reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja napedzilam mi i mezowi jakies 10 minut takiego strachu ze szok ,juz myslama ze bedziemy na pogotowie leciec!
Tak sie zalalam krwia z nosa ze myslalam ze sie udusze i nie moglismy zatamowac krwi ,malotego zaczelam pluc tez krwia bo przez nos nie nadarzalo leciec !!!!!!!
Ale jakos sie uspokoilo teraz tylko czuje smak krwi w buzi ,no jeszcze tak nigdy nie mialam
Dobre kilka mintu walczylismy z tymmmmm !!!Jarek niezle sie wystraszyl !

kolejne uroki ciąży :baffled: też to z 3 razy przerabiałam.

Ide laski do wyra ! Jakos tak mi dzisiaj nudnoooooooooo ! Tez se zapodamy jakis film ,mam nadzieje ze wytrwam do konca i nie zasne!Bo przewaznie tak sie konczy ze mna ogladanie filmu ze nastepnego dnia pytam sie jak sie skonczyl !Ale za to w nocy spac nie mogeeeeeee ,mecze sie okrutnie!

A ja napedzilam mi i mezowi jakies 10 minut takiego strachu ze szok ,juz myslama ze bedziemy na pogotowie leciec!
Tak sie zalalam krwia z nosa ze myslalam ze sie udusze i nie moglismy zatamowac krwi ,malotego zaczelam pluc tez krwia bo przez nos nie nadarzalo leciec !!!!!!!
Ale jakos sie uspokoilo teraz tylko czuje smak krwi w buzi ,no jeszcze tak nigdy nie mialam
Dobre kilka mintu walczylismy z tymmmmm !!!Jarek niezle sie wystraszyl !

A patryk no coz zbijam goraczke co jakis czas jak tylko wraca ,nic go wiecej nie boli tylko glowa ,mysle ze moze to byc trzydniowa goraczka ktora przechodza male dzieci! Chyba ze dojda jutro inne objawy wiec polecimy do lekarza.Kurde rok szkolny sie zaczyna a ten mi sie tutaj rozklada z choroba!!!!
Masakra ja jeszcze nic takiego nie miałam:szok:

Ide laski do wyra ! Jakos tak mi dzisiaj nudnoooooooooo ! Tez se zapodamy jakis film ,mam nadzieje ze wytrwam do konca i nie zasne!Bo przewaznie tak sie konczy ze mna ogladanie filmu ze nastepnego dnia pytam sie jak sie skonczyl !Ale za to w nocy spac nie mogeeeeeee ,mecze sie okrutnie!

ja podejrzewam, że też nie oglądnę tego filmu do końca, chociaż jeszcze nie czuję, żeby dawała o sobie znać nieprzespana noc. dobranoc Asiu i obyś obudziła się dopiero rano :-)

Ja nie miałam żadnego krwotoku z nosa narazie:eek:
i nie widzę żadnych wycieków do stanika...to chyba nie musi lecieć co??
A rozmiar stanika - o 2 numery większy:-D

Mi krew od kiedy jestem w ciazy leci czestoooooo ,ale teraz to co mialam chyba zaliczyc mozna do jakiegos krwotoku normalnie !!!!! Doslownie lecialo ciurkiem i pelno w buzi mialam rowniez ....zalalam bluzke ,poduszke i recznik !!!!!!!!!!!!

tak, o krwotoku Ci pisałam. ja się kiedyś obudziłam w nocy bo mi coś mokro było... cała poduszka przesiąkła krwią, ja też cała we krwi byłam a mąż nie wiedział co robić. oby jak najmniej takich sytuacji.

ja podejrzewam, że też nie oglądnę tego filmu do końca, chociaż jeszcze nie czuję, żeby dawała o sobie znać nieprzespana noc. dobranoc Asiu i obyś obudziła się dopiero rano :-)
Moje noce juz od jakiegos czas wygladaja tak ze budze sie stekam ,szukam dobrego miejsca ,patrze w sufit i modle sie abym znowu zasnelaaaaaaaa !!!! NO jakas bezsennosc mnie dopada ostatnio !!!
Albo o 5 ja juz moge byc na nogach jak cala chata spi !

Czesc laseczki i do jutra !

reklama
Do góry