reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

co do znieczulenia przy porodzie to słyszałam opinie od jednej położnej że podobno takie znieczulenie w pewien sposób znieczula tez dziecko i że bardzo je ogłupia przy porodzie. Ile w tym prawdy to nie wiem

mój gin twierdzi że od 26tyg ;-)

Tez slyszalam ze moze to miec zly wplyw na dziecko:tak:
hahaha :-D:-D:-D
jezuuu jak ja wytrzymam bez seksu jak mnie natną oO
chociaż pewnie teraz tak tylko mówię a później dziecko mnie pochłonie i ani nie bede miała siły myśleć o seksie :D:-D:-D

Ja powiem szczezrze ze nie myslalam o seksie podczas pologu i nie dlatego ze nie wolno bylo tlko dlatego ze mialam obawy:tak:czy nie bedzie mnie bolalo.Pierwszy raz zdecydowalam sie chyba dopiero pod koniec 2 miesiaca po porodzie:tak:

moj raczej sie nie chce wybrac na porodowke ale dogadalismy sie jak narazie ze bedzie ze mna tak dlugo jak bedzie chcial ... potem na final wyjdzie skoro nie chce patrzec ... najwazniejsze zeby byl przez ten czas zanim zacznie sie finalowa akcja ... zeby mial kto potrzymac za rece, pomasowac plecy, pomoc przejsc czy cos ...

Lepiej nie naciskac:tak:skoro nie chce to tzreba uszanowac jego decyzje:tak:bynajmniej ja mam takie zdanie.
Moj mezulek byl caly czas ale za drzwiami:tak:jak lekarz mnie zszyl to dopiero przyszedl do mnie,bylam tak padnieta ze spalam jak susel na łozku porodowym do samego rana:-)

reklama
Hahaha :-D:-D:-D juz słyszę te ładne słówka:-D:-D:-D

Znajoma pielegniarka opowiadała, ze co druga kobieta przy porodzie krzyczy, że już nigdy więcej w zyciu nie da męzowi, uzywając przy tym różnych ocenzurowanych słów. :-D:-D
Najlepsze jest to, że te kobiety i tak po jakimś czasie wracały na porodówkę z kolejnym dzieckiem ( oczywiście krzycząc to samo:-D).:-)
Hehe, ciekawe czy pamiętają co krzyczały:-) Pamiętam, że jak brat dzwonił ze szpitala, że bliźniaki są na świecie to w oddali słyszałam same kur**:-p

co do znieczulenia przy porodzie to słyszałam opinie od jednej położnej że podobno takie znieczulenie w pewien sposób znieczula tez dziecko i że bardzo je ogłupia przy porodzie. Ile w tym prawdy to nie wiem

mój gin twierdzi że od 26tyg ;-)
Może mowa o tym znieczuleniu na narkotyku? Bo są też takie. Ja uznam 7 miesiąc jak wskoczę w 7 kratkę:-p

Giallo... filmu nie polecam, zrypane zakończenie :eek:
ja mam smaka na ten film

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4uUbdwYd-k4"]YouTube - Not Forgotten (2009) movie trailer[/ame]

tylko przeraża mnie wizja oglądania całego filmu po angielsku :laugh2: (napisów narazie brak)

Giallo... filmu nie polecam, zrypane zakończenie :eek:
ja mam smaka na ten film

YouTube - Not Forgotten (2009) movie trailer

tylko przeraża mnie wizja oglądania całego filmu po angielsku :laugh2: (napisów narazie brak)
też czekam na napisy :D
Anoola, mówisz, że Drag me to hell dobry? Trailer taki nawet...
no se zobacz.. ;D
ta babcia tam jest okropna... na obrzydzenie bierze.
chociaż zakończenie jest ..takie że można się domyślić o co chodzi.. ;) jeśli się uwaznie ogląda cały film ;P

Wiek wypominać będą, baby jedne... A ja już 31 skończyłam w kwietniu i dopiero pierwsze dziecko w drodze
Dagmar - super, że mąż wrócił! Może już nei wytnie Ci żadnych numerów, przynajmniej do końca ciąży a najlepiej już nigdy :tak:

Ty młoda (__)___) jesteś! :))

NeSSi - może zadzwoń do lekarza i spytaj o to omdlenie? Mi się ostatnio na zakupach w Ikei prawie udało fajtnąć, na szczęście byliśmy w dziale łóżek więc się położyłam na chwilę i przeszło. Ale to nic wesołego... Nie przemęczaj się lepiej!

Zadzwonię jutro chociaż w sumie może zaczekam, tydzień do wizyty mi zostanie .... a nie chcę wyjść na panikarę :/

Jak jutro znowu zarwe sufit to sama piechotą z gwiazdami przed oczyma popedzę do doctore.

''Drag me to hell '' - dla mnie nuda, ziewaliśmy z męzem przez pół filmu, w ogóle nie wciąga fabuła ,już o efektach nie wspomnę :/

A tak w ogóle to sioo spać :p

Ja już spadam :)

''Drag me to hell '' - dla mnie nuda, ziewaliśmy z męzem przez pół filmu, w ogóle nie wciąga fabuła ,już o efektach nie wspomnę :/

A tak w ogóle to sioo spać :p

Ja już spadam :)
Co kto lubi .. ja w ciąży lubię dziwne filmy.. o prawdziwych horrorach tych które ogladałam przed ciążą to mogę zapomnieć.. bo za bardzo się boje teraz .. oO

DOBRANOC : *

reklama
a ja właśnie już dawno nie widziałam dobrego horroru, każdy mnie śmieszy :eek:

żegnam się i ja, dobranoc
cmokh.gif

Do góry