reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc Mamuski,

Normalnie nie mialam sily wczoraj do Was zajrzec. Bylam ponownie na glukozie, tym razem 75g i niestety nie bede tego wspominala nawet zle, a raczej tragicznie:-(
Okazalo sie, ze taka dawka slodkiego dla mojego organizmu to prawdziwa masakra. Musieli mnie polozyc i przez 2 godziny cale labo stalo nade mna zebym nie zwrocila:confused2: A mnie wszystko do gardla:confused2:

Jakim cudem utrzymalam to w sobie do pobrania krwi to nie wiem, ale modlilam sie zeby wytrzymac, bo drugi raz juz tego bym nie wypila za chiny swiata!!!
Mam chociaz nadzieje, ze wyniki beda dobre:-(

I tym oto prostym sposobem caly dzien mialam nudnosci i rwalo mnie do zyganka:eek:

Dzis naszczescie juz lepiej. Mecz wczoraj tez mi sie podobal, a wlasciwie oba - siatkarze - brawo:-) A co do pilki noznej to chcialabym powiedziec, ze ubostwiam panów komentatorow i dla nich zloty medal bez dwoch zdan:-D

Ja tez mile nie wspominam glukozy ,ale az tak tragicznie nie bylo u mnie ! Najpierw piłam 50 ,pozniej jeszcze raz 75 !
Co do meczow wczorajszych ! Siatkarze gora ,zdolne chlopaki nie ma co !!!
A komentatorzy ahahhahahah ode mnie tez medal dostaja !

A odnosnie tego meczu jeszcze to moj maz co nigdy nie daje przelaczyc nawet na chwilke tak sie wkur... ze juz sam zmienil kanal, a potem tylko sprawdzal co jakis czas jak dalej sie kompromituja:tak:
AAAAAAAAAA moj zrobił to samo ,i tez nie mam podchodzic do pilota jak mecze leca ahhahah ,a wczoraj sam to zrobił PRZEŁĄCZYŁ!!!:szok::szok::szok::-D

I ja witam sie z rana:-)dzis nasza 4 rocznica slubu i wiecie co mi maz powiedzial.Ze zrobi kolacje przy swiecach ale najlepsze jest to ze na kolacje zrobi parowki na cieplo i kanapki z pomidorem:-D:-D:-Djednym slowem czeka mnie niezwykly dzien:-D:tak:
Czesc Mamuski,

Normalnie nie mialam sily wczoraj do Was zajrzec. Bylam ponownie na glukozie, tym razem 75g i niestety nie bede tego wspominala nawet zle, a raczej tragicznie:-(
Okazalo sie, ze taka dawka slodkiego dla mojego organizmu to prawdziwa masakra. Musieli mnie polozyc i przez 2 godziny cale labo stalo nade mna zebym nie zwrocila:confused2: A mnie wszystko do gardla:confused2:

Jakim cudem utrzymalam to w sobie do pobrania krwi to nie wiem, ale modlilam sie zeby wytrzymac, bo drugi raz juz tego bym nie wypila za chiny swiata!!!
Mam chociaz nadzieje, ze wyniki beda dobre:-(

I tym oto prostym sposobem caly dzien mialam nudnosci i rwalo mnie do zyganka:eek:

Dzis naszczescie juz lepiej. Mecz wczoraj tez mi sie podobal, a wlasciwie oba - siatkarze - brawo:-) A co do pilki noznej to chcialabym powiedziec, ze ubostwiam panów komentatorow i dla nich zloty medal bez dwoch zdan:-D

Widze ze smakowalo:-Dja sie az tak bardzo nie obawiam ale ja zawsze rano na glodzie mam mdlosci a co dopiero jak wypije glukoze:-(nie wiem jak to sie zakonczy.

Dzień dobry :-)

Kopciuszku - zajrzyj na gotowanie

Juz zagladam:-)

I ja witam sie z rana:-)dzis nasza 4 rocznica slubu i wiecie co mi maz powiedzial.Ze zrobi kolacje przy swiecach ale najlepsze jest to ze na kolacje zrobi parowki na cieplo i kanapki z pomidorem:-D:-D:-Djednym slowem czeka mnie niezwykly dzien:-D:tak:
witam;-) najwazniejsze sa checi:-D
podejrzewam ze jak moja rocznicanadejdzie to moj maz nie bedzie pamietal:-)
on nawet nie pamieta o urodzinach swojej matki i ojca, a jak nadchodza moje to sie upewnia czy dobrze date zakodowal:-D

Przepiekny jest !!!!! Gratulacje kochana :) I wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !
Co do kolacji - hahah alez romantiko ...nie ma co WAZNE ZE SWIECZKI BEDA a co !!!!

Załączniki

• 947.jpg
    947.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 12
witam;-) najwazniejsze sa checi:-D
podejrzewam ze jak moja rocznicanadejdzie to moj maz nie bedzie pamietal:-)
on nawet nie pamieta o urodzinach swojej matki i ojca, a jak nadchodza moje to sie upewnia czy dobrze date zakodowal:-D
hahahahah moj miał tak samo na poczatku ,ale po 8 latach malzenstwa chyba juz sobie gdzies zapisal albo naprawde pamieta ,O KAZDYM SWIECIE - jestem pelna podziwu dla niego :tak:

cześć dziewczynki, stukam się kawką z rana :tak:
nareszcie wstałam wyspana i to o 7 :szok::laugh2: teraz siedzę sobie u rodziców i wybieram się za chwilę na małe buszowanie :zawstydzona/y:

Witam po śniadanku :-)
Cherie Ty wczoraj chyba prosiłaś wczoraj o tytuł strasznego horroru - w takim razie ja polecam "Mirrors"

widziałam, owszem, kilka momentów było takich, ale dalej to nie jest to, czego szukam :laugh2:

mika85, trzymamy kciuki!

Sylwia, gratulacje z okazji 4 rocznicy! :happy:

reklama
hahahahah moj miał tak samo na poczatku ,ale po 8 latach malzenstwa chyba juz sobie gdzies zapisal albo naprawde pamieta ,O KAZDYM SWIECIE - jestem pelna podziwu dla niego :tak:
moze moj tez dorosnie do tego:-D
chociaz watpie bo on zyje tak jakby jutra mialo nie byc...;-)nawet nie planuje nic godzien do przodu..
ze niby spontanicznocs, a mnie czasami krew zalewa:-D

Do góry