reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Heeeej!
Viki i jak Wam poszlo na zawodach?
Aneczka, nie dobijaj mnie prosze! ;-) U nas jeszcze zima pelna geba i do konca marca to jakiegos szalu z temperatura nie bedzie:baffled:
Dzieciaki pewnie sczesliwe ze wreszcie moga wiecej na powietrzu poszalec:tak:

A u nas leniwa niedziela, troche mnie glowa pobolewa i lekko mi nos przytkalo, wiec sie obijam i nawet obiadu mi sie juz nie chce robic, wiec sie chyba do babci wprosimy... Za to z rana cos mnie wzielo i pare pierogow z truskawkami zrobilam na sniadanie(!):szok:... jedna z moich zachcianek, ale najgorsze ze miewam tylko takie ktore sama sobie musze realizowac, bo u nas nie do kupienia, a R ma dwie lewe rece do kuchni....:-D
Milej niedzieli!

reklama
Hej!

Piękna niedziela była. Połaziliśmy po Starym Mieście ze 4h, zjedliśmy obiad w restauracji (fajnie tak, choć cena mniej mi się podobała, hehehe) i wyluzowani wróciliśmy do domu. Później wpadł brat z bratową i tak minął dzionek.
A jutro znów do pracy, bleeeeeeeeeeeee...........

Viki, no właśnie jak po zawodach?
Pryzy, pierogi z truskawkami, mmmmmmmmmm... Ale bym zjadła ze śmietaną i cukrem. Mniam.

Witam wiosennie.
Ale dziś ciepło. Rano w cieńkiej wiatrówce było mi ciepło.

Życzę równie wiosennego dnia. I poprawy humoru Kasimaj.

hej hej
w końcu (chyba) udało mi się znaleźć chwilę dla was. Ostatnio co siądę i włączę bb to coś mnie odrywa:sorry:
weronika- u nas też cieplutko i przez to nie wiedziałam jak ubrać dzieci bo niby ciepło ale taki dziwny chłodny wiatr:sorry:
kasiamaj- a co ci tak humor popsuło? zdrówka dla Natalki:tak:
asia- fajna taka relaksowa niedziela:tak::tak:my takiej nie mieliśmy bo wybraliśmy się z wizytą do siostry M. i .... zakopaliśmy się w błocie pod garażem:wściekła/y:przez godzinę odkopywali samochód masakra.
pryzybela- pierożki z truskawkami na śniadanie mniam:-p
kachawawa- jessi to pewnie taka charakterna po mamusi:-D:-D:-D
jutrzenka- ja to ci nie poradzę z tarczycą bo nie znam się na tym:no: a pita zawiozłam bo musiałam się z domu wyrwać na chwilę choć:sorry:

a u mnie po staremu odliczam dni do powrotu do pracy buuu

Hejo Ślicznotki :-)
Zabrałyście mi słońce, Wy niedobre :-)
Izula Ty masz chcice na pierogi, a ja znowu na naleśniki, tylko też sama muszę je robić ;-)
Viki, allllo???? Jak tam po zawodach?
Asiu, a do jakiej restauracji zawitaliście? Ja się kiedyś często w Metal Barze stołowałam, jak dla mnie najlepsiejsze w mieście pierogi z mięsem mieli ;-)
Majoszka życzę Ci poprawy humoru :tak:
Weroniczka, oddawaj to słońce ;-) U nas szaro, buro i ponuro, dopiero ok. 15 się rozpogodziło :sorry:
Aga dobrze, że się w końcu odkopaliście i nie stoicie tam do tej pory ;-) :-p Powrotu do pracy po tak długiej przerwie nie zazdroszczę :no: Samej mi się marzy, żeby się wyrwać już z domu i iść do pracy, ale dam sobie rękę uciąć, że jak już będę miała iść to z niezbyt wielkim entuzjazmem ;-)

hej!

Kacha,
do włoskiej restauracji obok fukiera gesslerowej. Chcieliśmy do jakieś jej restauracji iść, ale trzeba mieć rezerwację :baffled:
Aga, zazdroszczę, że masz Pita z głowy. Ja nie mam kiedy rozliczyć, a mój mąż do wszystkiego jest niechętny.Niestety.

kacha- teraz mam dłuższą przerwę bo z łukaszem było 6miesięcy a teraz 10 wliczając w to zwolnienie lekarskie. Przeraża mnie to że dzieci idą mi spać teraz o 19 a jak ja wrócę z pracy koło 16 to jak ja te 3-4 godziny rozdzielę na nich dwoje:-(a tobie to się szykuje jeszcze dłuższa przerwa:-) a jak Oliś w przedszkolu się sprawuje?

hej

powiem Wam ze mi to sie naprawde nic nie chce, jakos nie mam weny na nic, w pracy mnie wkur....

wczoraj to nawet kompa nie wlaczalam, chyba w sobote tez nie.

dzieki za odpowiedzie, pojde na usg bo martwie sie ze moze cos byc na rzeczy bo w sumie nie jem duzo a ostatnio przytylam, czesto sie lapie na tym ze nerwowa jestem, poza tym chyba wieciej wlosow mi wypada i ostatnio cos mi sie pazurki lamia, zawsze chodzilam co 3 tyg i bylo ok a teraz zawsze ide i jakis mam ulamany.

Wczoraj bylo pieknie, bylismy na dluugim spacerze, ech gdyby taki weekend trwal dluzej :cool2:.

Ale tragedia w Japoni co, rany cos strasznego:no:

Asia no niby ekonomiczniej dwoch chlopakow ale napewno Ci sie corcia marzy, mi zreszta tez :tak::-).
Co do pita polecam e-deklaracje, szybko i bez wychodzenia z domu :tak:, do tego samo sie liczy

Pryzy ojj to Ci sie chcialo, pierogi z rana lepic :szok:, ale zachcianka to zachcianka :-D:-D, ja mialam na poczatku faze na kielbase smazona w "jezyka" moglam jest ciagle, ale potem jakos nie mialam :confused2:

Majoszka glowa do gory, bedzie lepiej

i wybaczcie to tyle, dla reszty buziaki bo nie wiem co napisac

reklama
Hej Babeczki!
Tak oszczednie w slowach dzisiaj, bo mnie przeziebienie dopadlo i jakas taka bez zycia jestem, a jeszcze musze jutro wyniki z krwi zrobic (bo sie okazalo dzisiaj ze lab. bylo nieczynne. no i tak mi sie chce ze masakra....).
A z Japonia to faktycznie katastrofa....nie dosc ze tak silne wstrzasy, to jeszcze fala... mam nadzieje ze te wybuchy w elektrowni sie na calym swiecie nie odbija...

Do góry