kopciuszek2107
Fanka BB :)
ANOOLA a tobie zycze POWODZENIA;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczynki, stukam się kawką z rana
nareszcie wstałam wyspana i to o 7teraz siedzę sobie u rodziców i wybieram się za chwilę na małe buszowanie
![]()
JA TEZ JA TEZ !!!!! trzymam kciuki kochana ( ciekawe w co sie ubralas bidulo ? )ANOOLA a tobie zycze POWODZENIA;-)
No pewnie ,teraz kazdej z nas pieniazki sa potrzebne nie ma co sie oszukiwac !ja za to przyjechalam do mojego mieszkania w ktorym przezylam czasy panienskie i za godzine je wynajme, az mi niedobrze jak pomysle ze ktos obcy tu bedzie mieszkal:-(
ale zawsze to dodatkowa zlotoweczka...
No i jestem Gaduły!
Od ponad miesiąca w domku- pożagnałam się z pracą zaraz po urlopie czyli od 14 sierpnia. No i wpadłam w ferwor wolności, obcowania z moim prawie dwulatkiem, leniuchowania, remontowania ech ogólnie działo się, że hej! Efektem jest wyszorowane na cacy mieszkanie, wycyklinowane podłowi, ja wypoczęta ani trochę ale opłacało się.
Wczoraj byłam u neurologa i niestety zapadła klamka i wracam do leków :-( Okazało się, że na zapisie EEG widoczne są fale aktywnej padaczki i muszą mnie zabezpieczyć farmakologicznie buu Lekarz też zalecił opiekę stacjonarną- szpitalną od około 36 tc, chyba, że leki będą widocznie poprawiały zapisy EEG. Poród jedynie CC, by nie narażać płodu na ewentualne powikłania przypadaczkowe. Cóż pozostało mi się jedynie z tym pogodzić.
Z pozytywnych wieści, to 20 sierpnia mój maluch pokazał baaardzo wyraźnie pisiora i tak został już 100% Kubusiem :-)