reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
[video=youtube;aJrx1GAy2QQ]http://www.youtube.com/watch?v=aJrx1GAy2QQ[/video]

to, chociaż już się śmieję z tego filmu :laugh2:

No wkoncu was dogonilam:tak:normalnie siedze juz chyba z 40 minut i czytam a tam zawsze jak strone chce przezucic to mi pokazuje ze jeszcze 4 strony:tak:normalnie nie moglam was dogonic:tak:wkoncu sie udalo:-)
Ja mialam gosci,przyszedl meza kumpel z narzeczona prosic nas na weselisko:-)pogadalismy troche i poszli.
ehhh tez bym poszła spać, tylko nie mam co zrobić z córą ;-)

georgina ja farbowałam włosy 3 miesiące po porodzie ale już nie karmiłam małej więc nie pomoge :-( w ciąży można farbować od 13-14 tyg i nie ma to wpływu na dziecko bo podobno farby teraz są tak skonstruowane że nie docierają do dziecka ;)

A POWIEDZCIE MI, GDZIE CZUJECIE KOPNIAKI??
Bardziej na dole? po bokach czy pod żebrami??

Bo ja cały czas czuje u góry, przy żebrach.. coś mi się wydaje że mała dalej ustawiona główkowo :oo2:

Ja najczesciej czuje uderzenia w szyjke:-(synk chyba macha raczkami bo byl ulozony glowa w dól:tak:powiem wam ze ja juz zaczynam sie martwic jak wy piszecie ze czujecie kopniaczki pod zebrami:tak:ja jeszcze tak wysoko nie poczulam:-(

no niestety albo rybki albo akwarium ... ciemne meble to kurz non stop do scierania ... ja w sypialni mam boki jasne a fronty ciemne i taki uklad jest super bo tak kurzu nie widac :D

Ja tez mam meble z bokami i pułkami jasnymi a fronty ciemno brazowe:tak:i na szczescie z kurzem nie jest zle;-)

ja najbardziej komicnie wygladam jak wysiadam z auta:) jezdze prawie na lezaco a jak musze wysiasc to najpierw noga kopie w drzwi zeby je otworzyc a potem wytaczam sie jak kulka 80 letnia:-D
ciekawe co bedzie za dwa meisiace:-D

Ja ostatnio sobie podkrecilam fotel zeby siedziec bardziej lezaco ale kiedy wysiadalam z auta to nie moglam sie wygramolic wiec moj fotel jest juz tak jak wczesniej:-D:tak:

reklama
Do góry