reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pryzybela spodnie dzis pojechalam drugie takie same kupic tylko inny kolor bo jakos dobrze na nia pasuja, wiekszosc jest za szerokich w pasie a za krotkie :-(
asia matka wezownika :-) to jakby troche wychodzi ze ty asiu zmijka hehhe
grzechotka ty to masz motywacje:-)
my dzis caly dzien w ogrodku na obiad grillowanie a dopiero co wrocilismy ze spaceru z suczka ktora walczac z upalem wykapala sie w rzece :-D

reklama
Na to wygląda, że nie tylko ja żmijka droga Stefciu, tylko kilka z nas matek dzieci urodzonych do 18 grudnia, hehehe... Tobie się sfarciło to się cieszysz, że możesz nie ujawniać swego prawdziwego "ja" ;-)
Grzechotka, kopę lat. Powinnaś chyba głowę popiołem posypać i bić się w piersi za grzech porzucenia forum bez słowa, hehehe:-D

Paula, pytasz się co u siebie czuję, otóż wyczuwam, że to dziewczynka. Ale teraz mam w nosie płeć, znowu mi wyszło podwyższone ryzyko ZD. Szkoda gadać, już brak mi sił :-( A tak pięknie się weekend zapowiadał, a w piątek zadzwonili z wynikami testu potrójnego i weekend był przeryczany :-( Ech, szkoda gadać...

kacha, nie ma co płakać. rozumiem twpj bol, ale jak sama wiesz płacz nic nie da, niczego nie zmienisz. mozesz jedynie modlic sie by maluszek był zdrowy, a wyniki byly błedne.
nie wiem na ile to mozliwe, i co oznacza "podwyższone ryzyko" no i co w związku z tym? bedą robic ci jeszcze jakies dodatkowe badania?

bądź dobrej mysli i nie trać wiary!!!!!!!!!! tulam cię mocno:tak:

a ja jestem juz sama z chlopcami, v wyjechal na 5 tygodni a mnie wczoraj do tego rozłozyla grypa i normalnie Zdycham. juz dawno nie bylam taka chora...do tego ten katar...bleeeeee

no to ide budzic damiana, bo teraz 3 dni mają rekolekcje w kosciele. pawel juz w przedszkolu a ja bede sie kurowac.

zycze wszystkim milego dzionka;-)

Witam:zawstydzona/y:
Troche mnie nie było ostatnio ale jakoś weny brak..
Paula przykro mi z powodu tej pracy ale mam nadzieję ,że wyjdzie na dobre i znajdziesz jakąś fajniejszą ;-)
Asia Gratuluje córci fajnie mieć parkę.
Viki witaj w klubie ja też zasmarkana i chora:baffled: Powiem tylko ,że biorę ten mój ulubiony sinupret i katar już mi ładnie schodzi , choc teraz leje mi się woda z nosa.
Kacha nie przejmuj sie poczekaj na ostateczne wyniki.Będa jeszcze jakieś badania?
Grzechotka witaj;-)
Dla reszty caluski bo Antoni coś mi majstruje w łazience:confused: lece...

Kasia, nie wiem co Ci napisac sensownego...kurcze moge miec tylko nadzieje ze sie okaze ze maluszek jednak bedzie zdrowy, bardzo Wam tego zycze!
Testy nierzadko bywaja omylne, a tyle szkod wyrzadzaja dla psychiki....

Aneczka, Viki, zdrowiejcie szybko! Tez dawno taka chora nie bylam, ale powoli jakby przechodzi. Z Kaya tez lepiej, ale do przedszkola jej jeszcze nie puscilam...

Grzechotka, jak to bez zmian przez tyle czasu?;) Pisz co u Was! Jak Grzechotniczek?

Trzymajcie jutro kciuki o 13:45 ( w Polsce 14:45, Pryzy u Ciebie to nie wiem, która godzina będzie, więc trzymaj cały dzień ;-) ). Udało się przełożyć wizytę z 20 kwietnia na jutro. Będę miała duży scan i rozmowę z genetykiem. Na amnio się nie zdecyduję, jak dla mnie 1% ryzyka poronienia to o 1% za dużo. Jakoś już się trochę uspokoiłam, co ma być to będzie. Nawet jak się drugi zespolaczek by trafił. Olisia kocham nad życie to i drugiego zespolaczka będę kochać :-) Dodali mi 8 lat w tym teście potrójnym, bo mam już jedno dziecko z ZD, stąd wyniki takie, a nie inne. A nikt nie raczył zajrzeć do papierów, że Oliś ma trisomię prostą, a nie translokację i, że ja mam prawidłowy kariotyp. Oprócz tego jak miałam krew pobieraną miałam grypę żołądkową, byłam na lekach przeciwbiegunkowych i byłam ogólnie przeziębiona.
Dzięki Wam Dziewczynki :tak:

kacha bede trzymała mocno kciuki, a ty daj nam szybko znac jak po wizycie..

a ja ide walczyc dalej z grypą...ze tez sie mnie uczepiła..mówie wam jaka jestem chora to szok:szok:

reklama
Kasiula u mnie to 8:45 rano, wiec na pewno potrzymam kciuki!:tak: Dobrze ze przyspieszyli wizyte!
I wiesz, tak sobie wlasnie o tym myslalam, ze Ty wlasnie sporo chorowalas, a gdzies czytalam ze to moze falszowac wyniki.... poza tym strasznie niewporzadku, ze nie biora pod uwage indywidualnego przypadku, tylko tak do jednego wora... a potem taki stres i niepewnosc...

W kazdym razie niecierpliwie czekam jutro na wiesci!

Do góry