reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

no depilacja tych miejsc to tez nie lada wyczyn ale ja to robie tylko przeed wizyta u gina wiec tylko raz w miesiacu jak narazie
omg :eek::eek:
raz w miesiącu..
ja to co drugi trzeci dzien.. co mi tak włosy zaczęły rosnąc.. wszędzie.:-D:-D:-D

witam się herbatką. ;)
no i powoli żegnam ;p
trzymajta kciuki dziewuchy :-D:-D

reklama
czy ktoras z was rozgladala sie juz za fotelikiem do auta?
czemu one sa takie drogie.:wściekła/y:??
kupuje jedna wieksza rzecz na miesiac zeby nie zwalilo sie naraz...
chcialam kupic maxi cosi bo wpial by mi sie do wozka..
ale kurka wodna nowy 600zl...
a uwaga uwaga uzywany srdnio 400...
najbardziej rozbroila mnie aukacja gdzie uzywany fotelik z baza ktos wylicytowal za 900zl...drozej niz nowy...
ehhh nawet nasz duzy z auta bylby tanszy....;-)

najbardziej rozbroila mnie aukacja gdzie uzywany fotelik z baza ktos wylicytowal za 900zl...drozej niz nowy...
Hm... w moim mieście widziałam fajny za ok 200 zeta

ja ten pierwszy - nosidlo - kupie razem z wozkiem i planujemy te zakupy na grudzien /po barborce jak bedzie wieksza kaska/

a nie wiecie czy to nosidelko do 13 kg mozna jakos zapiac w aucie bez tej bazy??
bo jak widze cene fotelika 600 i cene bazy 500 to mi rece opadaja...

Hej Gaduły:-D:-D:-D W końcu nadrobiłam zaległości.:cool2: Jestem już po krzywej cukrowej, odebrałam dzisiaj wyniki. Wszystko ok. Gorzej z morfologią, przyplątała mi się anemia. We wt. idę do mojego gina, pewnie dostanę żelazo. No i martwi mnie podwyższony poziom leukocytów. Gdzieś mam jakiś stan zapalny, tylko nie wiem gdzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mocz ok, nic mnie nigdzie nie swędzi, zęby wyleczone. Stawiam jeszcze na te moje nieszczęsne zatoki. Zobaczymy.
A na obiadek mam dzisiaj ruskie pierogi, tak na poprawę humoru. :tak::tak::tak:

reklama
Ja też jestem padnięta bo wstałam o 7 żeby się wysikać i mały gałgan od razu się obudził:-):-):-) Chodzi mi o Hanię choż braciszek też zaczął kopać:-):-):-)
I czekam na 12 żeby położyć małą i idę z nią spać:-):-):-)
O obiad będę sie martwić potem:-)
Ale Ci dobrze. Ja położyłam chłopaków spać i mimo, że zasypiam na siedząco to ekipę muszę pilnować:-(

Do góry