sylwia100
Fanka BB :)
Pauluś ,a tez jest to dla ciebie troche bolesne?też tak mam i myśle, że to ten mój mały rozrabiaka się rozpycha:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pauluś ,a tez jest to dla ciebie troche bolesne?też tak mam i myśle, że to ten mój mały rozrabiaka się rozpycha:-)
Hej mam dzisiaj doła bo mój wrócił wcześniej z pracy i okazało się, że firma w której pracował ma problemy i prawdopodobnie zostanie bez pracy oczywiście szuka odrazu od dzisiaj ale wiadomo jak to u nas jest z pracą masakra
Ufff muszę się komuś wygadać, aż chce mi się płakać a Aleks chyba wyczuł, że mamusia się stresuje bo się wierci jakby chciał mnie pocieszyć. Artu gada teraz z moimi rodzicami i coś kombinuje a ja poczułam, że muszę do was wpaść...
Pauluś będzie dobrze, jak dziewczyny piszą dla faceta zawsze znajdzie się jakaś praca!
No nic Kochane uciekam do ginki! Postaram się zajrzeć wieczorem! Do napisania!
teściowa mi przyniosła gołąbki :-) z sosem pieczarkowym, mniam.
Dziewczyny mm do was pytanko-czy wam też czasem sie tak dzidzie wypinają,ze część brzuszka się twarda robi i jest to takie dziwne uczucie napiętego brzucha z jednej strony-bo juz nie wiem czy mi się brzuch stawia czy dzidziolek się wypinapytałam na styczniówkach ,ale chyba zadna tak nie ma więc pytam''starsze siostry''
![]()
A ja wolałabym chyba cesarke ,ja juz mialam ,znam wsio i wiem co mnie czeka ,a porod naturalny ,ehhh jak trzeba bedzie to i bedzie naturalny ale boje sie tego cholernie - Dlaczego ? bo nie znam a ze ja boi dupa jestem to tak jest!!!! Czlowiek boi sie niewiadomej i tak bedzie zawsze !Jak bym pierwszy porod miala naturalny teraz pewnie balabym sie cesarki !
A jezeli chodzi o blizne ...ja mam ok 10 cm blizny i to nosze sobie ja w majtaskach - tak jest nisko zrobiona ooo !!!
momentami takPauluś ,a tez jest to dla ciebie troche bolesne?
Heh masz rację i przypominają o wydarzeniach z nimi związanymico do blizn to ja się nimi nie przejmuję. mam pełno - jedne większe, inne mniejsze, no ale są i trudno. jeszcze niejedna przede mną znając moje szczęście
a tak w ogóle to twierdzę, że blizny dodają człowiekowi uroku.
Heh masz rację i przypominają o wydarzeniach z nimi związanymi
Ja mam jedną małą na czole i mi przypomina podstawówkę kiedy to dostałam pierwszą krostkę przy ospie i ją zdrapałam-stąd ta blizna no i sytuacje związane z tą chorobą a było śmiesznie nawet-hah 9 letni muchomorek![]()