reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja nie miałam żadnego krwotoku z nosa narazie:eek:
i nie widzę żadnych wycieków do stanika...to chyba nie musi lecieć co??
A rozmiar stanika - o 2 numery większy:-D

no ja też myślę, że te wycieki to nie jest jakaś konieczność... bo jeśli jest to moje piersi nie uroniły ani kropelki :eek:

reklama
W ogóle gdyby nie brzuch... to małociążowa jestem:-D
Kurcze rośnie mi druga ósemka - chyba już parę miesięcy i przez ciążę mi pewnie nie urośnie. Pytałam dentysty o co chodzi - powiedział, że wszystko idzie na konto dzidzi i ząb mi woooooooooooooolnoooo rośnie dlatego

Od 17:00 byłam w Skwierzynie bo mąż jeszcze nie tego do prowadzenia więc robiłam za kierowcę:-( a później czekałam 1.5 h pod polo marketem-ale się wynudziłam. Wykończą mnie te gołębie:tak:
Aśka ja też miałam taką akcję:tak:
Miseczkę mam C i nie męczę swoich piersi tylko widzę po stanikach,że coś z nich ciągle leci:tak::tak:

Spadam spać:-)
dobranoc

A co! ja w ciąży chodzę spać wcześnie, bo mi sie oczy kleją..ale jak juz się położę, to czasami szlag trafia, bo zasnąc nie można haha

reklama
Paaaa
a ja czekam na mojego żuzlowca - na derby pojechał i powinien juz wrócić..o jest!:-D

hehe, ja też kiedyś byłam żużlówką :-D:-D:-D pamiętam jak mnie tata zabierał na zawody jak byłam mała. sam próbował sił na żużlu (w sumie znowu rodzinne korzenie) ale poprzestał na oglądaniu.

Do góry