiej podawać czystą amoksycylinę. Można brać też Bioparox, bo działa miejscowo (jest w aerozolu, do psikania do gardła i do nosa).no z antybiotykow jest najbezpieczniejszy, to jest kwas klawulonowy i jest to to samo co np augmntin, ospamox, forcid, novamox z takich najbardziej znanych nazwy handlowych
Chérie
Mama Danielka
strasznie drogie są te spodnie ciążowe ja za swoje dałam 150zł a dwie pary od szwagierki wzięłam.
Marta, co do Twojej grupy, to szkoda słów... ja w sumie nie wiem, jak ludzie na nowej uczelni zareagują na mnie (całe szczęście, że nie muszę chodzić na zajęcia)
Marta, co do Twojej grupy, to szkoda słów... ja w sumie nie wiem, jak ludzie na nowej uczelni zareagują na mnie (całe szczęście, że nie muszę chodzić na zajęcia)
o to spoko bo wlasnie jutro sie wybieram do manu, w ogole zwykle chodze tam bo mieszkalam blisko , treraz sie przeprowadzilismy ale i tak do manu blizej moze cos sie trafi na obnizce sasasa, ale jutro mam zalatwiania, administracja, gazownia, zakald energetyczny i jeszcze musimy sie zameldowac, mam nadzieje ze bede miala sile
powodzenia w urzedach tam trzeba miec stalowe nerwy moze lepiej wyslij swojego pana bo po co masz sie denerwowac
helcia81
Fanka BB :)
No i w końcu nadrobiłam was, gaduły.:-):-):-):-) Byłam dzisiaj u gina. Dostałam żelazo, spada mi hemoglobina. :-( Pozostałe badania ok. No i..... "tylko" 2 kg na plusie od ostatniej wizyty, jak na mnie to mało. Bardzo cieszę, bo pod koniec ciąży to się pewnie będę kulać.. Za 3 tyg. USG:-):-):-)
Co do ciuchów mam 2 pary gaci ciążowych, w tym jedne białe. Na zimę odpadają. Muszę sobie dokupić jeszcze jakieś ciemne na zimę i ze 2 odpinane sweterki.
Co do ciuchów mam 2 pary gaci ciążowych, w tym jedne białe. Na zimę odpadają. Muszę sobie dokupić jeszcze jakieś ciemne na zimę i ze 2 odpinane sweterki.
No i w końcu nadrobiłam was, gaduły.:-):-):-):-) Byłam dzisiaj u gina. Dostałam żelazo, spada mi hemoglobina. :-( Pozostałe badania ok. No i..... "tylko" 2 kg na plusie od ostatniej wizyty, jak na mnie to mało. Bardzo cieszę, bo pod koniec ciąży to się pewnie będę kulać.. Za 3 tyg. USG:-):-):-)
no z ta hemoglobina to chyba sporo sie ciezarnych boryka
ja miesiac temu miałam 10,4 a po miesiacu brania bioferu 11,0 czyli idzie w dobra strone generalnie rozrzedziła mi sie krew i za dwa tygodnie mam juz odstawic lek
ale mysle ze to nie jest jakos dramatycznie bo bez ciazy miała 9.5 przez krwawienia miesiaczkowe
helcia81 a tobie co zalecił brac
reklama
Dostałam Tardyferon. Ja co prawda mam 11,8, więc nie jest źle, ale będę miała cesarkę, więc lepiej żeby ta hemoglobina była wyższa. W ciąży to normalne, ale i tak wolę łykać tabletki, niż jeść półsurową wątróbkę, bleeeeeee;-)
uuu nie zazdroszcze tej cesarki bo tak mi sie wydaje ze jak sie juz wie ze sie to bedzie miec to troche to przeraza niz taka na szybko
no chyba ze jestes pozytwnie nastawiona czego zycze