reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no depilacja tych miejsc to tez nie lada wyczyn ale ja to robie tylko przeed wizyta u gina wiec tylko raz w miesiacu jak narazie
omg :eek::eek:
raz w miesiącu..
ja to co drugi trzeci dzien.. co mi tak włosy zaczęły rosnąc.. wszędzie.:-D:-D:-D

witam się herbatką. ;)
no i powoli żegnam ;p
trzymajta kciuki dziewuchy :-D:-D

reklama
czy ktoras z was rozgladala sie juz za fotelikiem do auta?
czemu one sa takie drogie.:wściekła/y:??
kupuje jedna wieksza rzecz na miesiac zeby nie zwalilo sie naraz...
chcialam kupic maxi cosi bo wpial by mi sie do wozka..
ale kurka wodna nowy 600zl...
a uwaga uwaga uzywany srdnio 400...
najbardziej rozbroila mnie aukacja gdzie uzywany fotelik z baza ktos wylicytowal za 900zl...drozej niz nowy...
ehhh nawet nasz duzy z auta bylby tanszy....;-)

najbardziej rozbroila mnie aukacja gdzie uzywany fotelik z baza ktos wylicytowal za 900zl...drozej niz nowy...
Hm... w moim mieście widziałam fajny za ok 200 zeta

ja ten pierwszy - nosidlo - kupie razem z wozkiem i planujemy te zakupy na grudzien /po barborce jak bedzie wieksza kaska/

a nie wiecie czy to nosidelko do 13 kg mozna jakos zapiac w aucie bez tej bazy??
bo jak widze cene fotelika 600 i cene bazy 500 to mi rece opadaja...

Hej Gaduły:-D:-D:-D W końcu nadrobiłam zaległości.:cool2: Jestem już po krzywej cukrowej, odebrałam dzisiaj wyniki. Wszystko ok. Gorzej z morfologią, przyplątała mi się anemia. We wt. idę do mojego gina, pewnie dostanę żelazo. No i martwi mnie podwyższony poziom leukocytów. Gdzieś mam jakiś stan zapalny, tylko nie wiem gdzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mocz ok, nic mnie nigdzie nie swędzi, zęby wyleczone. Stawiam jeszcze na te moje nieszczęsne zatoki. Zobaczymy.
A na obiadek mam dzisiaj ruskie pierogi, tak na poprawę humoru. :tak::tak::tak:

reklama
Ja też jestem padnięta bo wstałam o 7 żeby się wysikać i mały gałgan od razu się obudził:-):-):-) Chodzi mi o Hanię choż braciszek też zaczął kopać:-):-):-)
I czekam na 12 żeby położyć małą i idę z nią spać:-):-):-)
O obiad będę sie martwić potem:-)
Ale Ci dobrze. Ja położyłam chłopaków spać i mimo, że zasypiam na siedząco to ekipę muszę pilnować:-(

Do góry