kopciuszek2107
Fanka BB :)
co do znieczulenia przy porodzie to słyszałam opinie od jednej położnej że podobno takie znieczulenie w pewien sposób znieczula tez dziecko i że bardzo je ogłupia przy porodzie. Ile w tym prawdy to nie wiem
mój gin twierdzi że od 26tyg ;-)
Tez slyszalam ze moze to miec zly wplyw na dziecko
hahaha
jezuuu jak ja wytrzymam bez seksu jak mnie natną oO
chociaż pewnie teraz tak tylko mówię a później dziecko mnie pochłonie i ani nie bede miała siły myśleć o seksie
Ja powiem szczezrze ze nie myslalam o seksie podczas pologu i nie dlatego ze nie wolno bylo tlko dlatego ze mialam obawyczy nie bedzie mnie bolalo.Pierwszy raz zdecydowalam sie chyba dopiero pod koniec 2 miesiaca po porodzie
moj raczej sie nie chce wybrac na porodowke ale dogadalismy sie jak narazie ze bedzie ze mna tak dlugo jak bedzie chcial ... potem na final wyjdzie skoro nie chce patrzec ... najwazniejsze zeby byl przez ten czas zanim zacznie sie finalowa akcja ... zeby mial kto potrzymac za rece, pomasowac plecy, pomoc przejsc czy cos ...
Lepiej nie naciskacskoro nie chce to tzreba uszanowac jego decyzjebynajmniej ja mam takie zdanie.
Moj mezulek byl caly czas ale za drzwiamijak lekarz mnie zszyl to dopiero przyszedl do mnie,bylam tak padnieta ze spalam jak susel na łozku porodowym do samego rana:-)