reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

AAAAAAAAAA moj zrobił to samo ,i tez nie mam podchodzic do pilota jak mecze leca ahhahah ,a wczoraj sam to zrobił PRZEŁĄCZYŁ!!!:szok::szok::szok::-D

Kurna, bo chlopaki kompromituja sie juz do potegi, zmieniliby sklad wkoncu, bo to chyba dalej sensu nie ma...

I ja witam sie z rana:-)dzis nasza 4 rocznica slubu i wiecie co mi maz powiedzial.Ze zrobi kolacje przy swiecach ale najlepsze jest to ze na kolacje zrobi parowki na cieplo i kanapki z pomidorem:-D:-D:-Djednym slowem czeka mnie niezwykly dzien:-D:tak:

Widze ze smakowalo:-Dja sie az tak bardzo nie obawiam ale ja zawsze rano na glodzie mam mdlosci a co dopiero jak wypije glukoze:-(nie wiem jak to sie zakonczy.

Juz zagladam:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) My mielismy w niedziele:tak:

REVE dobrze, ze jestes! Nic sie nie martw, bedzie dobrze:tak:

reklama
Kopciuszku wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)
My mamy trzecią 16 września w urodziny mojego M:-):-):-)

A od soboty URLOP!!!!!!

Hi hi i malowanie kuchni;-)

Reve wszystko będzie dobrze i gratuluję jajeczek!

Ja też jestem padnięta bo wstałam o 7 żeby się wysikać i mały gałgan od razu się obudził:-):-):-) Chodzi mi o Hanię choż braciszek też zaczął kopać:-):-):-)
I czekam na 12 żeby położyć małą i idę z nią spać:-):-):-)
O obiad będę sie martwić potem:-)

witam grudnióweczki
moja mała dzis z rana przeszła sama siebie jakby na karuzeli jezdziła kopniaki z kazdej strony jest coraz aktywniejsza wszczesniej to do poludnia spala
mam takie pytanko czy wy sobie same jeszcze robicie paznokcie u stópek bo ja mam straszne obawy ze mała moge zgniesc pomijajac ze plecki tez pozniej strasznie bola
here is an investment process

ja juz paznokci sama sobie nie zrobie ... podobnie z depilacja miejsc intymnych :) juz brzuszek za bardzo przeszkadza ... z paznokciami to szczerze mowiac liczylam na siostre ze przyjedzie mi pomalowac a inne rzeczy to maz sie musi wprawiac :)

ja juz paznokci sama sobie nie zrobie ... podobnie z depilacja miejsc intymnych :) juz brzuszek za bardzo przeszkadza ... z paznokciami to szczerze mowiac liczylam na siostre ze przyjedzie mi pomalowac a inne rzeczy to maz sie musi wprawiac :)

no depilacja tych miejsc to tez nie lada wyczyn ale ja to robie tylko przeed wizyta u gina wiec tylko raz w miesiacu jak narazie

reklama
biore sie za ciasto tylko ten przepis to troche dziwny :szok:( czekolada masło jajka i cukier ) zobaczymy co z tego wyjdzie jak bedzie warte polecenia to wrzuce

Do góry