reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
[video=youtube;aJrx1GAy2QQ]http://www.youtube.com/watch?v=aJrx1GAy2QQ[/video]

to, chociaż już się śmieję z tego filmu :laugh2:

No wkoncu was dogonilam:tak:normalnie siedze juz chyba z 40 minut i czytam a tam zawsze jak strone chce przezucic to mi pokazuje ze jeszcze 4 strony:tak:normalnie nie moglam was dogonic:tak:wkoncu sie udalo:-)
Ja mialam gosci,przyszedl meza kumpel z narzeczona prosic nas na weselisko:-)pogadalismy troche i poszli.
ehhh tez bym poszła spać, tylko nie mam co zrobić z córą ;-)

georgina ja farbowałam włosy 3 miesiące po porodzie ale już nie karmiłam małej więc nie pomoge :-( w ciąży można farbować od 13-14 tyg i nie ma to wpływu na dziecko bo podobno farby teraz są tak skonstruowane że nie docierają do dziecka ;)

A POWIEDZCIE MI, GDZIE CZUJECIE KOPNIAKI??
Bardziej na dole? po bokach czy pod żebrami??

Bo ja cały czas czuje u góry, przy żebrach.. coś mi się wydaje że mała dalej ustawiona główkowo :oo2:

Ja najczesciej czuje uderzenia w szyjke:-(synk chyba macha raczkami bo byl ulozony glowa w dól:tak:powiem wam ze ja juz zaczynam sie martwic jak wy piszecie ze czujecie kopniaczki pod zebrami:tak:ja jeszcze tak wysoko nie poczulam:-(

no niestety albo rybki albo akwarium ... ciemne meble to kurz non stop do scierania ... ja w sypialni mam boki jasne a fronty ciemne i taki uklad jest super bo tak kurzu nie widac :D

Ja tez mam meble z bokami i pułkami jasnymi a fronty ciemno brazowe:tak:i na szczescie z kurzem nie jest zle;-)

ja najbardziej komicnie wygladam jak wysiadam z auta:) jezdze prawie na lezaco a jak musze wysiasc to najpierw noga kopie w drzwi zeby je otworzyc a potem wytaczam sie jak kulka 80 letnia:-D
ciekawe co bedzie za dwa meisiace:-D

Ja ostatnio sobie podkrecilam fotel zeby siedziec bardziej lezaco ale kiedy wysiadalam z auta to nie moglam sie wygramolic wiec moj fotel jest juz tak jak wczesniej:-D:tak:

reklama
Do góry